Ehliyetimi alıyorum...

вєякαη;522497' Alıntı:
hocam ben 1300 tl anlaştım kazıkmı yedik yoksa :eek:

ama bizim kurs universite öğrencilerine acayip indirim yapmstı. ve grupça kaydolmstuk. kişi bası 260-300 arası bişeye denk gelmişti :D ve 2011 deydi. normalde diğer kurslar 400-450 civarı istiyordu.

вєякαη;522497' Alıntı:
hocam ben 1300 tl anlaştım kazıkmı yedik yoksa :eek:
hepsi içinde mi sadece kursamı verdin 1300 ühhocam ben kursa 500 verdim emniyetede yaklaşık 500 lira felan gider seninki baya fazla olmuş...

ben 200tlye alacam bi akraba sürücü kursunda çalışıyodu torpil yapacak :D

biraz heyecan var :) sabahtan gidicem kursa bakalım randevu muhabbeti var mı denizli de

büyük şehirlerde bu tarz kıllıklar yapılıyor, sen şansını dene polisler yardımcı olur,sonuçda büyük şehir değil,birde rekabet çok olursa o zaman kıllık başlıyo, bu sözlerim benim bulundupum şehirden ötürü söylüyorum,genelle kıyaslamak yanlış olur,şuda bir gerçek randevulu sisteme geçildi, randevun yoksada zaten iyi niyetli ise yardımcı olur yoksa diğer türlü randevun varmı yoksa git netden randevu al diyo artık hangı gün boş ise ertesi günede boş günü bulmak zor...

bunları birzat yaşadım ondan yazdım....

вєякαη;522507' Alıntı:
Birisi bana açıklık getirebilirmi fiyat konusunda ben herşey içinde anlaştım 1300 tl normal fiyatlar nedir ?

olan oldu artık geri alma şansın olmadıgına göre. normal fiyatlar max 1000 tl civari. 300 tl fazladan ödemisin normal.

вєякαη;522507' Alıntı:
Birisi bana açıklık getirebilirmi fiyat konusunda ben herşey içinde anlaştım 1300 tl normal fiyatlar nedir ?

Daha dün arkadaş için birini aradık .. 950 TL ye herşey ... sen 1300 :)) kazıklamışlar dostum malesef .. :)

olan oldu artık geri alma şansın olmadıgına göre. normal fiyatlar max 1000 tl civari. 300 tl fazladan ödemisin normal.

sorun değil o zaman fazla bir mebla değil bana aslında 1500 tl demişti 1300 tl indirdi gerçi para felan ödemedim daha :rolleyes: bulunduğum yerde 2 tane var zaten mecbur birisine gideceğiz zaten bu yıl sonuna kadar almadıkmı 2015 sonrası çok zorlaşacakmış

büyük şehirlerde bu tarz kıllıklar yapılıyor, sen şansını dene polisler yardımcı olur,sonuçda büyük şehir değil,birde rekabet çok olursa o zaman kıllık başlıyo, bu sözlerim benim bulundupum şehirden ötürü söylüyorum,genelle kıyaslamak yanlış olur,şuda bir gerçek randevulu sisteme geçildi, randevun yoksada zaten iyi niyetli ise yardımcı olur yoksa diğer türlü randevun varmı yoksa git netden randevu al diyo artık hangı gün boş ise ertesi günede boş günü bulmak zor...

bunları birzat yaşadım ondan yazdım....
inşallah sıkıntı çıkarmazlar bi de hocam dosya dışında ayrı diploma fotokopisi falan istiyorlar mı acaba bilgin var mı

Daha dün arkadaş için birini aradık .. 950 TL ye herşey ... sen 1300 :)) kazıklamışlar dostum malesef .. :)

hocam bu durum şehirlere göre değişir, bizim burda src belgesi 400 lira idi istanbulda adam 250 hallediyodu, bu durum şehirler arası fark eder onun için kazıklandı demeyin kimseye ocak aylarında 1100 b ehliyetine yazdırdım birini, istanbulda olsa daha uygun fiyata çıkar gelip gitmek aynı masrafa geliyor

inşallah sıkıntı çıkarmazlar bi de hocam dosya dışında ayrı diploma fotokopisi falan istiyorlar mı acaba bilgin var mı

Hiç bişey yapman gerekmiyor , kurs yerine sen zamanında verdin,onlar zaten dosya halinde verirler, kurs yeriyle nasıl anlaştın bilmiyorum ama ehliyet harcını sizmi yatırcan dedin yoksa benmi yatırım dedin, ben yatırım dediysen zaten kalkar vergi dairesine gider yatırırsın

B sınıfı ehliyet harcı 333,60 TL

yoksada direk emniyet gidersin elindeki dosyayı verirsin onlar gerekli işleri yaparlar :D 10 parmağını okutursun :D benim zamanımda bayan polis geldi :D artık şansına ne gelirse , biraz mizah olsun, herşey oluruna varır :)

Son düzenleme:
вєякαη;522481' Alıntı:
ne gibi aşamalardan geçtin hocam önemli olan nedir ? ben yeni yazıldım bi kitap verdiler yıgınla işaret var siz nasıl bir çalışma planı izlediniz yeni müfredata ve eskiye göre netten eski çıkmış soruları indirdim kitabı bitirdikten sonra onları çözmeye çalışacağım bu arada bende direksiyonda yok

Bende de yok :D daha yazılmadımda bi kaç haftaya yazılıyım diyorum. araba alacam hevesleniyoruz ama ehliyet yok :D

вєякαη;522531' Alıntı:
al hocam al sınıra dayandık artık 2015'i geçirme yoksa 2 yılda alırsın stajerle

yazılı sınav dert değilde bu direksiyonu bana öğretemezler gibime geliyor :D

hocam bu durum şehirlere göre değişir, bizim burda src belgesi 400 lira idi istanbulda adam 250 hallediyodu, bu durum şehirler arası fark eder onun için kazıklandı demeyin kimseye ocak aylarında 1100 b ehliyetine yazdırdım birini, istanbulda olsa daha uygun fiyata çıkar gelip gitmek aynı masrafa geliyor

Hiç bişey yapman gerekmiyor , kurs yerine sen zamanında verdin,onlar zaten dosya halinde verirler, kurs yeriyle nasıl anlaştın bilmiyorum ama ehliyet harcını sizmi yatırcan dedin yoksa benmi yatırım dedin, ben yatırım dediysen zaten kalkar vergi dairesine gider yatırırsın

B sınıfı ehliyet harcı 333,60 TL

yoksada direk emniyet gidersin elindeki dosyayı verirsin onlar gerekli işleri yaparlar :D 10 parmağını okutursun :D benim zamanımda bayan polis geldi :D artık şansına ne gelirse , biraz mizah olsun, herşey oluruna varır :)
harcı kendim yatıracağım kursla konuşmadık o konuyu,parmakları önceden okuttum hocam kurs istemişti vakti zamanında :)

Şimdiden Hayırlı Olsun Allah kaza bela vermesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri