Ehliyet ile ilgili bütün sorularınıza cevap verilir :)

B
  • Kullanıcı byc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)
5 yıldır ehliyetimi almadım, şimdi kısmetse alıcam, ehliyet harcını nereye yatırıyoruz, bankalar kabul etmiyormuş sanırım, vergi dairesine mi yatırıyoruz?

birde ehliyeti alırken bana inşallah demezler sen 5 senedir nerdeydin gel şu arabayla bi tur atalım diye. çünkü kontağı çevirmeyi bile unuttum :)

Hocam bunun cevabını alırsanız bana da bir ulaşın size zahmet :D 2008de geçtim sınavı hala almadım ehliyeti.

süreniz dolmak üzere

5 yıldır ehliyetimi almadım, şimdi kısmetse alıcam, ehliyet harcını nereye yatırıyoruz, bankalar kabul etmiyormuş sanırım, vergi dairesine mi yatırıyoruz?

birde ehliyeti alırken bana inşallah demezler sen 5 senedir nerdeydin gel şu arabayla bi tur atalım diye. çünkü kontağı çevirmeyi bile unuttum :)

29 mayıs 2015 tarihine kadar sertifikanızı sürücü belgesine çevirmezseniz sertifikanız iptal edilecek habaeriniz olsun.

harç paranızı taşıtlar vergi dairesine yatırmalısınız ayrıca ziraat bankasında bu ücreti alıyor B sınıfı harç ücreti 382 lira + 120 lirada emniyete kart parası vereceksiniz.

ilk önce yeniden sağlık raporu almanız gerek eski sağlık raporunu sakın atmayın yenisini eskisinin üzerine ekleyin

---------- Spam Engelliyici 22:46 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------

---------- Spam Engelliyici 22:46 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

Ehliyet ve sürücü kursu hakkında varsa sorunlarınız yanıtlamaya hazırım

---------- Spam Engelliyici 22:48 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

Ehliyet ve sürücü kursu hakkında varsa sorunlarınız yanıtlamaya hazırım

hocam ehliyeti alırken kesin diplomanın aslımı gerekiyor
kaybolmuş olsa falan bunun yapılacak birşeyi yokmu

Hocam sol gözüm 5,5 sağ gözüm 2 derece miyop (uzağı göremiyorum) ehliyet almamda bir kusur varmı? Gözlükle kaça düzeliyor bilmiyorum ama gözlükle gayet iyi görüyorum.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve katıldığım içinde çok memnunum :)
Ben izmir de bir sürücü kursunda direksiyon öğretmenliği yapmaktayım ehliyet ile ilgili sorularınızı bu konu başlığı altında fırsat buldukça cevaplayabilirim

Ehliyetimi 2. kez kaptırmıştım bundan 4 sene evvel, 500 lira yatır bilmem bişey kursuna gel dediler di. Fakat O kursa gidebilmem için Trafik cezalarımı ödemem gerekiyor mu ? ( 20bin Tl kadar trafik cezam var )
Eğer Trafik cezalarımı ödemem gerekmiyorsa 500 lirayı yatırıp 1 aylık kursa katılıp Ehliyetimi tekrardan alacağım. Yok Bütün Trafik cezalarımı ödemem gerekiyorsa, Ben yanmışım Ben Yanmışım Yaaaaaaaannmışımmmmm

Ben izmir de bir sürücü kursunda direksiyon öğretmenliği yapmaktayım ehliyet ile ilgili sorularınızı bu konu başlığı altında fırsat buldukça cevaplayabilirim

Bende Mart ayında 18 yaşına girecegim stajyer ehliyet mevsuzu vardı bu yürürlüktemi şuan ehliyet alma yaşı kaç yine 18 mi yoksa arttırıldımı bir de kaç kere direksiyon sınavına girecegim teşekkürler.

Ben kurstan sertifikayı aldım 02.03.2013 de ehliyetı alabılırmıyım bu ay süresi geçmişmidir veya

Ben motor ehliyeti almak istiyorum sınavı nasıl oluyor hiç bir bilgim yok birde ne kadara patlar cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Selam hocam, ehliyeti kazanmak için bir kursa yazılmak zorunlu mu? Sınavı kitapalrdan çalışarak geçsek direksiyonuda birisi yardımcı olsa öğrensek? 600 700 tl veresim yok hiç kurslara :D

Hocam merhaba ben Direksıyon sınavına gecen hafta gırdım ehlıyetı ne zaman alabılırım dosya hazırlannıyor suan

Hocam vergileri yatırdım. Emniyetten bir türlü sıra alamadım.
2 sorum var.Birincisi 2 ehliyet inin 500 tl yakın para yatırdım yanmasın. İkincisi ben belgeleri 2014 te aldım bu belgelerin süresi ne zaman dolar. Cevapların için şimdiden teşekkürler.

Hocam vergileri yatırdım. Emniyetten bir türlü sıra alamadım.
2 sorum var.Birincisi 2 ehliyet inin 500 tl yakın para yatırdım yanmasın. İkincisi ben belgeleri 2014 te aldım bu belgelerin süresi ne zaman dolar. Cevapların için şimdiden teşekkürler.

bilgisayar başında 8den 9a kadar bekle, yeni günün randevuları o zaman açılıyor.

Bende MEB de Özel Öğretime baktım hocam bir ara :)

01.01.2016 tarihinde stajyer ehliyet yürürlüğe girecek remi gazetede yayınlandı ve mevcut ehliyetler değişiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri