Ekim ayı işleme girmeyen hesabın tekrar kesinleşmesi

Kiyoshi

Yasaklanmış
Başlıkda ki gibi arkadaşlar geçe nay işleme girmeyen adsense tekrar kesinleşmiş üstüne 5 haneli idi

işleme girer mi ne dersiniz siz de nasıl olu

bence bekleyip görecez.. ilk başta ay sonuna banlanır dendi banlanmadı şimdi kesinleşmeler oldu :) yine ümit bağlamayın ama olursa da tadından yenmez [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] sen hesap nosunu değişmiştin demi böyle süre geçince banlanmayınca ?

Hocam geçen aydan bazı arkadaşların ödeme konusuna yazdığı mesajlardan hatırladığım kadarıyla "banlanan adsenseten kanalların taşındığı adsenseler de banlanıyomuş.." Ben de banlanan adsense'ten taşıdım pinsiz bi adsense'e kesinleşme oldu ama işleme gireceğini sanmıyorum kendi adıma.. Çünkü bazı abilerin "kanalların mimlendiğini öğrenmiş olduk" dediğini hatırlıyorum..

Kesinleşmelerde fayda etmiyo artık para hesaba geçince ne olduğunu anlarız

ne yazıkki banlanacak o adsense,tecrübeyle sabittir :(

Konu açılmışken bi soruda ben sorayım.Benim bi adsense kesinleşmedi.Belki yarın kesinleşir bilmiyorum.İçindeki rakamda önemli değil.Bu adsense banlanınca diğer kesinleşen adsenselere bi etkisi oluyormu.Yani banlanma gibi.Bir de banlanmadan önce kanalları partnere taşımamı tavsiye edermisiniz.Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

bence bekleyip görecez.. ilk başta ay sonuna banlanır dendi banlanmadı şimdi kesinleşmeler oldu :) yine ümit bağlamayın ama olursa da tadından yenmez [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] sen hesap nosunu değişmiştin demi böyle süre geçince banlanmayınca ?

ilk ay işleme girmeyen banlandı
2 ayda üstüste işleme girmeyenlerde banlandı
yani sonuç olarak 1 kere işleme girmedimi bir daha girmiyor,ve er yada geç banlanıyor maalesef :(
bu işleme girmeyenlerden en büyük darbeyi alanlardan biride benim zaten herkesin bildiği gibi..
geçen ayda söylemiştim :
kesinleşmesine sevinmek yerine,işleme girmesine sevinin !

Konu açılmışken bi soruda ben sorayım.Benim bi adsense kesinleşmedi.Belki yarın kesinleşir bilmiyorum.İçindeki rakamda önemli değil.Bu adsense banlanınca diğer kesinleşen adsenselere bi etkisi oluyormu.Yani banlanma gibi.Bir de banlanmadan önce kanalları partnere taşımamı tavsiye edermisiniz.Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

keşke kesin bir cevap verebilsem,ama kimsenin kaderiylede oynamak istemem,sonuçta emek veriyoruz-şu kadarını iyi biliyorum,işleme girmeyen adsense kesinlikle banlanıyor,önleminizi ona göre alın

keşke kesin bir cevap verebilsem,ama kimsenin kaderiylede oynamak istemem,sonuçta emek veriyoruz-şu kadarını iyi biliyorum,işleme girmeyen adsense kesinlikle banlanıyor,önleminizi ona göre alın

Diğer işleme giren adsenseler incelemeye girip banlanma durumu oldumu hocam sizde

Diğer işleme giren adsenseler incelemeye girip banlanma durumu oldumu hocam sizde

bende toplu işleme girmedi-hepsi birden yani..farklı vds-ayrı ip olduğu halde..adamlar bir yerden yakaladılar,belkide artık 5-10 k yi geçenleri tek tek inceliyorlar,spamci mi diye..

xxx Tutarındaki Kazancınızdan Toplam %-0 Kesinti Yaşamışsınız. Adamlar diğer adsensede kesinti değil ekleme yapmış :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri