Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam skypeden yazdım: shah.akhundoff lütfen benide alırsınız egitime skype: shah.akhundoff
Kontejan Güncellemesi
Arkadaşlar daha önceki konuda da bu konuda da dediğim gibi bu işi şu an biraderimle birlikte yapmaktayım belirlenen 35 kişilik kontejan YTPara forumu için geçerliydi ve buradan gelenlerle ben ilgilenecektim R10 için de 30 kişi belirledik ve ordan gelenlerle biraderim ilgilenecekti ek olarak ikimizde yetmezsek sisteme hakim olan [MENTION=9447]Doqal[/MENTION] hocamızda destek atacaktı şimdilik kendisini yormamak adına R10 un kontejanından 15 kişi kısıyoruz çünkü buradaki talep çok daha fazla an itibariyle skyp üzerinden yazdığınızda hem ben hemde kardeşim anlık bilgilendirme vereceğiz.
35 Kişilik kontejan doldu şu an sadece 15 kişilik daha yer var bununda üstünde bir talep olursa herkesten özür dileyerek alamayacağımı bildirmek istiyorum kusura bakmayın konuyu r10da da bekleyenler var çünkü. Ytpara için SON 15 KİŞİ
Hocam bu kontenjan bitmez böyle 35 50 100 diye devam eder.
İlk 35 kişiye paylaşın siz bilgileri sonraki 15 kişiyi beklemenin bir anlamı yok. Çünkü uzar da gider bu böyle 30 50 100..
Hocam egitim listesine benide yazarmisin
hocam almak istiyorum ancak wordpres yerine blogger ile de aynı veya yakın sonuç alınır mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.