Ekim ayında bir video attım

• Kullanıcı DenqeSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

DenqeSiz

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bu youtube Ekim ayında TV ilahi dinlerken telefonla çektim ve youtube yükledim 10 görüntüleme almış video tıklayın video oynama başlayınca en ilk yerde sarı çizgi var o sarı çizgi reklam olduğunu gösteriyor nedir reklam çıkmıyor ama video da

https://www.youtube.com/watch?v=vziITZwOkc8 video bu arkadaşlar telefondan çektim program varken youtube paylaştım ilk başta sarı çizgi var ama reklam cıkmıyor başka videolar reklam çıkıyor

Son düzenleme:
reklam çıksada sana faydası yok

3vOm79.png
[/url][/IMG]

Reklama başvurusu filan yapmadım hep izleyende benim yüzyüzde orjinal video ne engeli :S

Anlaşılmayacak bir şey yok Video eşleşene takılmış ve Video sahibinin reklamları oynar

şaka mısın : ) programın sahibi sen misin her dizinin programın bir sahibi var resmini bile kullanamazsın izinsiz normal şartlar altında.

Anlamadığım için sordum zaten video reklam amaçlı çekmedim

özgün kanal yaptım diyorsun yani :D

Özgün yaptım ama abonem yok :DDDDDDDDDDDD

bu isi derhal birakmalisin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam zaten başlamadım ki ilk defa senelerden beri video çektim attım sosyal amaçlı sonra video izlim dedim sarı işareti görünce reklam filan çıktı sandım

özgün video yaparken ben :D

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Arkadaşlar anlamadığım için soruyorum topa tüfeğe tutacaksın merak etmeyin size rakip olmam heyecan yapmayın :DDDDDDDDDDDDD

reklam çıksada sana faydası yok

3vOm79.png
[/url][/IMG]

Anlamı nedir hocam o çizgiğiniz yerin

Birde beni kim şikayet etmiş :D nerden bulmuşlarda işi gücü bırakıp engellemişler youtube kendisimi

bende tv den walking deadi kamerayla çekip atmayı planlıyorum özgün video tertemiz :)

Bu işi sen çok yanlış anlamışsın.
Derhal bu işi bırakıp, sağ üstten çıkış yap butonuna tıklamalasın.

Anlamadığım için sordum zaten video reklam amaçlı çekmedim

Anlamı nedir hocam o çizgiğiniz yerin

Birde beni kim şikayet etmiş :D nerden bulmuşlarda işi gücü bırakıp engellemişler youtube kendisimi

o çizdigim yerin anlamı şu : bu vide bu şirket tarafından korunuyor bundan gelir elde edemezsiniz hatta sizi şikayet eder kanalınızı kapatırım demek gibi bir şey oluyor.yani videonun haksahibi

kardeşim sen baya tazeymişsin daha önce biraz formda araştırma yap konuları falan oku mesela

adam 2016 üyesi, bilmiyor demek ki öğrenmeye çalışıyor. burası da forum tabi ki burada sorular sorarak bilmediği şeyleri öğrenecek adam. bir de dalga geçiyorsunuz yazık. sanırsın ki şurada dalga geçenlerin hepsi anasının karnından youtube u bilerek çıktı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri