Ek-şi Sö-zlük yaza-ri olmak ıcın ne yapmak lazım

Reyes

Kayıtlı Üye
merhaba
bugün çaylak onay listesinde 16xxx. sıradasınız. bu sıra 10 entry'yi ne zaman doldurduğunuza göre her gün hesabına giriş yapanlar arasından baştan belirlenmektedir.

profılımde yazıyor 6*7 aydır uyeyım ne yapmak lazım neye gore belırlenıyor bılen bırı mantıklı acıklama yapabılır mı

eksisozluk uzun zaman önce yazar alımını kapattı diye biliyorum o olaylar boş artık almıyor galiba

tamamen torpile ve biraz mantıklı orjinal entry girmeye bakıyor. o sıra yaklaşık 1.5 sene sonra sıfırlanıyor yani sıra size geliyor. sonra entryler beğenilmedi diyip sizi en son sıraya 30k lara geri atıyor.

benim tahminime göre çok büyük ihtimalle online kalma süresine göre.kullanmasanız bile arka planda hesabınız açık kalsın...

10 tane düzgün işe yarar formata uygun entry girmek ve hergün istisnasız hesabınıza giriş yapmak.

Başka bir olayı yok. Ha torpille de alıyorlar orası ayrı. Ancak sıradan bir kullanıcı için yukarıdaki söylediklerimi yapmanız yeterli. Bir sıkıntı olmazsa 10 11 ay sonrasına yazar olabiliyorsunuz

1900 lü sıradayız hala daha bekliyoruz 2015 ocak ayından beri :D tabi en başta kayıt oldugumda 22.000 civarındaydı.

Pekı bu torbılden bahseden arkadaslar ne demek ıstıyor nasıl yanı

bırde uzun bır sure sonra yazar olunabılıyor mu ?

hesap atanları nerden bulabılırız ? fıyatları nasıl

Düzgün 10 entry yazınca yaklaşık 2 yıl boyunca sözlüğü aktif kullanmanız gerekiyor daha sonra yazarlığınız onaylanıyor sıra gelince. Ben her gün sözlüğe girdiğim halde 1.5 yıl sonra onaylanmıştı.

Düzgün 10 entry yazınca yaklaşık 2 yıl boyunca sözlüğü aktif kullanmanız gerekiyor daha sonra yazarlığınız onaylanıyor sıra gelince. Ben her gün sözlüğe girdiğim halde 1.5 yıl sonra onaylanmıştı.
Hocam bende kayitliyim birkac aydir
Hergun entry yaziyorum bugun dune gore 1000 kişi ileri atılmışim ne olacak bu hal :)

Edittt gene simdi kontrol ettim 560 kisi ileri atmis arkadas bana kıl mi olmuslar neden ya ...

Edit 2 an itibariyle 700 kisi daha ileri atilmis arkadas forumu takip mi ediyor bunlar

Son düzenleme:
Hocam bende kayitliyim birkac aydir
Hergun entry yaziyorum bugun dune gore 1000 kişi ileri atılmışim ne olacak bu hal :)

Edittt gene simdi kontrol ettim 560 kisi ileri atmis arkadas bana kıl mi olmuslar neden ya ...

Edit 2 an itibariyle 700 kisi daha ileri atilmis arkadas forumu takip mi ediyor bunlar

O sürekli değişir birkaç saat sonra bir bakarsınız 2000 kişiyi geçmişsiniz falan. Her gün entry yazmaktan ziyade mutlaka giriş yapıp okuyup oy verip favlayıp varlığınızı hissettirin. Çok entry yazınca kalitesiz içerik üretebilirsiniz bu da dezavantaj olabilir. Beklemekten başka çareniz yok ondan sonra. :)

2,5 yıl sonra yazar olabildim.
Sıra bekleyenlere bir tavsiyede bulunmak istiyorum çaylakları onaylayanlar var onlara twitterdan ulaşın ben esmer'e yazmıştım. Yazdığınız 10 entry'i ön kontrolü için esmer'e kullanıcı linkinizi gönderip rica edin. Yıllarca bekleyip imla hatasından dolayı zamanınız boşa gitmesin.

hocam neden üye olmaya çalışıyorsunuz ki? başka sözlüklerde var. zaten benim en nefret ettiğim sitelerden biri ekşisözlük. 1.5 yılı bırak üye bile olmam. zaten siteye girince sinirleniyorum. yazarlarınin büyük bölümü ateist ve cahil.

Son düzenleme:
Yazar olunca ne faydası var ? bilmediğimden soruyorum bu kadar bekledikten sonra bir faydası oluyormu ?

hocam neden üye olmaya çalışıyorsunuz ki? başka sözlüklerde var. zaten benim en nefret ettiğim sitelerden biri ekşisözlük. 1.5 yılı bırak üye bile olmam. zaten siteye girince sinirleniyorum. yazarlarınin büyük bölümü ateist ve cahil.

Üye değilim ama üyelerinin çoğunluğunun ateist olduğu doğrudur, cahil olduğu yanlıştır.
Ateizmi savunduğumdan söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın.

İnsanları din dil ırk şeklinde ayrıştırmak bir müslümana yakışmaz bence, bir insan ateistte olabilir budistte hristiyanda sonucta bir insan o, inancına göre cahil demek yada ötekileştirmek hoş bir davranış olmayabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri