Eğitim Çıktı Yeni Kazanç Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Egitimi alan kişiler zaten begenmeyenler ve ben bu egitimi aldim keşke almasaydim egitim filan yok ortada

dur duuurr aklıma geldi şimdi. ben bunu duydum eğer tahmin ettiğim şey ise. kesinlikle duydum bi yerde çok uzun zaman önce bi yerde okudum yahut. muhtemelen okuduğum bi şey. lütfen olay buysa birisi bilgilendirsin.

sistem şu mu? tamamen kendi aklıma geleni yazıyorum çünkü bunu duyduğuma yahut okuduğuma eminim. ( özel mesajlarım kontrol edilebilir kimseyle tek kelam etmedim bu konuyla ilgili )

---

bi yerde büyük sayfalar var reklam yayınlatabileceğin. sen ise gidiyosun atıyorum ingilterenin x şehrinde küçük bi işletme sahibi olan birini arıyosun. adamı buluyosun. diyosun ki senin tanıtımını yapayım şu sayfada gel. adam sana 100 dolar veriyor, sen de reklamı yayınlatacağın platforma 50 dolar ödüyosun kalan 50 dolar cebine giriyor.

olay bu mu arkadaşlar? inanın ben bunu okudum bi yerde önceden. cidden olay bu ise, kesinlikle herkesin parasını iade etmeli bu arkadaş. çünkü başkasının ücretsiz paylaşımını alıp millete satıyor demektir.

Mantık aynı nasıl affialete olmuyor ben alanlardan biri olarak daha çözemedim.

olay son bahsettiğim mi?

küçük işletme bulcaksın süslü sözlerle reklamını yapalım senin diyeceksin adamdan 100 dolar alcaksın gidip instada şurda burda reklam yayınlatabileceğin yerlerle anlaşıp adamın reklamını 50-60 dolara yayınlatcaksın kalan para cebine gircek. bu mu?

Nolduuu Heyyyy Mete Paraları TOPLAYIP YOK OLDUUUUNN
HEY YAVRUM HEY MAŞALLAH YENİ TOSUNCUK

Öncelikle hepinize geçmiş olsun. 22 yıldır web yazılımı yazıyorum. Nadiren kendi projelerim dışında bazı projelerde yer alıyorum. Eğer aldığım projeyi teslim ettikten sonrasında kaçan oluyorsa ben onlara sadece bizi aldatan, bizden değildir derim. Paramı ödüyorlar mı, evet diğer tarafta ödüyecekler.

Bir gün Allah´ın Resulü (sav) pazarda bir buğday sergisine uğradı. Elini buğday yığınının içine daldırınca parmakları ıslandı. Bunun üzerine satıcıya; “Bu ıslaklık ne?” diye sordu. Adam; ‘Ey Allah´ın Resulü! Yağmur ıslattı.´ dedi. Resul-i Ekrem (sav); “İnsanların görüp aldanmaması için o ıslak kısmı ekinin üstüne çıkarsaydın ya!” karşılığını verdi. Ardından da; “Bizi aldatan, bizden değildir.” buyurdu.

Müslüman, bir malı satarken, malının iyi ve kötü her özelliğini karşı tarafa bildirmelidir. Malın ayıbını gizlemek veya söylememek aldatmadır. Aldatma ve hile sadece alış verişte değil, hayatın her alanında olabileceği için, Hz. Peygamber (sav)´in, “Bizi aldatan bizden değildir.” ifadesi, son derece anlamlı ve önemlidir.

İslamiyet, hiçbir şekilde ve hiçbir alanda hile ve aldatmayı kabul etmez. Ona büyük bir uhrevi ceza takdir etmiştir. İnsanlarla olan sosyal ilişkilerde dürüst olmak İslam´ın şiarıdır. Müslüman, müslümanın kardeşidir. Kardeş, kardeşi aldatmamalı ve kendisi için istediğini, Müslüman kardeşi için de istemelidir.

Kur´an-ı Kerim, aldatmayı, münafıklara yakışan çirkin bir davranış olarak ifade eder. Çünkü münafıkların en belirgin özelliği, Allah´a inanmadıkları hâlde, ‘inandık´, diyerek, Allah´ı ve başkalarını kendilerince kandırmaya kalkışmalarıdır. Hâlbuki onlar, aslında kendilerini aldatmaktadırlar. Çünkü Allah, onların hile ve aldatmalarını bilir. Bu konu, Kur´an-ı Kerim´de şöyle ifade edilmiştir:

“Onlar (kendi akıllarınca) güya Allah´ı ve müminleri aldatırlar. Hâlbuki onlar, ancak kendilerini aldatırlar ve bunun farkında değillerdir.”

Mümin, güvenilir kimsedir. Yalanın, hile ve aldatmanın, onun hayatında yer alması mümkün değildir. Dünyanın geçici olduğunu, yaptığı her şeyden ahirette sorguya çekileceğini düşünerek adımlarını atması; hayatını, Allah´ı ve ahireti hesaba katarak sürdürmesi gerektiğini unutmamalıdır.

Abi burda duyar kasıyorsun da bizim videoyap paraları ödenecekti noldu onlar? 500₺ var içeride ödeyeceğini söylemiştin alamadık.

Abi burda duyar kasıyorsun da bizim videoyap paraları ödenecekti noldu onlar? 500₺ var içeride ödeyeceğini söylemiştin alamadık.

şu forumda bu olaylara da ayrı gülüyorum ha. spamın dibine vur insanların içeriklerini çal çal yükle gelir sağla sonrasında Hz Muhammed, Allah(c.c) vs de. komik geliyor kusra bakmasın kimse. bence bu forumda dinin yeri olmaması gerekiyor spam yapıyorsanız, yapmışsanız çünkü gerçekten gönülden inananların da inancını zayıflatma ihtimaliniz olur. adam der ki, ulan ben inanıyorum yürekten, gönülden ona göre yaşıyorum temiz, dürüst. diğeri hem spam yapıyor hem başkaları da spam yapabilsin diye botlar yazıyor onlardan da para kazanıyor ama o da benimle aynı dine inanıyor. bu nasıl iş?

der yani. kimse kusra bakmasın. bunu yüzünüze söylemek suçsa, banlayabilirsiniz.

olay son bahsettiğim mi?

küçük işletme bulcaksın süslü sözlerle reklamını yapalım senin diyeceksin adamdan 100 dolar alcaksın gidip instada şurda burda reklam yayınlatabileceğin yerlerle anlaşıp adamın reklamını 50-60 dolara yayınlatcaksın kalan para cebine gircek. bu mu?

Hem işletme hem kişisel bireylere birde başka yerde değil kendi sitende kısaca tanıtım yazısı mantığı hiçbir fark yok .

şu forumda bu olaylara da ayrı gülüyorum ha. spamın dibine vur insanların içeriklerini çal çal yükle gelir sağla sonrasında Hz Muhammed, Allah(c.c) vs de. komik geliyor kusra bakmasın kimse. bence bu forumda dinin yeri olmaması gerekiyor spam yapıyorsanız, yapmışsanız çünkü gerçekten gönülden inananların da inancını zayıflatma ihtimaliniz olur. adam der ki, ulan ben inanıyorum yürekten, gönülden ona göre yaşıyorum temiz, dürüst. diğeri hem spam yapıyor hem başkaları da spam yapabilsin diye botlar yazıyor onlardan da para kazanıyor ama o da benimle aynı dine inanıyor. bu nasıl iş?

der yani. kimse kusra bakmasın. bunu yüzünüze söylemek suçsa, banlayabilirsiniz.

Din olayı ayrı bir mevzu, bugün crackli windows kullanan herkes milyonlarca kişinin hakkına giriyor o açıdan bakarsan çünkü halka açık bir şirket ve sen windowsu satın almayarak o milyonlarca hisse sahibine zarar ettiriyorsun.

Benim takıldığım nokta insanlar kendilerine bakmadan başkalarını yargılıyorlar. Kendin de bir mağduriyet yarattıysan en azından sus yorum yapma yani. Elhamdülillah müslümanız ama nerede Allah din kitap karıştırılıyorsa ona temkinli yaklaşıyorum artık.

Hem işletme hem kişisel bireylere birde başka yerde değil kendi sitende kısaca tanıtım yazısı mantığı hiçbir fark yok .

desene benim söylediğim yöntem bile onun anlattığından 10 kat iyiymiş. çok geçmiş olsun. umarım benim anlattığımı da eğitim diye gidip satmaya çalışmaz millete.

Hey ne oluyor arkadaşlar yav :D Ben uzak kaldım bayağı, Herkes linçliyor anlaşılan umduklarını bulamamış kimse :D

Hep aklıma şu söz gelir bir yerde ekmek varsa o ekmeği kimse paylaşmaz, Demek ki ekmek bitmiş :)

desene benim söylediğim yöntem bile onun anlattığından 10 kat iyiymiş. çok geçmiş olsun. umarım benim anlattığımı da eğitim diye gidip satmaya çalışmaz millete.

Evet senin dediğin daha mantıklı. İşletmelerin reklama verecek parası var insan( bireysel hesap sahipleri ) neden senin 1 aylık sitene reklam versin. Tanınmak içinse gider başka yerde reklam verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri