Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 ocaktan itibaren ehliyet aldiktan sonra 2 yil boyunca stajer olarak her gittiginiz yere yaninizda bi ehliyetliyle gitmeniz gerekecek diyolar acaba bu konuda bilgilendirir misiniz hocam sizce mumkun olurcmu boyle birsey
uykuda kaldım gidemedimstajer likle ugraşıcam // Son Hakkımız Kalmışmı Arkadaşalr ?
[MENTION=12796]byc[/MENTION] hocam merhaba benim B ehliyetim var yeni kurala göre otomatik vites arabaların ehliyeti b1 olmuş bu bizim için geçerli mi yoksa yeni ehliyet alacaklar için mi geçerli.
Hocam daha önce arkadaşlar sordu bilmiyorum.Eylül ayında bir tarihten sonra ehliyet hakkı kazananlar yanlarında ehliyetli biri olmadan araba süremeyecekmiş bu doğru mu?
Bu ne zaman işleme konulacak.
Arkadaşlar 29 ağustosda yazılı sınava girenler için direksiyon sınavının tarihi belli oldu mu?
Bayramdan sonra olur inşallah. Git gel yapmak istemiyorum
[MENTION=9470]JocqeREmre[/MENTION] hocam sınav sonuçları ne zaman açıklanır ve direksiyonn sınavı ne zaman?
Eylül dönemi kayıtları son gün 10 eylül mü? Öyle bi haber okudum
[MENTION=9470]JocqeREmre[/MENTION] hocam ben a2 alıcam ancak yaş yetmiyor , 01.01.2016 da 16 yaşını dolduranlar alabilicek bende 1999 luyum bu yasa banada vuruyor alabiliyorum ehliyeti değil mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.