SoLoLee
Yasaklanmış
Konu Kilit!
Edit:İş Alımı Bitti! iadeler devam ediyor!
Edit:İş Alımı Bitti! iadeler devam ediyor!
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tüm yazdıklarımı okumayacaksan, Direk sayfayı kapat. Burası Sana Göre Değil!
Sizlerinde bildiği gibi birçok kez sitelerimi buradan duyurdum ve sizlerden çok güzel tepkiler aldım. Büyümez dediğiniz sitelerin gelirlerini beraber gördük. Tüm siteleri sattık ama artık bu işi farklı bir düzene sokmak istediğim için yeni bir hizmet veriyorum.
Verilen Hizmetten kısaca bahsedelim
Artık kendime değil de sizlere site açıp büyütüp ilgilenmenizi istiyorum.
Size ait bir domain
Size ait hosting
tarafımca veya sizin tarafınızdan alınır.
Ben site kategorisini yabancı veya yerli gelir sağlayacak şekilde açıyorum.
Sitenize tam 50 makale tarafımca yazıyorum. R10'dan beni tanıyanlar bilir![]()
Sitenizi news içinde başvurusunu yapıyorum. Site bir düzene giriyor.
Hitleniyor.
Adsense başvurularını ya siz ya ben yapıyorum.
Günlük gelir 20 TL olana kadar emek veriyorum.
Sizin yapmanız gereken ise benden sonra ister bana haber yazdırırsınız, ister kendiniz başkasına yazdırırsınız.
Oturduğunuz yerden ek gelir fırsatı sunuyorum.
PEKİ NASIL?
Yukarıdakileri okumadıysan anlamazsın. Tüm bu saydıklarımdan sonra sizler 1-2 ay sonra aylık en düşük 500 TL - 1500 TL gelirli bir siteye sahip olacaksınız.
BENİM Karım ne burada? Benim tek karım editörlük hizmetinde sizlerle uzun soluklu çalışmak ve, size ek gelir sağlamak.
TÜM BU HİZMETLERİN FİYATI İSE, TEK SEFERE MAHSUS
HOSTİNG YILLIK 50 TL
DOMAİN YILLIK 30 TL
50 MAKALE PİYASI FİYATI 300 KELİME ORTALAMA = 230 TL
SİTE KURULUMU SEO AYARLARI VS PİYASI FİYATI = 100 TL
410 TL OLAN BU HİZMETİ
sizlere sadece 199 TL sağlıyorum
Sizin karınız hiçbir işe el sürmeden gelir sağlayan bir siteye sahip olmak ve sonradan boş vakitlerinizde ilgilendiğiniz kadar kazancınızı arttırmak.
Benim karim ise şimdilik yok. Ama siz kazandıkça bana makale yazdıracaksınız: Çünkü memnun kaldığınız için başka kapıya gitmeyeceksiniz.
LÜTFEN BOŞ YORUM YAPMAYALIM. BURADA GÜZELCE ANLATTIM. sORUSU OLAN SORAR. AMA KÖTÜLEMEK İĞNELEMEK İNSANIN KARAKTERİNİ GÖSTERİR. SAYGI EN ÖNEMLİ KURAL.
ÖDEME YÖNTEMİ HALLEDİLİR. HERŞEY PARADIR AMA MEMNUNİYET DAHA ÖNEMLİDİR. BEN DRÜSTLÜĞE ÖNEM VERİYORUM SİZDE VERİN LÜTFEN.
199 TL VERİRSİNİZ, 1 AY SONRA SİTENİZ GELİR SAĞLAMAYA BAŞLAR.
2. AY KAZANCINIZ İLE PARANIZI AMORTİ EDERSİNİZ. SONRAKİ HEP KAR.
SİSTEM KATEGORİLERİ HERKESLE PAYLAŞMIYORUM.
FİNANS- KADIN- SAĞLIK GİBİ...
DOMAİNİ BEN BELİRLEYECEĞİM. İSİM ÇOK ÖNEMLİ.
TÜRK İSTERSENİZ 1 KAZANIRSINIZ, YABANCI İSTERSENİZ 5 KAZANIRSINIZ. SİZDE BİLİYORSUNUZ Kİ NE VARSA YABANCILAR DA VAR. GELİR EN FAZLA YABANCIDA.
Forumda gördüğüm en samimi teklifsel içerik. Düşüneceğim ben bunu![]()
tamamını okumadım ama hızlıca bi göz attım,işler yolunda giderse güzel bi fırsat.
* Günlük gelir 20 TL olana kadar emek veriyorum.
kazanç garantisi vermek size sıkıntı çıkarabilir,ugraştırabilir ama alıcılar açısından güzel olur tabi.
Günlük 20 tl ye çıkarmak kolay hocam. benim emeğimle öyle devam eder 1-2 hafta ama sonra kişi dediklerimi yapmalı benim gibi emek versin ki kazancı hep artsın. Emek vermezse günde 1 saat felan düşer...
helal kazanç emekle gelir.
skype pm ciddi
ytden artık para kazanamıyoruz çogumuz,durumlar malum.ben ytden güzel paralar aldıgımız dönemlerde dahi hep söylemişimdir,en güzel para web sitelerindedir.tabiki yt gibi 3 tane video at,gelsin 100$ şeklinde degil.web işleri emek ister,ilgi ister,sabır ister ama kazanmaya başladıgınızda hepsinden daha güzeldir çünkü riski diger konulara göre çok daha düşüktür.işler rayına oturdukdan sonra büyük bi sorun çıkmaz kolay kolay.içerigini,şeklini bilmem yani ona herkes kendi karar versin ama az çok herkesin web siteleri ile ugraşması gerekir bence.
hayırlı satışlar...
Hocam 300 kelimelik 50 makale ortalama 230 TL masrafı olduğunu belirtmişsiniz doğru mu anlamışım?
Bir de yabancı çalışmak istersek hangi dil olacak?
Yabancı site için de aynı tarife mi geçerli?
Referansınız var mı bu forumdan ya da r10'dan?
İletişim bilgilerini konuya dahil edersen iyi olur.
Onaysız kullanıcılar da iletişime geçsin.
Yabancı dil ile Türkçe fiyatı aynı mı? Makalelerdeki fiyatlandırmanız daha sonra nasıl olacak? Yanlış anlamazsanız birşey daha sormak istiyorum. Yani eğer site edindirdiklerinize makale satarak para kazanacaksanız yine soru aynı neden kendiniz yapmıyorsunuz? Yani diyelim ki günde 10 kişinin sitesine makale yazacak işgücünüz var. Bu 10 kişi kendi sitesinden para kazanıyor olacak ve size bu paradan vererek gelirinin sürdürülebilirliğini sağlamaya çalışacak. Yani siz 10 kişilik site açmış olsanız kısmen aynı işi yaparak daha fazla para kazanacaksınız. Öyleyse neden böyle birşey yapıyorsunuz ki? Yani sizi yapmaktan alıkoyan şey nedir? Risk mi? Sitenin ekstra uğraşları var da onlarla mı ilgilenmek istemiyorsunuz? Teşekkürler...
Peki sitenin seo işleri vs nasıl yapılacak? Siteyi sizden aldıktan sonra ne gibi sorumluluklarımız olacak ve siteyi siz hangi seviyede teslim edeceksiniz? Günlük hiti ne olacak? Bu hitlerin kaynağı ne olacak? Günlük 20TL gelirli halde site teslim edeceğim dedikten sonra bunu bir de başarabilirseniz burada siparişleri patlatırsınız onlarla nasıl ilgileneceksiniz? Almayı düşünüyorum açıkçası ama bazı sözler gerçek olamayacak kadar güzel geliyor.
Hosting domain site kurulu vs olmadan sadece makale yazımı ve news başvurusu ile istediğin fiyat nedir? Hazırda boş duran sitem var. Onu değerlendireyim diyorum.Hiti yok 3 aylık site...
kusura bakmada yanlış anladıysam beni düzelt, hocam dediğine göre herşeyi sen yapıyorsun zaten, bize hiç bir şey kalmıyor, sen kuruyorsun, sen yükseltiyorsun makaleyi sen yazıyorsun, geliri günlük 20 yani aylık 600 lira gibi bir rakama gelince bize veriyorsun, bize yapacak birşey kalmıyor yani sadece senden makale almak dışında... iyide madem herşeyi sen yapıyorsun ve 1 sitenin gelirini aylık 600 lira civarına çıkarabiliyorsun ee o zaman bu siteleri sen kendine neden yapmıyorsun, makale satıcam diye nedir bu zahmet, yani siteyi yapıp aylık 600 lira almak yerine yaptığın o siteye makale satmak daha mı karlı, çünkü bu mantığa göre yap kendine 50-100 site yayınla makalelerini gelsin paralar değil mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.