Ehliyet ile ilgili bütün sorularınıza cevap verilir :)

B
  • Kullanıcı byc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)
bende ağustos sınavına yazıldım hocam, 22 sindeydi fakat ertelendi galiba 29 una, ve direksiyon sınavıda ertelendi galiba tam bir net tarih var mı ?

Hocam yazılı sınavı 29 Ağustos'a ertelendi. Direksiyon 19-20 Ağustos'a fakat bu il/ilçeye bağlı olarak değişebilir. Başvurduğunuz kursa sorabilirsiniz.

park etmeyi felan yaptım yokuş aşşagı boşa attım dıye 100 metre kala parkur bitmesine elendim adam kaldin şöför değiştirelim dedi ani firen yapip camla öpüştürdüm cidden moralım cok bozuk o kadar herşeyi güzelce yap gel arabayı boşa attın dıye tek çelsede elesinler !
Anlayacagınız araba bagırsada yokuş aşşagı BOŞA ATMAYİN ve Debraj la sürmeyin sakın .

park etmeyi felan yaptım yokuş aşşagı boşa attım dıye 100 metre kala parkur bitmesine elendim adam kaldin şöför değiştirelim dedi ani firen yapip camla öpüştürdüm cidden moralım cok bozuk o kadar herşeyi güzelce yap gel arabayı boşa attın dıye tek çelsede elesinler !
Anlayacagınız araba bagırsada yokuş aşşagı BOŞA ATMAYİN ve Debraj la sürmeyin sakın .

Çok haklısınız hocam, dışarda öğrendiğiniz şekilde sınavda sürmeyin, gerekirse 3-5 ders alın sınava öyle girin. Eylül dönemi son dönem stajer için. Sınavların herhangi birinden kalırsanız stajere düşersiniz dikkatli olun.

İzmir Bornova civarında ehliyet almak isteyen pm atabilir yardımcı olurum. Sürücü kursumuz var

Ehliyeti alır almaz uzun yollara gitmeyin, hız yapmayın. Ben 4 yıldır araba kullanıyorum ama her seferinde yeni bir tecrübe ediniyorsunuz kendimi hâlâ çok usta hissetmiyorum neredeyse her gün kullanıyor olmama rağmen. Ehliyet almak demek kullanabiliyor olmak değildir. Kendi canınız önemsiz olabilir ama başka canları tehlikeye atmaya hakkınız yok bunu düşünün. Ne zaman hız yapasım gelse başka insanları düşünürüm yavaşlarım.

Babam Türkiyede motor ehliyeti almak istiyor türk vatandaşlığı yok orada araba ehliyeti var türkiyeden nasıl motor ehliyeti alabilir - bide şöyle birşey vardı araba ehliyetin oldumu motorda sadece direksiona giriyorsun buda geçerli oluyor mu ?

hocam öyle diyorsunuzda yokuşta kaldıramıyorsanız parkta edemiyorsanız almayın zaten ehliyeti sonra kazalar artıyor :D

Hiç yapmadığım için böyle diyordum geçen hafta bir kez yaptım kaldırıma paralel park ettim ve eğimli yerde el frensiz rahatça kaldırdım, iş sürekli çalışmakta bitiyormuş :D

16-17 yaşından beri kullanıyorum Otomobilden çok Ford transit ve Transporter gibi araçlar kullandım. Bu güne kadar ne kazam oldu nede herhangi bir ihlal yüzüne ceza almadım. Bi kaç hafta önce ehliyet alayım dedim sağlık raporunda elim titriyo diye hastanete saldılar gittim o kadar bekledim 30lira ödedim doktor yüzüme bile bakmadan eeg mi dedi bbg mi başka bi bölüme saldı gene bekledim akşamı ettim sıra geldi eee 30lira öde 2 hafta sonra randevuya gel sonra tekrar doktorun yanına git dediler :D Direk evrakları parçaladım dahada gitmedim. Belki ilerde bol zamanım olunca uğrarım.

merhaba,
yabancı ehliyet türkiyede kac sene gecerli ?
türk ehliyeti neden avrupada gecersiz veya gecerlimi ?
türkiyede neden şöförler kuralara uymuyor ve bunun sorumlusu sizlermisniz veya sorumlu kim böyle magandaların olması...

sınav

bende ağustos sınavına yazıldım hocam, 22 sindeydi fakat ertelendi galiba 29 una, ve direksiyon sınavıda ertelendi galiba tam bir net tarih var mı ?

yazılı sınav 29 ağustosta olacak direksiyon sınavlarını önce meb belirliyorsu şimdi ise ile milli eğitimler belirliyor o yüzden direks,yon sınav tarihleri her ilede ve ilçede aynı olmaya bilri

Merhabalar hocam ben balıkesirde 50 km hız sınırını %10 ile geçmişim 180 tl ceza geldi Benim önümdekı arkadaşın sürdüğü araç 90 ile gidiyordu ona ceza gelmemıs bana geldi radarı fark ettığımde arkadaşın ve benım hızı kontrol ettık Bu cezayı ödemeye gittiğimde başka bir ceza gelmıs 80 tl imiş ama 100 tl olmuş postanedekı gorevlının bana dedığıne göre Hocam her türlü ceza eve gelmıyormu 2004 den beri aktif şöförüm ilk defa ceza geldiği için bu konularda bılgısızım

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve katıldığım içinde çok memnunum :)
Ben izmir de bir sürücü kursunda direksiyon öğretmenliği yapmaktayım ehliyet ile ilgili sorularınızı bu konu başlığı altında fırsat buldukça cevaplayabilirim

hangı surucu kursu acaba

---------- Spam Engelliyici 05:02 ---------- Önceki Mesaj 05:00 ----------

Merhabalar hocam ben balıkesirde 50 km hız sınırını %10 ile geçmişim 180 tl ceza geldi Benim önümdekı arkadaşın sürdüğü araç 90 ile gidiyordu ona ceza gelmemıs bana geldi radarı fark ettığımde arkadaşın ve benım hızı kontrol ettık Bu cezayı ödemeye gittiğimde başka bir ceza gelmıs 80 tl imiş ama 100 tl olmuş postanedekı gorevlının bana dedığıne göre Hocam her türlü ceza eve gelmıyormu 2004 den beri aktif şöförüm ilk defa ceza geldiği için bu konularda bılgısızım

her turlu ceza eve gelip teyit edildikden 15 gun ıcınde öderseniz %25 indirimli ödeniyor ama bende kırmızı ısıkda gectım 2 hafta oldu nerdeyse ceza falan gelmedi

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve katıldığım içinde çok memnunum :)
Ben izmir de bir sürücü kursunda direksiyon öğretmenliği yapmaktayım ehliyet ile ilgili sorularınızı bu konu başlığı altında fırsat buldukça cevaplayabilirim

hocam bir yakınım engelli oldu b sınıfı ehliyeti var fakat e sınıfı almak istiyor tekrar kursa kayıt ücreti falan varmı yoksa direk sınav parasıyla kurs aracılığıyla alabilir mi

bende bu ay yazıldım ehliyete 29 ağustosta yazılı sınavım var onu geçebileceğimi düşünüyorumda direksiyondan çok korkuyorum hiç araba sürmüşlüğüm yok nasıl park edecem yokuşlarda ne yapcam diye korkudan öluyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz alırız şu ehliyetide kurtuluruz.

bende bu ay yazıldım ehliyete 29 ağustosta yazılı sınavım var onu geçebileceğimi düşünüyorumda direksiyondan çok korkuyorum hiç araba sürmüşlüğüm yok nasıl park edecem yokuşlarda ne yapcam diye korkudan öluyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz alırız şu ehliyetide kurtuluruz.

Kayit yaptirdiginiz surucu kursu size egitim verecektir. Yalniz ilk defa kursta arac kullanacaksaniz hocanizi iyi dinleyin ve egitiminizi tam almaya calisin. Sinavda sikinti yasayabilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri