Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bari ifadeyi biraz yumuşatsaydın üstatne yazıkki banlanacak o adsense,tecrübeyle sabittir![]()
ne yazıkki banlanacak o adsense,tecrübeyle sabittir![]()
bence bekleyip görecez.. ilk başta ay sonuna banlanır dendi banlanmadı şimdi kesinleşmeler olduyine ümit bağlamayın ama olursa da tadından yenmez [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] sen hesap nosunu değişmiştin demi böyle süre geçince banlanmayınca ?
Konu açılmışken bi soruda ben sorayım.Benim bi adsense kesinleşmedi.Belki yarın kesinleşir bilmiyorum.İçindeki rakamda önemli değil.Bu adsense banlanınca diğer kesinleşen adsenselere bi etkisi oluyormu.Yani banlanma gibi.Bir de banlanmadan önce kanalları partnere taşımamı tavsiye edermisiniz.Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
alan bi arkadaşın mesajını gördüm hocam ben o yüzden umutluyum az da olsa![]()
100 kişinin işleme girmediyse 99 u banlanmıştır 1 i de mechul doğruyu söylüyormu bilinmez istisna![]()
keşke kesin bir cevap verebilsem,ama kimsenin kaderiylede oynamak istemem,sonuçta emek veriyoruz-şu kadarını iyi biliyorum,işleme girmeyen adsense kesinlikle banlanıyor,önleminizi ona göre alın
Diğer işleme giren adsenseler incelemeye girip banlanma durumu oldumu hocam sizde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.