Ek açıklamaya link koymak

grumpynub

Kayıtlı Üye
Selam herkese.

Ek açıklamaya youtube video ve abone olma url sinden başka bir link koyma imkanımız yok mu?

Yani ben ek açıklamaya tıklayınca bir siteye gitsinler istiyorum. Ne yapmalıyım? :(

Aynı derdi çekiyorum bende bulamadım yada yok böyle bir şey

Selam herkese.

Ek açıklamaya youtube video ve abone olma url sinden başka bir link koyma imkanımız yok mu?

Yani ben ek açıklamaya tıklayınca bir siteye gitsinler istiyorum. Ne yapmalıyım? :(

O eskiden vardı fakat youtube tarafından yasaklandı. Daha önce youtube üzerinden kendi siteleri için milyonlar kaldıranlar oldu. Ve artık ne yazıkki yasak ve ban sebebi. Tek yapabileceğin şey video açıklama kısmına koymak o linkleri ve insanların tıklamasını sağlamak.

O eskiden vardı fakat youtube tarafından yasaklandı. Daha önce youtube üzerinden kendi siteleri için milyonlar kaldıranlar oldu. Ve artık ne yazıkki yasak ve ban sebebi. Tek yapabileceğin şey video açıklama kısmına koymak o linkleri ve insanların tıklamasını sağlamak.

Videoda söylüyorum sesli olarak bağlantıya tıklayın diye :( Bilimsel kaynak göstermek adına. Neyse artık yapacak bir şey yok :c

bi video sitesine veya benzeri bir site linki vermek ban sebebi diye biliyorum

kartları kullanarak yapabilirmisiniz acaba emin değilim ama olabilir aynı etkiyi yaratır mı bilmem tabi

Websitesini youtube ile ilişkilendirirsen (en kolay yolu dosyayı siteye yükleyerek doğrulamak) açıklamaya link ekleyebilirsin ama arkadaşların dediği gibi yanlış kullanımda ban yeme ihtimalin var.Nasıl yapıcam dersen gelişmiş bölümünde "İlişkilendirilmiş Web Sitesi" tarzında birşey olması gerek ordan sonrasını halledersin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri