Ek Gelir İsteyenlere Duyurulur! Kaliteli Web Hizmetleri..!

sadece makale yazıyorsan uygun fiyata anlaşabilirim yabancı ingilizce iki sitem var kurdum ayarları vs yaptım makale yazamadığım için kaldı öyle dil bilmemek kötü

Hocam R10 profil isminiz nedir? Orada buna ilişkin paylaşımınız var mı? Bende sağlık üzerine makale yazıyorum. Birçok anahtar kelime öbeğinde ilk sayfaya kadar çıkan yazılarım var. Site sahibi olmak, kendime ait bir sitemin olması hep heveslerim arasında idi. Burada onaysız kullanıcı olunca belki R10'dan iletişime geçebiliriz.

kaldımı böyle insanlar gerçekten onca emek uğraş 10 gunluk sıte gelirine ver helal olsun
makale yazmak ise başlı başına bir yetenek zaten

Site işlerinden pek anlamam hocam ama farklı farklı düşüncelerim var.Onları gerçekleştirebilirsen iş yapabiliriz.

hocam fiyat yükseltmeniz beni üzdü ben de çalışmayı düşünüyordum fakat şuan o paranın %50 sini dahi bulamaıyorum ama eski tarifeden şansın varsa borç alarak son çare bu işi denemek isterim

Güzel bir düşünce-teklif olmuş, açıkçası en az 4-5 site yaptırmak isterim kendime ve ek gelir düşünen arkadaşlarıma. Yakın zamanda ulaşacağım.

Raporlar, kazançlar vs ne kadar gösterebileceğiniz dosya varsa görüntülerini koyma imkanınız var mı acaba? Bence paylaşırsanız eski çalışmalarınızı biz de daha net kararlar verebiliriz

Valla gerçekten söylediklerini yapıyorsa bedava. Bu fiyata bu paket imkansız 200 tl civarına ben zamanımı harcayıp ftp ye girmem. Keza bir çok webmaster bilir ortalama fiyatları. Burada bırakın temasını sitesini vs içeriğiyle herşeyiyle news kaydıyla icerigin organizasyonu vs böyle bir fiyat nasıl olabilir aklım almıyor.

Hazır bir siteyi klon yapsa bile yeni bir site 1 yıldan önce google da yükselmesi hit alması çok zor.sosyal medyadan alırsa hiti o başka tabi

Kesinlikle baltalamiyorum söylediklerini yapıyorsa helal olsun güzel hizmet alanların yorumlarını kazanç paylaşımlarını hele hele news kayıtlarını görmek lazim.

Sen kimsin ki ahkam kesiyorsun diyenler olabilir web uzmanlık alanımdır.
0f07a666f73088061b5c4b1bd6dc3cb1.jpg

Son düzenleme:
Gunluk 20tl kazancli site dedinmi 10bin civarina satilabilir. 50 tane is alip bu isten 10bin tl kazanabilirsiniz. Fakat bu 50 siteyi bu hale getirip satarsaniz 500 bin tl kazanabilirsiniz. Yakinda burada ağlamalar başlar. Kazanac garantisi diye birsey olamaz web isi ile 2006'dan beri ugrasirim. 1 kisi ref olup durumu bildirsin ben sizden sinirsiz siparis vericem buyurun sira sizde. 200tl'den kacmayin 1 kisiyi ref yapin ben size sinirsiz kazanc vaad ediyorum.. Ağzinizda tek kelime asiri talep var. Bu forum neler gördü ama hala akillanmadi ve kolay para kazanma dürtüsü var oldugu surecede akillanmayacak. Size 500 bin tl'lik bir ev gel 100 bin tl dediklerinde atlamadan önce arastirin.

Son düzenleme:
İlk müşterilerden biriyim sanırım, 2 adet site siparişi verdim ve kafamdaki istediğim siteyi çok güzel bir şekilde inşa etti. Hiçbir sorun yaşamadık ve siteler şuan gayet iyi durumda. Hitlenmeye başladı, adsense başvurusu yapacak kıvama geldi. Biraz sabır gerekiyor tabi web sitesi için. Bunu göz önüne alarak gönül rahatlığıyla iş yapabilirsiniz. Tekrardan teşekkür ediyorum..

İlk müşterilerden biriyim sanırım, 2 adet site siparişi verdim ve kafamdaki istediğim siteyi çok güzel bir şekilde inşa etti. Hiçbir sorun yaşamadık ve siteler şuan gayet iyi durumda. Hitlenmeye başladı, adsense başvurusu yapacak kıvama geldi. Biraz sabır gerekiyor tabi web sitesi için. Bunu göz önüne alarak gönül rahatlığıyla iş yapabilirsiniz. Tekrardan teşekkür ediyorum..

Çok teşekkür ederim.. İşler uzadı evet ama herşey yolunda..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri