memnuniyetsizlik var ise iade şart
kimsenn hakkına girmeyin bence
hakkı hukuku bilmez böylesi ********** ları
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
memnuniyetsizlik var ise iade şart
kimsenn hakkına girmeyin bence

arkadaşlar selam. merakımdan soruyorum; şurada bahsettiğim olay mı yahut bu tarz bi şey mi?
bahsettiğim konu linki : https://www.ytpara.com/konu-disi/14...m-hk-bilgi-toplama-konusu-18.html#post1875793
zira ben bu postu attıktan hemen sonra arkadaş konuyu kapattırmıştı da. burada da çok şikayet olunca merak ettim.
Ya seric33 ün yan hesabısın yada cahilsin.
İnşaatlarda kim 50 tl ye çalışıyormuş?
En alttaki ameleler bile en düşük 120 Tl alıyor ustalar minimum ise 200 tl alıyor.
Bilde konuş
Mantık aynı nasıl affialete olmuyor ben alanlardan biri olarak daha çözemedim.
Öncelikle hepinize geçmiş olsun. 22 yıldır web yazılımı yazıyorum. Nadiren kendi projelerim dışında bazı projelerde yer alıyorum. Eğer aldığım projeyi teslim ettikten sonrasında kaçan oluyorsa ben onlara sadece bizi aldatan, bizden değildir derim. Paramı ödüyorlar mı, evet diğer tarafta ödüyecekler.
Bir gün Allah´ın Resulü (sav) pazarda bir buğday sergisine uğradı. Elini buğday yığınının içine daldırınca parmakları ıslandı. Bunun üzerine satıcıya; Bu ıslaklık ne? diye sordu. Adam; Ey Allah´ın Resulü! Yağmur ıslattı.´ dedi. Resul-i Ekrem (sav); İnsanların görüp aldanmaması için o ıslak kısmı ekinin üstüne çıkarsaydın ya! karşılığını verdi. Ardından da; Bizi aldatan, bizden değildir. buyurdu.
Müslüman, bir malı satarken, malının iyi ve kötü her özelliğini karşı tarafa bildirmelidir. Malın ayıbını gizlemek veya söylememek aldatmadır. Aldatma ve hile sadece alış verişte değil, hayatın her alanında olabileceği için, Hz. Peygamber (sav)´in, Bizi aldatan bizden değildir. ifadesi, son derece anlamlı ve önemlidir.
İslamiyet, hiçbir şekilde ve hiçbir alanda hile ve aldatmayı kabul etmez. Ona büyük bir uhrevi ceza takdir etmiştir. İnsanlarla olan sosyal ilişkilerde dürüst olmak İslam´ın şiarıdır. Müslüman, müslümanın kardeşidir. Kardeş, kardeşi aldatmamalı ve kendisi için istediğini, Müslüman kardeşi için de istemelidir.
Kur´an-ı Kerim, aldatmayı, münafıklara yakışan çirkin bir davranış olarak ifade eder. Çünkü münafıkların en belirgin özelliği, Allah´a inanmadıkları hâlde, inandık´, diyerek, Allah´ı ve başkalarını kendilerince kandırmaya kalkışmalarıdır. Hâlbuki onlar, aslında kendilerini aldatmaktadırlar. Çünkü Allah, onların hile ve aldatmalarını bilir. Bu konu, Kur´an-ı Kerim´de şöyle ifade edilmiştir:
Onlar (kendi akıllarınca) güya Allah´ı ve müminleri aldatırlar. Hâlbuki onlar, ancak kendilerini aldatırlar ve bunun farkında değillerdir.
Mümin, güvenilir kimsedir. Yalanın, hile ve aldatmanın, onun hayatında yer alması mümkün değildir. Dünyanın geçici olduğunu, yaptığı her şeyden ahirette sorguya çekileceğini düşünerek adımlarını atması; hayatını, Allah´ı ve ahireti hesaba katarak sürdürmesi gerektiğini unutmamalıdır.
Adamın tek mesajı var oda seric33'ü savunmak . Hahahaha güzel vurgun
Öyle tabii hocam bunlar Çete olmuş artık.
Abi burda duyar kasıyorsun da bizim videoyap paraları ödenecekti noldu onlar? 500₺ var içeride ödeyeceğini söylemiştin alamadık.
olay son bahsettiğim mi?
küçük işletme bulcaksın süslü sözlerle reklamını yapalım senin diyeceksin adamdan 100 dolar alcaksın gidip instada şurda burda reklam yayınlatabileceğin yerlerle anlaşıp adamın reklamını 50-60 dolara yayınlatcaksın kalan para cebine gircek. bu mu?
şu forumda bu olaylara da ayrı gülüyorum ha. spamın dibine vur insanların içeriklerini çal çal yükle gelir sağla sonrasında Hz Muhammed, Allah(c.c) vs de. komik geliyor kusra bakmasın kimse. bence bu forumda dinin yeri olmaması gerekiyor spam yapıyorsanız, yapmışsanız çünkü gerçekten gönülden inananların da inancını zayıflatma ihtimaliniz olur. adam der ki, ulan ben inanıyorum yürekten, gönülden ona göre yaşıyorum temiz, dürüst. diğeri hem spam yapıyor hem başkaları da spam yapabilsin diye botlar yazıyor onlardan da para kazanıyor ama o da benimle aynı dine inanıyor. bu nasıl iş?
der yani. kimse kusra bakmasın. bunu yüzünüze söylemek suçsa, banlayabilirsiniz.
Hem işletme hem kişisel bireylere birde başka yerde değil kendi sitende kısaca tanıtım yazısı mantığı hiçbir fark yok .
desene benim söylediğim yöntem bile onun anlattığından 10 kat iyiymiş. çok geçmiş olsun. umarım benim anlattığımı da eğitim diye gidip satmaya çalışmaz millete.
videoyap paraları ödenecekti noldu onlar? 500₺ var içeride ödeyeceğini söylemiştin alamadık.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.