Ekim ayında bir video attım

• Kullanıcı DenqeSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Valla arkadaşlar ben youtube adsense anlamam ama elimde satılık web site adsenseleri vardır sadece öyle bir video attım amacım youtubeden para kazanmak değil demeki tv çekilen videolar sıkıntı

Sadede doğa manzara vb videolar çekip yüklesem sıkıntı olmaz

Valla arkadaşlar ben youtube adsense anlamam ama elimde satılık web site adsenseleri vardır sadece öyle bir video attım amacım youtubeden para kazanmak değil demeki tv çekilen videolar sıkıntı

shazam uygulaması gibi düşün hocam.sesi,görüntüyü bir yerden yakalıyor.kimisi ufak bir yerden yakaladığından geç yada hiç yakalamıyor,bazısı anında yakalıyor.bu videonun sahibi kim olduğuna göre değişir.yeri gelir telif takibi yapan firmaya verir işleri onlar yakalar.ister ceple çek,ister drone la ilk denediklerin de şans işi yakalanmak ... denemeye devam et ve farklı farklı içerikleri dene.youtube da her içerik izlenir....izlenmesi de şansa kalır.

tv den çekilen görüntüler özgün olmaz.madem adsense satmak istiyorsun adsnse satış konusu var seni oraya alalım

http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/21902-adsense-alis-ve-satis-tek-konu.html

Orada konum var zaten sizden adamı hepden acemi ettiniz aslı astarı bir video sarı çizgiyi sorduk bir dünya tantana ediniz diyeceğiniz tv çekilen videolar telif oluyor ozgun olmuyor bu kadar saolsın verdiğin bilgi için

uslubunuz biraz agır olmadımı hangi post ta size tantana ettim.

uslubunuz biraz agır olmadımı hangi post ta size tantana ettim.

Size demedim hocam sen sağolsın dedim cümle sonunda bir flood olmasın diye bu mesaj dalga gecenler için yazdımbu forumda sormayacağız youtube videoları hakkında soruları ve sorunları hakkında forumda soracağız

foto-ve-beyin-kosarak-uzaklasir-d.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri