Eğitim Çıktı Yeni Kazanç Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çoğu yorumu okudum satışı yapan arkadaş zaten bu işin emek istediğini 30-45 gün kazanç beklemenizi söylemiş. çoğu kişi için uygun olmayacağını da belirtmiş.

Adam başta zaten söylemiş çoğu şeyi. Emek istediğini, yatırım gerektiğini, wordpress kurulumu vs...

Memnun olmayan arkadaşlar hangi konuda şikayet ediyor onu anlayamadım?
Yani işi youtube gibi video bas geç olarak mı algıladınız nedir anlamadım gerçekten.
[MENTION=28912]seric33[/MENTION] ü tanımam etmem sadece tek eleştirim Herkes yeni kazanç yolları ararken sen çıktın,
ilk konudan itibaren aşırı bir beklenti içine soktun insanları. Ben bile daha farklı birşey bekledim.
Memnun olmayanları da anlayabiliyorum ama [MENTION=28912]seric33[/MENTION] e bu kadar yüklenmeniz de doğru değil.

Modlara laf edenler olmuş. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] bakmış incelemiş sorun görmemiş. Farklı bir kazanç metodu mu evet. Eee adama daha ne laf ediyorsunuz?

YASAL KONULAR...
1- Fatura vs isteyen arkadaşlar için. Web portalı hizmetleri nace kodlu şahıs şirketimden Fatura kesilecektir. Bilgilerinizi iletmeniz yeterlidir.
2- Fatura talep etmeden şikayet vs gibi, ticari faaliyetlerimi engelleyecek asılsız karalamalar için avukatım tarafından, ticarete gölge düşürme suçundan suç duyurusunda bulunacağımı bildirmek isterim.
3- Satılan hizmet, bu satışın gerçekleştirildiği ortamı yöneticilerine iletilmiş onay alınmıştır. Satın alan kişilerin satış konusunda geçen kural ve şartları kabul edildiği varsayılır. Ek olarak satış işlemi öncesi herkese bir çok kez kendileri için uygun olup olmadığı sorulmuştur. Bu konuda sorumluluk kabul edemiyorum.
4- İade gibi bir durum, dijital içerikli ürünlerde SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. T.C. yasaları gereğince.

Sizin için uygun olmayan bir hizmeti almanız, bu hizmeti işe yaramaz kılmaz. Size uygun değildir hepsi bu. ŞahsıM ve bu hizmete ulaşan bir çok kişi şu an bu şekilde çalışmaya başladı bile.
Maalesef internette IBAN girip istediğiniz miktarı yazıp onayladıktan sonra paraların bankanıza akacağı bir sistem yok.
Eleştirilerin her türlüsüne açığım, ancak hakaret ve yersiz suçlamalarda karşılık vermek zorundayım.
Sürçü lisan ettiysek affola.
Çalışmaya başlayan arkadaşlara yardımcı olacağımdan daha fazla cevap yazmayacağım.

Birkaç karalama yüzünden eğitime sahip olmayanlar bile atıp tutuyor. Deneme tenezzülünde dahi olmayan insanlar mağdur olduk diyor mağdur olmanız için bu sistemi denemeniz gerek sürü piskolisi ile ortalığı karıştırıp parasını ödediği eğitimi bedavaya getirmeye çalışır olduk malesef çok üzücü bir durum bu sistemin şu anki indirilme sayısı 200 e yakın sağolun yaymayın dememe rağmen. Ücretleri iade ediyorum desem en az 50 kişi çaktırmadan bu sisteme devam eder. Bundan da eminim karar ne olursa olsun ben 16 yıldır ticaret yapan bir insanım kuralları burdaki 22 yaşındaki çocuktan daha iyi biliyorum emin olabilirsiniz.
Sağlıcakla kalın dediğim gibi yardımcı olmam gereken insanlar var

Edit: Adımla nick yapan arkadaş hayatımda senden daha işssiz adam görmedim ulaş bana bu eğitim tam senlik ücretsiz vercem sana

Son düzenleme:
[/COLOR]
Benim Anlamadığım
Bu süreçte hepinizin vermiş olduğu önerilere tek tek çok teşekür ederim ayrıca bu süreçte bana sürekli yardımcı olan adminler [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ve [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocama da sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Benim takıldığım nokta admin arkadaşlar bu eğitimi inceledi mi?
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocamız 3 saatlik bir eğitim diyor ama bu 3 saatlik bir eğitim değil 250 tl değerinde eğitim hiç değil nasıl böyle ilk günden beri popüler olan bir bir çok kişinin bu eğitimi alacağını bildikleri halde admin arkadaşlar eğitimi yakından takip etmediler birçok kullanıcı şuan mağduriyet yaşıyor müdahale edilebilirdi bu fiyata bu eğitim için çok fazla şu fiyattan satışa koyun söylenebilirdi.Adminleri zan altında bırakmak gibi niyetim yok ama daha dikkatli olunsaydı bu kadar mağduriyet ortaya çıkmazdı. 20 tl edecek eğitimi 250 tl bize satan arkadaş seni taktir ettim gerçekten 2 günde hiç yoksa 15 bin tl koydun cebine ama unutma dünden beri doğacak çocuğum sıkıntı gözükmesinden dolayı hastane köşelerinde intörnlerin odasında sabah gidip akşama kadar doğru yanlış cevaplar alıyoruz ama sana verdiğim parayı helal etmediğim gibi o parayla 233 tl birtane prof gidebilirdim.Buda bana ders olsun.

boşver hocam takma kafana herşeyin başı sağlık hayırlısyla kucağınıza alırsınız çocuğunuzu allah sağlık sihhat versin inşallah dualarımız sizinle çok çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bu mesajı yazmak için üye oldum.
Eğitimi skype dan ulaşıp almıştım.
Arkadaşı tanımam etmem de bu neyin ağlması arkadaşlar.
Adam zaten her şeyi açık açık yazmış herkese uygun değildir demiş.
Bana göre güzel bi sistem çalışan için kazanç sağlar.
Yok helal etmiyorum yok ahh yok vaah
Evrenin sırrını mı bekliyordunuz. Daha önce hiçbir forumda adı dahi geçmeyen bi sistem anlatılmış.
Abartmayın yani çlışan adam bana göre bu sistemde kazanır siz havadan para gelsin istiyorsunuz sanırım.

[MENTION=12651]niyazi16[/MENTION]
Eğitimi almadım fakat
"pazarlama değil dedi pazarlamın ve yalan kıvırma sanatının en iyi icra edilmesi gereken bir işlem"
Eğer böyle birşeyse haklısınız.
Hocam [MENTION=9224]mNote[/MENTION] luk bir durum yok burda. Yani onay vermesi demek bu yöntemle çalışılırsa para kazanırsın demek.
Yani ne deseydi ki? Oda belirtmiş emek istediğini vs.
Burda satıcıyı savunuyorum gibi algılamayın lütfen ama onunda hatalı olduğu kısımları yukarıda söyledim.

Eğitimi alanlar bilir. ilk bir iki ay icinde site iyi bir noktaya geldikten sonra hepinizin cebinde akıllı telefonlar var kazanç sağlamak icin bir zahmet telefonunuzdan birkaç mesaj atın da o şekilde ekmek kazanin. Kolay iş demiyorum gerçekten emek uğraş isteyen bir iş fakat bu kadar da çamur atmaniz gerçekten abartı. Adam satıcıyı geçtim satın alanlara bile saygı duymadan eğitimin içeriğini paylaşıyor yapmayın ayıptır.

hocam 3 saatlik videoyu 1 cümle ile açıkladığım için k.bakmayın gerçekten

3 saatlik videoyu bir cümle ile aciklamadiniz eğitimde kullanılan slaytin ekran görüntüsünü alıp konu açtınız. Hala yaptığınız şeyin arkasindaysaniz helal olsun.

ahh ahh hocam ortada bir eğitim olsa dedğiniz doğruda ben [MENTION=9224]mNote[/MENTION] nin onayına kandım onun onay vermesi ytpara için çok üst düzey bir şey ama bukadar basit bir şey aynı kendimi tv den cep tlfnu sipariş veripte içinde salatalık çıkmış gibi hissediyorum yani yaşamadan bilemzsiniz ortada keşke teknik birşeyler olsaydı 3 saat 19 dk izleyip hiç birşey olmaması insanların ağrına giden bağzı durumlar vardır yani evet bile bile kendimiz aldık ama olay aynen şuna benziyor 2010 kpss sınavına girdiniz ve 69 aldınız hereks size diyorki katip olamka için 70 alman lazımdı sus alamadın 70 i konuşuyorsun halbuki o 2010 kpss soruları çalınmıştı ve 1500 tane birinci çıkmıştı standart sapmalr düştüğü için sizinde 70 almanızın önüne geçilmişti işte orda nasıl 70 almadığımız sorgulanır koca sınav çalınmış işteee burdaki olayda o tmm iade etmiyorum dedi zor dedi ama olmaaycak bir iş pazarlama değil dedi pazarlamın ve yalan kıvırma sanatının en iyi icra edilmesi gereken bir işlem herşeyden ziyade satan arakdaş deseydiki tmm buakdar itiraz beklemiyorum bir yerde yanlış yaptık galiba ama oda yok okadar yazıda sonra dalga edercesini bir özür işte açıklasak açaıklasakda bizleri kimse anlamayacak [MENTION=8716]Sky_Walker[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 20:20 ----------

boşver hocam takma kafana herşeyin başı sağlık hayırlısyla kucağınıza alırsınız çocuğunuzu allah sağlık sihhat versin inşallah dualarımız sizinle çok çok geçmiş olsun

Üzgünüm hocam ama sorgulamalısınız. Satış konusu olduğu için daha fazla yazamayacağım.

hocam bizzat videosunda kendi anlatıyor karşı tarafa övgüler yüceltmerle anlatarak onların dikkatini çekeceğiz işte sürekli ben de şunu severim bende bunu yaparım diyerek olay devam ediyor bende kayak yaaprım bende veganım bende şuyum bende buyum işte bunlar aslı var mı yok ayda 3 bin kişşiye msj atınca herşey nasıl oalcak pazarlama sanatı devreye giriyor işteda artık uğraşmıycam bende yoruldum sabahtan beri yaz yaz arkadaş a bir tek ben itiraz etsem belki bukadar uzamazdıda bir sürü mağdur var ama halen farkında değil zaten mali konularıda halletmiş her türlü yasal işlem de oldu artık bu saatten sonra burdan aldığımız büyük ders yanımıza kar kaldı.

Gerçekten yazmayacaktım ama olumlu yorum atanlara dahi sataşıyorsunuz sabahtan beri beni oltacı yaptınız cevap verdim diye mağdur oldunuz. Özür dediniz efendi gibi diledik dalga geçer gibi deyip beğenmediniz. Fatura isterim dediniz tc yollayın ileteyim faturanızı dedim 2 saattir yollamadınız. Tüm mesajlarınızda açık açık eğitimin içeriğini ifşa edip eğitimimi ağza alınmayacak kelimelerle yan yana getirdiniz bırakın ticaret ahlakına saygılı olmayı eğitimi alıp işe koyulan birçok insana onların emeklerine saygılı olmanız gerekip mesajlarınızı defalarca kez rica etmeme rağmen editlemediniz. Ve hala da devam ediyorsunuz bu işin sonunda adminler tarafından ya siz ya ben banlanacağız oradı net ama dilerim ki bu ben olurum zira siz olursanız bu işin peşini bırakmayacağımı bu kadar ucuz kurtulamayacağınızı bilmenizi isterim. Zira memnun olmayan hiçkimse sizin gibi eğitimin içeriğini açık açık ifşa etmedi. Son kez düzgünce ve tüm samimiyetimle mesajlarınızı editlemenizi RİCA EDİYORUM hala siz diye sesleniyorum ve sabrımın son sınırındayım. Eğitimi alan arkadaşlarım tarafından ifşalarınıza yönelik mesaj bombası içindeyim beğenmemenize ne kadar üzüldüğümü bunun çok moral bozduğunu dün akşam belirttim sizde küçük değilsiniz bende gelin şu işi efendice çözelim.

Bu forum neleri gördü beş para etmeyen % 90 herkesin bildiği taktikleri ballandıra ballandıra süsleyip satan kişilere bile bu kadar yüklenilmedi. Taktiği satıın almadım ama konuyu takip ediyorum satışı yapan arkadaşın dürüstlüğüne şapka çıkartıyorum kimse yoğurt'um kara demez ama bu arkadaş para göz birisi olsa kimseyi ayırt etmeden satışı herkese yapardı.Üstüne basa basa belirtiyor. Örnek skype görüşmesi ( acele etmeyin önce konuları iyice okuyun sonra bakalım sizin için uygun mu bu eğitim.Parayı seven biri bu konuşmayı yapmaz. Eğitimi alan arkadaşlara hayırlı olsun benim kanaatim yeterli zamanı ayırdıktan sonra kazanacakları yönünde.

Gerçekten yazmayacaktım ama olumlu yorum atanlara dahi sataşıyorsunuz sabahtan beri beni oltacı yaptınız cevap verdim diye mağdur oldunuz. Özür dediniz efendi gibi diledik dalga geçer gibi deyip beğenmediniz. Fatura isterim dediniz tc yollayın ileteyim faturanızı dedim 2 saattir yollamadınız. Tüm mesajlarınızda açık açık eğitimin içeriğini ifşa edip eğitimimi ağza alınmayacak kelimelerle yan yana getirdiniz bırakın ticaret ahlakına saygılı olmayı eğitimi alıp işe koyulan birçok insana onların emeklerine saygılı olmanız gerekip mesajlarınızı defalarca kez rica etmeme rağmen editlemediniz. Ve hala da devam ediyorsunuz bu işin sonunda adminler tarafından ya siz ya ben banlanacağız oradı net ama dilerim ki bu ben olurum zira siz olursanız bu işin peşini bırakmayacağımı bu kadar ucuz kurtulamayacağınızı bilmenizi isterim. Zira memnun olmayan hiçkimse sizin gibi eğitimin içeriğini açık açık ifşa etmedi. Son kez düzgünce ve tüm samimiyetimle mesajlarınızı editlemenizi RİCA EDİYORUM hala siz diye sesleniyorum ve sabrımın son sınırındayım. Eğitimi alan arkadaşlarım tarafından ifşalarınıza yönelik mesaj bombası içindeyim beğenmemenize ne kadar üzüldüğümü bunun çok moral bozduğunu dün akşam belirttim sizde küçük değilsiniz bende gelin şu işi efendice çözelim.

peki hiç uğraşmıycam artık k.bakmayın verdiğim rahatsızlıktan tüm msjarımı editliyorum. tüm msjları edittleim konu kitli olduğu için oraya müdahale edemiyorum modlar konuyu kaldıra bilir herkese iyi forumlar

Son düzenleme:
peki hiç uğraşmıycam artık k.bakmayın verdiğim rahatsızlıktan tüm msjarımı editliyorum.

Siz kusurs bakmayın gönül isterdi ki birbirimizi kırmayalım ama insani değerlerimiz kişilik farklılıkları vs herşeye etken. Teşekür ederim

Sizin aracılığınızlada eğitimi alan ve beklentilerini karşılayamamamış tüm arkadaşlardan tüm kalbimle özür dilerim beklentilerinizi bilemiyorum ama tüm açık sölülüğümle satış konusunda her detayı verdiğimi belirtmek isterim birisinden karışıklı reklam istemek sizin için dilencilik olabilir özgün içerik girmek size zor gelebilir oturduğunuz yerden birkaç mesaj atmak yorabilir herşeyin en başında da söylediğim gibi sabır ve emek isteyen bir iş şu an bir grup insan bu işe koyuldu kimisinin niche ini seçtik kimisinin dilini birçok arkadaşa hesaplarda hediye ettim. Lütfen izin verirseniz bari onlara birkaç şey katabileyim en azından yapacağına inanan insanlar var.
Tüm kalp kırarak verdiğim cevaplar içinde herkesten tekrar özür diliyorum dediğim gibi 25 günlük büyüj bir emeği olan ürünün bu denli yerden yere vurulması malesef zoruma gitti kimin olsa gider. Kalın sağlıcakla

Arkadaşlar bilenler bilir bu bir pazarlama stratejisidir.İlk olarak talep toplarsın gizemli bir hava yaratırsın.Beklentiyi yüksek tutmak için ne gerekiyorsa yaparsın.Yüksek kazançların oldğu bir kaç foto paylaşırsın.Bu satışın tekrarı yok tek seferlik bir kampanya diyerek fırsatı kaçırıyormuşsun hissiyatı oluşturursun.
Arkadaşımızın ön bilgi toplama konusunda paylaştığı bu türde bir foto atarsın artık topluluk iyice çılgına döner.Satın almak için size yalvarırlar.Ve o gün geldiğinde altın vuruşu yaparsın.Yani demek istediğim iade bekleyenler yüzlerini soğuk suyla yıkasınlar,adam 1 aydır bugün için hazırlık yapıyor.Satıcı arkadaşı tüm içtenliğimle tebrik ediyorum ürün beklentileri karşılar veya karşılamaz orasını bilemem ama tam bir pazarlama nasıl yapılır dersi verdi.

Ac4qmm.jpg

MhMNlM.jpg

Bayağı linç olmuş buralar :) Eğitimi daha öncede yazdığım gibi bende aldım alırken satan kişi çokta uyardı ciddi emek ister uğraşmazsan kazanamazsın boşuna alma diye. Bu kadar lince gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü satarken hergün en az 3 saat uğraşılması gerektiğini çok kez belirtti. Hepimiz bunun bilincinde olarak aldık zaten otomatik sistem olmadığını da biliyorduk. Sisteme baktığımız zaman gerçekten ciddi emek istediğini ama günde 3 saat bu sistem üzerinden uğraşan birinin zaten vaad edilen kazançlara 2 ay sonunda ulaşmasının mümkün olduğu görülüyor. Sonuçta satışta yazdığı gibi o kazanca ulaşmak gerçekten mümkün. Satan kişiyi gerçekten hiç tanımıyorum ancak bu kadar linç edilmesini doğru bulmuyorum. Çalışan ve gerçekten kazanmak isteyen bu video dahil olmak üzere her şekilde kazanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri