Ehliyet ile ilgili bütün sorularınıza cevap verilir :)

B
  • Kullanıcı byc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)
uykuda kaldım gidemedim :D stajer likle ugraşıcam // Son Hakkımız Kalmışmı Arkadaşalr ?

Son düzenleme:
1 ocaktan itibaren ehliyet aldiktan sonra 2 yil boyunca stajer olarak her gittiginiz yere yaninizda bi ehliyetliyle gitmeniz gerekecek diyolar acaba bu konuda bilgilendirir misiniz hocam sizce mumkun olurcmu boyle birsey

Hocam stajer ehliyete geçince belirleyeceğiniz 3 kişi olacak ve bu 3 kişiden biri trafiğe çıktığınızda yanınızda olmak zorunda. Kuralları henüz tam bilmiyoruz fakat öğrendikçe yazarım

uykuda kaldım gidemedim :D stajer likle ugraşıcam // Son Hakkımız Kalmışmı Arkadaşalr ?

Eylül dönemi kayıtları stajerden önceki son dönem hocam

Belirtmen istediğim birşey var;

Yazılı sınav tarihleri önceden belli olur. Yazılı sınavı geçen kişi sayısına göre milli eğitim direksiyon sınav tarihini belirler. Bu ilçeden ilçeye fark eder. Örneğin şuan İzmir/Bornova'nın direksiyon sınav tarihi hakkında 2 olasılık var. 19-20 Eylülde kesin olarak sınav olacak, eğer başarı oranı yüksekse 3-4 Ekimde tekrar bi sınav olacak.
Yani bu demek oluyor ki 29unda yapılan yazılı sınavda başarı oranı yüksek ve sınavı ikiye bölmek zorundalar. Bir sınavda 700kişi alıyorlar. 700 kişiden fazlası yazılı sınavda başarılı olursa o direksiyon sınavı 2 haftaya bölünür, bu genelde bi sonraki haftaya filan sarkar fakat arada bayram olduğu için bayramdan sonraki haftaya sarkıyor bu dönem

Son düzenleme:
[MENTION=12796]byc[/MENTION] hocam merhaba benim B ehliyetim var yeni kurala göre otomatik vites arabaların ehliyeti b1 olmuş bu bizim için geçerli mi yoksa yeni ehliyet alacaklar için mi geçerli.

Hocam daha önce arkadaşlar sordu bilmiyorum.Eylül ayında bir tarihten sonra ehliyet hakkı kazananlar yanlarında ehliyetli biri olmadan araba süremeyecekmiş bu doğru mu?
Bu ne zaman işleme konulacak.

[MENTION=12796]byc[/MENTION] hocam merhaba benim B ehliyetim var yeni kurala göre otomatik vites arabaların ehliyeti b1 olmuş bu bizim için geçerli mi yoksa yeni ehliyet alacaklar için mi geçerli.

Hocam şuan ki yönetmelik araçların manuel olmasını gerektirdiği için şuan B ehliyet sahibi olan herkesin ki B2 sayılacaktır. Bizi etkileyen bir durum olmaz tahminimce

Hocam daha önce arkadaşlar sordu bilmiyorum.Eylül ayında bir tarihten sonra ehliyet hakkı kazananlar yanlarında ehliyetli biri olmadan araba süremeyecekmiş bu doğru mu?
Bu ne zaman işleme konulacak.

hocam stajer ehliyet yasasının resmi gazetesi nisan ayı gibi çıktı ve 01/01/2016 tarihinde yürürlülüğe giriyor. Yani eylül dönemi stajer ehliyetten önceki son dönem.

Arkadaşlar 29 ağustosda yazılı sınava girenler için direksiyon sınavının tarihi belli oldu mu?
Bayramdan sonra olur inşallah. Git gel yapmak istemiyorum

Arkadaşlar 29 ağustosda yazılı sınava girenler için direksiyon sınavının tarihi belli oldu mu?
Bayramdan sonra olur inşallah. Git gel yapmak istemiyorum

Hocam bizim sınavları söyliyeyim, 19-20 eylülde kesin olacak, eğer başarı oranı yüksek olursa 3-4 ekimde de olabilir.

Kursunuzla görüşün sizi eylül'e alsınlar işim var filan deyin

[MENTION=9470]JocqeREmre[/MENTION] hocam sınav sonuçları ne zaman açıklanır ve direksiyonn sınavı ne zaman?

[MENTION=9470]JocqeREmre[/MENTION] hocam sınav sonuçları ne zaman açıklanır ve direksiyonn sınavı ne zaman?

[MENTION=14433]ts1967ts[/MENTION] hocam sınav sonuçları önümüzdeki çarşamba gününe kadar açıklanır büyük ihtimalle direksiyon sınavları ilçeler arası fark ediyor onu kursunuza sorabilirsiniz.

Bende b ehliyet zaten var ama E ehliyete yükseltmek istediğimde yılbaşından sonra bizede mi stajyerlik çıkacak..

sınav sonuçları açıklanmış arkadaşlar.
direksiyon sınavı parasını ne zaman yatıracaz?

su 1 ocaktan sonra ne değişecek ortalığı yıkıyorlar ama kısaca baktım bısı degısmıcek sankı:)

Son düzenleme:
[MENTION=9470]JocqeREmre[/MENTION] hocam ben a2 alıcam ancak yaş yetmiyor , 01.01.2016 da 16 yaşını dolduranlar alabilicek bende 1999 luyum bu yasa banada vuruyor alabiliyorum ehliyeti değil mi ?

[MENTION=9470]JocqeREmre[/MENTION] hocam ben a2 alıcam ancak yaş yetmiyor , 01.01.2016 da 16 yaşını dolduranlar alabilicek bende 1999 luyum bu yasa banada vuruyor alabiliyorum ehliyeti değil mi ?

Hocam 01.01.2016'dan sonra A sınıfı ehliyete ne olacak tam olarak bilmiyorum sorunuza cevap veremeyeceğim kusura bakmayın

Arkadaşlar 1 Ocak'tan sonra stajer ehliyet dönemi başlıyor. Önceleri yanınızda biri bulunmalı falan deniyordu fakat buna birçok kişi ve örgüt karşı çıkınca değiştirmek zorunda kaldılar. 2016dan itibaren ehliyet almaya hak kazananlar stajer ehliyet sahibi olacaklar. Peki nedir bu stajer ehliyet,

B sınıfı için konuşuyorum;

Ehliyetiniz 2 yıllık olacak, ceza puanınıız 75 olacak

Normal ehliyetler 100 ceza puanına sahip 10 yıllık olacaklar.

2 yıl sonunda stajer ehliyet sahipleri de ehliyetlerini değiştirerek 10 yıllık ehliyet alacaklar.

hocam stajyer ehliyet iyi hosta ben motor icin ehliyet alacagim lakin 2yil belki de 5 yil motor almayacagim bu durumda naasil bi sey var

mobilden yazilmistir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri