Ehliyet ile ilgili bütün sorularınıza cevap verilir :)

B
  • Kullanıcı byc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)
https://www.youtube.com/watch?v=xYgbVuW9lQY

---------- Spam Engelliyici 13:29 ---------- Önceki Mesaj 13:28 ----------

sınavı başarı ile tamamlarsanız dosyanızı kayıtlı olduğunuz kurstan 1 hafta için alabilirisniz.

---------- Spam Engelliyici 13:33 ---------- Önceki Mesaj 13:29 ----------

01.01.2016 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni ehliyet sınıfları ve kullandıkları araçlar

Umarım daha fazla uzatmazlar teslimat süresini çünkü 9 yada 10 ekim gibi antalyadan ayrılacağım

Yazılı sınavı kazanmıştım, bugün direksiyon sınavınıda geçtim çok dikkat edin direksiyonda girecekler iyi hocalara denk gelir umarım.

Allah'a şükür direksiyon sınavınıda geçtim.İnşallah sizde geçersiniz arkadaşlar

Bugün direksiyon sınavının ilk günü ben bugün giriyorum, benimle bugün ve sonra ki 3 gün sınava girecek arkadaşlara canı gönülden başarılar dilerim. Sakın panik olmayın sakin olun
normal tek başınızaymış gibi sürün :)

hacılar bu aralıkta yapılacak sınava son başvuru tarihi nedir bileniniz varmı?

cumartesi günü eskişehirde e sınava girdim. yazılı yerine geçiyor galiba. onu geçtim direksiyona kaldık İnşallah geçeriz :D

[MENTION=12796]byc[/MENTION] ye ulaşabilen var mı ? Bir sorum olacaktı kendisine..

18 aralıkta direksiyon sinavim var. Hoca gecersen 3 gün sonra ehliyeti alabilirsin dedi yalnız trafik tescilden randevu alacağım hergün dolu. Ehliyeti 1 ocaktan sonra alsam stajer mi olacağım? (sona kalirsan:( )

18 aralıkta direksiyon sinavim var. Hoca gecersen 3 gün sonra ehliyeti alabilirsin dedi yalnız trafik tescilden randevu alacağım hergün dolu. Ehliyeti 1 ocaktan sonra alsam stajer mi olacağım? (sona kalirsan:( )

Sehirin her ilcesinden alabilirsin yok mu sakin bir ilce yasadigin yerde benim aldigim ilcede 20 kisi vardi
Mobil mesaj

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve katıldığım içinde çok memnunum :)
Ben izmir de bir sürücü kursunda direksiyon öğretmenliği yapmaktayım ehliyet ile ilgili sorularınızı bu konu başlığı altında fırsat buldukça cevaplayabilirim
Merhaba kardeş b sinifi var bende e almak icin ne yapmaliyim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler benimde sorum olucaktı, ben 2013te ehliyet aldım,
deniliyo ki artık ehliyetler ömür boyu değilmiş, bilmem kaç yılda bir yenilenmesi gerekiyomuş falan, bunun içinde tekrar direksiyon sınavına tabi tutarlar deniliyor
Ben şimdi ehliyeti zor bela almıştım, yazılı sınavını full 90 95 ile geçmiştim, ancak 4 kere direksiyondan klamıştım, beşinci sefer anca geçebilmiştim
hatta o zamanlar eniştemin arabası vardı, 4 5 kere süürş testleri yapmıştım, anca öyle geçebilmiştim,
korkum şu ki, en son araba kullanalı 3 yıl oldu ve bildiklerimide unuttum sanırım,

bu tür dedikodular gerçekmi arkadaşlar?

Beyler benimde sorum olucaktı, ben 2013te ehliyet aldım,
deniliyo ki artık ehliyetler ömür boyu değilmiş, bilmem kaç yılda bir yenilenmesi gerekiyomuş falan, bunun içinde tekrar direksiyon sınavına tabi tutarlar deniliyor
Ben şimdi ehliyeti zor bela almıştım, yazılı sınavını full 90 95 ile geçmiştim, ancak 4 kere direksiyondan klamıştım, beşinci sefer anca geçebilmiştim
hatta o zamanlar eniştemin arabası vardı, 4 5 kere süürş testleri yapmıştım, anca öyle geçebilmiştim,
korkum şu ki, en son araba kullanalı 3 yıl oldu ve bildiklerimide unuttum sanırım,

bu tür dedikodular gerçekmi arkadaşlar?

benim bildiğim ve okuduğum kadarıyla sınava vs girilmiyor. sağlık raporu alınacak deniliyordu

Merhaba arkadaşlar ben ehliyeti Denizliden kursdan sertifikamı belgelerimi aldım, Muğlaya geldim emniyetten çıkartıcam önce vergi dairesine para yatırdım sonra emniyete gittim ıslak mühür atmamış Denizli milli eğitimi e çıkartamadım ama vergisini buraya yatırdım. Şimdi ben bunu Denizli emniyetten çıkartmaya çalışsam bu Denizli vergi dairesine yatırmanız lazım der mi yok sa bir sıkıntı olmaz mı vergi yatırdım her yer için geçerli olur mu?

Mobilim yazım hatası olduysa affola.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri