EKİM AYI PİNLERİ -Tek Konu-

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
6 gün sonra 3. pin isteyip onaylıcam

Ekim ayı pinin bekleye varmı hala?
Yoksa ikinci pin isteyelimmi?

İkinci gelen pin ile bir önceki gelmeyen pin aynımı oluyor?

İkincinin siparişinin verdim diyelim. Peki önceki gelirse o pin geçerli olurmu?

Son düzenleme:
ptt memurlarının genelde her bölge için belirli dağıtım günleri vardır, ondan olabilir.:)

Ekim ayı pini daha bugün geldi

onlardaki rahatlık kimsede yok. bizzat dağıtım merkezine gittim yurtdışından kargom vardı adamlar 2 günde kargoyu çıkaramadılar bana mesafasi 2km. Anlayacağınız PTT çalışmıyor adamlar yatıyor gözümle gördüm. PC'de oyun oynuyorlar, Lak lak yapıyorlar....

onlardaki rahatlık kimsede yok. bizzat dağıtım merkezine gittim yurtdışından kargom vardı adamlar 2 günde kargoyu çıkaramadılar bana mesafasi 2km. Anlayacağınız PTT çalışmıyor adamlar yatıyor gözümle gördüm. PC'de oyun oynuyorlar, Lak lak yapıyorlar....

devletin kurumu olması özelliği taşıyor sonuçta :)
internet şubesinde haftasonu sorun olup pazartesi ancak yaptıklarını hatırlarım :)

10 kasımda 2. pini istemiştim hala gelmedi, bu pini ptt'den alma şansımız var mı beyler ?

en yakın ptt şubesine gitsem orda bulabilir miyiz ?

Ben 3 ay çalıştım ptt de dağıtım işi öyle kolay değil. Ptt de eleman eksikliği var ama devlet maalesef adam ataması yapmıyor. İşi bilen adamlarında yerleri sürekli kaydırılıyor ve bu sebepten yeni yerler ögrenilmesi zaman alıyor. Sebep bu.

Çok şükür 3.pini istedim ve onaylattım. Diğer arkadaşlara Allah sabır versin. :)

Çerezleri silip tekrar dene hocam. veya başka tarayıcıda bir daha denermisin.

denedim ama

gLdpa0.png

3. pini istediğim halde

bu sayfa cıkıyor diğerlerinde sorun yok :S

G16XQV.png

EDİT:kendi kendine düzeldi

Son düzenleme:
mail göndersem adsensemi incelerlermi acaba :D
nereye mail gönderebilirim?

Hocam pin yolamı çıkmadı yoksa yola çıkıp mı gelmedi? Eğer yola çıkmadıysa teknik sorun var yola çıkıp gelmediyse 3. istekten sonra http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/20149-pini-kimlik-kullanmadan-onaylatma-resimli.html bu sekilde onaylatabilirsiniz

Dayı sen tecrübelisin bişey soracam, eşimin üstüne bi adsense açmıştım, 3-5 ay sınırı geçmedi diye pin isteyemedim, şöyle bir durum oldu, pin istemeden adrese google pin gönderdi, adsensi açtığımda da içinde 50 tl nerden geldiği belli olmayan para vardı ? Bu sence nedir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri