Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adım çıkmış 9a inmez 8e hesabı olmuş. Her şehir aynı bi fark yok hocam.bence itiraz etme şansımız yok.Çünkü uyuşturucu sonuçta.
Dikkatimi çekiyor medyada hep bu şekilde yansıyor Adana psikopat samsun ise uyuşturucu ve tecavüz haberleri ile piyasaya çıkıyor.Bu tarz olaylar hep bu bölgelerdemi yaşanıyor yoksa medya en çok oralarımı dikkate alıyor?
para onemli değil 10 bin de veririz sknti yok 5 yil beklemek sknti abukatlara gittik bazilari aliriz diyo bazilari imkansiz diyo arada kaldim
böyle dediğine göre uyuşturucu satıyor ki 5 10 miktar önemli değil o arkadaş içinfazla dillendirme böyle şeyleri bi gün organize ev basarsa şaşırırsınız
ben utanırdım ya uyuşturucu nedeniyle başıma bir iş gelse forumda bunu alenen soramazdım bir başkası için de olsa..
böyle dediğine göre uyuşturucu satıyor ki 5 10 miktar önemli değil o arkadaş içinfazla dillendirme böyle şeyleri bi gün organize ev basarsa şaşırırsınız
ben utanırdım ya uyuşturucu nedeniyle başıma bir iş gelse forumda bunu alenen soramazdım bir başkası için de olsa..
Dostum para önemli değil deyince illaha saticimi olunuyor allaha sukur haram yemiyoruz yaptık bi eseklik acisini cekiyoruz herkez hata yapabilir
Yaşın 20 ne işin var oyle şeylerle ? Bende aynı yaştayımda gorsem ne oldugunu bilmem bile.Kendine çeki düzen ver.
merhaba ben izmirde bir sürücü kursunda çalışmaktayım uyuşturucudan el konulduysa kesinlikle geri verilmez ve ciddi birde para cezası var ayrıca denetime tabi tutulacak . yakalanan miktar ciddi bir miktar eğer satıcıkla suçlanırsa işi daha kötü sertifikası iptal bile edilebilir
bence itiraz etme şansımız yok.Çünkü uyuşturucu sonuçta.
Dikkatimi çekiyor medyada hep bu şekilde yansıyor Adana psikopat samsun ise uyuşturucu ve tecavüz haberleri ile piyasaya çıkıyor.Bu tarz olaylar hep bu bölgelerdemi yaşanıyor yoksa medya en çok oralarımı dikkate alıyor?
O devir geçti artık şimdi kullanmayan hor görülüyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.