Eğitim Çıktı Yeni Kazanç Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayirli satislar
Satin alanlardan ilk izlenim yorumu alabilir miyim

Forumun beklediği konu gelmiş.
Alan herkese hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar. . .

Yorumum dursun yer ayırın bana, bir şeyler öğrenelim :D

yönetici kadrosuna herzaman yer var :)

---------- Spam Engelliyici 13:51 ---------- Önceki Mesaj 13:00 ----------

günlük ortalama minimum 3 saatlik bir çalışma ile AYLIK TAHMİNİ 500-700$ başlangıç kazançlarına ulaşmanız mümkündür daha sonra profesyonelleştikçe bu rakamlar artacaktır

Bunu diyorsanız en az bu kadar kazanıyorsunuz. İlk konuya da yazmıştım. Günde 2 saatle bu kazanca ulaşıp, günde 10 saat anlatımla 30 kişiden 250 liradan 7500 lira kazanmak saçma değil mi?

Sistemin biteceğini mi düşünüyorsunuz? Yoksa bu kazanc neden başkalarına 250 liradan satılsın? İnsanlarla uğraşmak yerine yöntemi devam ettirmek daha mantıklı değil mi?

Bende diyodum nerde kaldı bu satma kendin yapcılar.
Hemen seni bi eleyelim diğer konuda da bunu 100 kere yazdım ama olayınız cımbızlcılık olduğu için görmezden geliyorsunuz.
1- Bu kazançlar sabit şekilde akmıyor dalgalı geliyor ve zoruna gidecek ama ben söylediğim rakamın çok daha fazlasını kazanmaktayım
2- Mesajı cımbızlamayı biliyorsun ama bu pastanın bitmeyecek bişe olmasından defalarca bahsettiğimi yine görmezden geliyosun insanlara anlatıyorum çünkü manuel bir sistem olduğu için kendim zaten yeteri kadar yapıyorum keşke bu işi bota otomatiğe dökebilseydim de kimseye anlatmadan bütün payı ben alsaydım emin ol isterdim kim istemez ? Ama olmuyor bu yüzden herkes yapabilir herkes kazanabilir. Anlattığım zaman benim ekmeğim 100 se en fazla 99 olur okadar da bencil değilim kusura bakma 6 kardeş büyüdük öğrendik paylaşmayı
3- Günün 10 saatini ömrümün sonuna kadar eğitimi alanlara harcıcam dedim mi ? Herkes işi oturtana kadar ilgilenceğim daha sonrasında zaten bu işi yapmak için azimli birkaç insan kalacak eminim ve onlarda kendileri halledebilecekler bende sonra dediğin gibi sistemi mi gene devam ettireceğim korkma.

Konu satış konusudur ticaret kuralları geçerlidir tartışmanızı itiraz ettiğiniz yerleri yeni bir konu açarak istediğiniz herşeye SAÇMA diyerek yapabilirsiniz lütfen bu konuyu kirletmeyin. KONU TİCARET KONUSUDUR

Son düzenleme:
1 Kontenjan da bana ayırın hocam. Gün içinde iyice düşünüp, kesin kararımı p.m olarak iletip ödemenizi geçerim.

yönetici kadrosuna herzaman yer var :)

---------- Spam Engelliyici 13:51 ---------- Önceki Mesaj 13:00 ----------

Bende diyodum nerde kaldı bu satma kendin yapcılar.
Hemen seni bi eleyelim diğer konuda da bunu 100 kere yazdım ama olayınız cımbızlcılık olduğu için görmezden geliyorsunuz.
1- Bu kazançlar sabit şekilde akmıyor dalgalı geliyor ve zoruna gidecek ama ben söylediğim rakamın çok daha fazlasını kazanmaktayım
2- Mesajı cımbızlamayı biliyorsun ama bu pastanın bitmeyecek bişe olmasından defalarca bahsettiğimi yine görmezden geliyosun insanlara anlatıyorum çünkü manuel bir sistem olduğu için kendim zaten yeteri kadar yapıyorum keşke bu işi bota otomatiğe dökebilseydim de kimseye anlatmadan bütün payı ben alsaydım emin ol isterdim kim istemez ? Ama olmuyor bu yüzden herkes yapabilir herkes kazanabilir. Anlattığım zaman benim ekmeğim 100 se en fazla 99 olur okadar da bencil değilim kusura bakma 6 kardeş büyüdük öğrendik paylaşmayı
3- Günün 10 saatini ömrümün sonuna kadar eğitimi alanlara harcıcam dedim mi ? Herkes işi oturtana kadar ilgilenceğim daha sonrasında zaten bu işi yapmak için azimli birkaç insan kalacak eminim ve onlarda kendileri halledebilecekler bende sonra dediğin gibi sistemi mi gene devam ettireceğim korkma.

Konu satış konusudur ticaret kuralları geçerlidir tartışmanızı itiraz ettiğiniz yerleri yeni bir konu açarak istediğiniz herşeye SAÇMA diyerek yapabilirsiniz lütfen bu konuyu kirletmeyin. KONU TİCARET KONUSUDUR

Allah razı olsun.

Alan arkadaşlara başarılar bol kazançlar dilerim
Arkadaş güzel bir kapı açmış emeğine sağlık
Keşke bende de o çalışma azmi olsa ama şimdilik yt yetiyor fazla yorulmadan bitmez bir gelir kapısı ordan kazanamayanlar umarım burdan kazanır

Ödeme yapıldı, eğitim bekleniyor, eğitim sonrası ilk değerlendirmelerimi de yapacağım.
(dipnot: Bugüne kadar özellikle R10da eğitimlere verdiğim para belki 2,5K felan olmuştur. Her seferinde yeni şeyler öğrenerek ufkumu genişletmeye çalışıyorum. Belki bazıları için 250TL çok olabilir ama buradan kazanmayıp farklı bakış açısı kazansam bile bu bana yetecektir)

Ödeme yapıldı, eğitim bekleniyor, eğitim sonrası ilk değerlendirmelerimi de yapacağım.
(dipnot: Bugüne kadar özellikle R10da eğitimlere verdiğim para belki 2,5K felan olmuştur. Her seferinde yeni şeyler öğrenerek ufkumu genişletmeye çalışıyorum. Belki bazıları için 250TL çok olabilir ama buradan kazanmayıp farklı bakış açısı kazansam bile bu bana yetecektir)

işte aradığım insan türü Allahın izni kuvvetiyle bu sistemi azimlice uygulayan herkes kazanacak. Allah utandırmasın gönlü güzel insan

Ödeme yapıldı işe ihtiyacım vardı son paramıda bu işe girerek harcadım 1 ay dişimi sıkacağım :) İyi niyetinden hiç şüphem yok Allah utandırmasın.

Beni de ekleyebilirseniz hocam sevinirim yer mevcutsa

Şu tembellik olmasa aslında tam bana göre ama iş durumundan dolayı giremiyorum zaman problemi de ayrı tabi.
Hayırlı satışlar hocam

ödeme yapıldı arkadaşımız cok anlayışlı ve sabırlı bir insan inşaAllah bizede güzel güzel para kazandirmada yardimci olcak

Şu an başka bir proje üzerinde çalışıyor olmasaydım bende alırdım..
Herkese bol kazançlar.

Cepteki parayı çocuğa ayırınca eğitim parasında gitti :) alanlara hayırlı olsun :)

Ben de ödememi yaptım eğitimin geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. Eğitimden para kazanamasam bile bu benim beceriksizliğim olacak bunun farkındayım çünkü emek verilen her şey illaki kazandırır. Para olmasa bile tecrübe/farklı bakış açısı kazandırır.

Sık sorulan sorular 2

1-Arkadaşlar özellikle kontejan konusunda herkes çok sabırsız rica ediyorum konuyu okumadan gelmeyin herkesin her sorusuna yetişecem emin olabilirsiniz ama konuda fiyat yazmasına rağmen fiyat soran arkadaşlar oluyo belli ki konuyu okumadan geliyorlar. Korkmayın kontejan dolarsa sadece ben yokum [MENTION=9447]Doqal[/MENTION] nickli üyemiz sistemi biliyor bu konuya hakim gerekli olursa onuda yanıma alıp ek yer açarız oda yetmezse zaten şu an tüm işlerimi biraderim yapıyor onada söylerim forumdan çok anlamaz ama skyptan oda destek olur acele etmeyin önce bu eğitim size göre mi ona karar verin lütfen.

2- Wordpress konusu görüldüğü kadarıyla biraz problem bunun için üzgünüm ama eğitim wp anlatmadan 4 saat sürdü onuda anlatsam muhtemelen 8 saate uzardı bu yüzden eğer wp tecrübeniz yoksa bilen birinden destek alın yada ortalık wp hazır site satan insanlarla dolu ulaşın çok kaliteli siteleri 50 liraya yaptırabilirsiniz. Ayrıca yt wp videolarıyla dolup taşıyor kurs sitelerinde de 25 liraya 13 saatlik kurs satanlar var.

Bunları 100. kez falan yazıyorum :D
3- Adsense veya reklam tıklaması bu eğitimin yakınında dahi değildir.
4- Affiliate vs gibi satış ortaklığı sistemleri bu eğitime uzaktır
5- İlk 30-45 günlük süre olmadan olmaz mı ? OLMAZ
-
-
-
Devam edeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri