Ehliyet ile ilgili bütün sorularınıza cevap verilir :)

B
  • Kullanıcı byc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)
bolca praik yapıp korkularnızın üzerine gitmelisiniz.

merhabalar,
hocam ben 2 yıl önce ehliyet sınavlarını falan geçtim fakat 2 yıl boyunca ehliyetimi hala çıkaramadım. acaba hakkım yanmış mıdır?

izmir de ortalama ne kadara mal oluyor ehliyet
bana ortalama bir fiyat verebilir misiniz?
bütün masraflar dahil şekilde..
teşekkürler

ehliyet ve direksiyon sınavından sonraki her seyi de bana sorabilirsiniz ;)

emniyet asaması , cezalar vs vs ;)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve katıldığım içinde çok memnunum :)
Ben izmir de bir sürücü kursunda direksiyon öğretmenliği yapmaktayım ehliyet ile ilgili sorularınızı bu konu başlığı altında fırsat buldukça cevaplayabilirim

Merhabalar tam zamanı hatırlamıyorum ama rahat 2 sene olmuştur sınavları kazandım ama dosyamı sürücü kursundan almamıştım, geçtiğimiz ekim ayında dosyamı aldım bana sorun olmayacağını söylediler, hatta ehlıyetı almam için 2014u beklememı söyledıler (yeni ehliyet yasası cıkınca alırsın diye ) neyse yasa felan çıkmadı ama merak ediyorum. Ehliyeti emniyetten almak için herhangi bir süre sınırlaması var mı ?

Merhabalar tam zamanı hatırlamıyorum ama rahat 2 sene olmuştur sınavları kazandım ama dosyamı sürücü kursundan almamıştım, geçtiğimiz ekim ayında dosyamı aldım bana sorun olmayacağını söylediler, hatta ehlıyetı almam için 2014u beklememı söyledıler (yeni ehliyet yasası cıkınca alırsın diye ) neyse yasa felan çıkmadı ama merak ediyorum. Ehliyeti emniyetten almak için herhangi bir süre sınırlaması var mı ?

yeni ehliyet yasasının 2015 te yürürlüğe girmesi bekleniyor. şuan mevcut yasa devam ediyor.

eskiden sürücü sertifikaları ömür boyu geçerliydi lakin 2013 mayıs ayından itibaren yapılan değişiklikle bu süre 2 seneyle sınırlandırıldı.

2013 mayıstan önce alınan tüm sertifikalar 2015 yıına kadar geçerli. 2013 mayıstan sonraki sertifikalar içinde aldıgınız ayı baz alarak ve üzerine 2 sene ekleyerek geçerlilik süresini hesaplayabilirsiniz

yeni ehliyet yasasının 2015 te yürürlüğe girmesi bekleniyor. şuan mevcut yasa devam ediyor.

eskiden sürücü sertifikaları ömür boyu geçerliydi lakin 2013 mayıs ayından itibaren yapılan değişiklikle bu süre 2 seneyle sınırlandırıldı.

2013 mayıstan önce alınan tüm sertifikalar 2015 yıına kadar geçerli. 2013 mayıstan sonraki sertifikalar içinde aldıgınız ayı baz alarak ve üzerine 2 sene ekleyerek geçerlilik süresini hesaplayabilirsiniz

Teşekkür ederim, sağolun.

hocam ben 10 nisan 1996 doğumluyum hangi ayda ehliyetimi alabilirim

forumda bu tip konular güzel... Kolay gelsin sana...

eeee forum dostları para kazanacak ehliyet alcak ;)

Sınavlar açıklandı bgn, bnmde dün açıklanmştı direksiyon sınavımdan geçmişim :D

Hoşgeldiniz Hocam Ehliyet almakta Bi sıkıntı yok A2+B sınıfı ehliyetim mevcut fakat Devlet babamız beni seviyor. 3-5 ayda 1 Radar cezası geliyor.
Gezici radar Buna ne yapabiliriz ? :D

Hocam, Arkadaşlar sol gözüm 5,5 sağ gözüm 2 derece miyop (uzağı göremiyorum) ehliyet almamda bir kusur varmı? Gözlükle kaça düzeliyor bilmiyorum ama gözlükle gayet iyi görüyorum.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve katıldığım içinde çok memnunum :)
Ben izmir de bir sürücü kursunda direksiyon öğretmenliği yapmaktayım ehliyet ile ilgili sorularınızı bu konu başlığı altında fırsat buldukça cevaplayabilirim

5 yıldır ehliyetimi almadım, şimdi kısmetse alıcam, ehliyet harcını nereye yatırıyoruz, bankalar kabul etmiyormuş sanırım, vergi dairesine mi yatırıyoruz?

birde ehliyeti alırken bana inşallah demezler sen 5 senedir nerdeydin gel şu arabayla bi tur atalım diye. çünkü kontağı çevirmeyi bile unuttum :)

hocam bende almanyadan ehliyet almis biri olarak sorayim,Güzel ülkemde gercek sinavlar ne zaman yapilir,200 m araba sürdürüp ehliyet verme ne zaman biter,Türkiye ye geldigimde gördügüm asiri acemi,saldirgan,ve baskasinin hayatini hice sayan tipler ne zaman biter..:) (hocam serzenisim sana degil,yanlis anlasilmasin)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri