Merhaba arkadaslar aramizda polis yada avukat varmi
Ehliyete 5 yil el konuldu arabada e.rar bulundu 0.23 gram araba surerken bilinc yerindeydi 1 gun once icildi idrar tahlilinde cikti icildigi sabika kaydi falan temiz ehliyetin cezasini indirme sansimiz varmi ilkkez el konuldu.
samsun uyuşturucu yuvasıhergün onlarca kullanan dosya geliyor Türkiye nin gururu(!) oldu şehir..
Uyuşturucu/uyarıca madde kullanarak araç kullananlarla ilgili olarak; bu maddeleri kullandığı tespit edilenlere 3 bin 600 TL idari para cezası uygulanacak sürücü belgesi 5 yıl süreyle iptal edilecek, Türk Ceza Kanunu'na göre adli işlem yapılacak.
Bu işten halen sıyrılabileceğinizi mi zannettiniz hocam uyuşturucu kullanmak basit bir şey değil.. itiraz etme hakkınız her zaman var ama boşa..
Katip yeterince acik anlatmis, alamazsin, öyle alirim diyen insanlara sor bakayim bi bakkaldan ekmekmi aliyormus?
Ahim şahhim siyasi bi tanidigin olacak anca öyle alirsin.
Ehliyeti geçtim daha hakkında adli soruşturma acilacak, muhtemelen kullanici olarak işlem yapilacak.