Efsanevi Pokemon Taso 1 Serisi

Bunlarda esfane olmuş.Bizim zamanımızda disney çizgi film karakterlerinin tasoları vardı.Hey gidi günler hey ;)

Ben 22 yıl önceden bahsediyorum çocukluk zamanları :)

Ben de 25 yıl öncesinden bahsediyorum :D 91-92'de alf ile başladı :D Disney (looney tunes) olan 94 olması lazım dediğiniz gibi, sonrasında 95-96'da da pokemon geldi yani :D arada 1-2 yıl var demeye çalıştığım looney tunes ile pokemon arasında. Ondan ikisi de aynı efsanelikte sayılır. Yoksa abimsiniz, saygıda kusur yok :D

Bunlarda esfane olmuş.Bizim zamanımızda disney çizgi film karakterlerinin tasoları vardı.Hey gidi günler hey ;)

Looney tunes taso serilerinden bahsediyorsunuz, siz isteyin yeterki :D onlarda mevcut elimde, tabi fiyatları bu tasoların yanında hiç kalır :)

vaybe ne günlerdi sırf bu tasoları alabilmek için efsane olan aşağı bakkala giderdik çünkü orada hep çıkardı, bir arkadşaımız gidip cipsleri ellerdi içinde taso olanı seçerdi tabi cipslerin hepsi ezilirdi bir kaç kez dükkan sahibi ile papaz olmuştuk :D

ay ay aaaaay çok kötü oldum :D

cidden ne günlerdi yahu. şimdikiler lol oynuyor çok şey kaçırıyor sokakta oynanan oyunlardan. ulan ya :D eminim herkes için en güzel anılar bu taso futbolcu kartlarının oynandığı senelere aittir. cidden için bir kötü oldu

Bunlar yeni seyler, daha bi eski cocuklugumuza hitap eden seyler var mi elinde...Turbo sakiz araba serisi, panini italya 90 stickerlari falan?

[MENTION=14158]arme[/MENTION] [MENTION=22881]iracible[/MENTION] satalım hocam size 1 er tane :D
[MENTION=39933]Homeros[/MENTION] malesef hocam en eski looney tunes tasoları var 90-94 yıllarına ait.
[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] taso 2 3 var ama seri olarak değil hocam.

[MENTION=14158]arme[/MENTION] [MENTION=22881]iracible[/MENTION] satalım hocam size 1 er tane :D
[MENTION=39933]Homeros[/MENTION] malesef hocam en eski looney tunes tasoları var 90-94 yıllarına ait.
[MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] taso 2 3 var ama seri olarak değil hocam.

nekadar eksiklik var her seride , dev tasoda varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri