Ekim Ödemesi İşlem Anketi

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Ödemeniz işleme girdi mi ?

• İşleme girdi.

Oy: 177 76,6%
  • İşleme girmedi

Oy: 51 22,1%
  • İşleme herkesten sonra girdi.

Oy: 3 1,3%

• Kullanılan toplam oy
    231
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 25 kanal var bazı kanallarda telif var .işleme girdi fakat bir aydır video yüklemiyorum kanallara. tek adsense çalışıyorum ve türkçe adsense . vds vps kullanmıyorum

Evet şu orana baksana. Daha katılmayanlarda var ankete. Katılsalar işleme girenler olacak 200 girmeyenler olacak 90-100 neredeyse. Waov derim buna. Bu oran nedir. Bu kadar abarttılar iyice. Açıklama yap bari de ki şunları yapanların adsenseleri işleme girmeyecek de bizde geçmeyelim o yoldan. Yoldan geçerken yolu çekiyorlar altımızdan hep.

öyle dediğin gibi google tok yedi artık paramıza al koyuyor.
Bakalım bir dahaki ay neler olacak neler

Bir arkadaş vardı aynen şöyle demişti. Google kepçeyi kazana daldırıyor kepçeye gelenlerin işleme girmiyor diğerlerinki işleme giriyor. Başka bir tez oldugunuda sanmıyorum.

Bendim o,

Ayrıca saatler geçtikçe inanın ümitler tükeniyor artık. geçen aylarda ödemeler 25 inde yapılmış olabilir lakin işleme girme herkesle aynı süredeydi. Adsenseden kanalıda koparmaya korkuyorum bu defa kanal koptu diye ban gelmesin 1 gün daha bekleyecem yarın saat 23:59 da gelmezse güle güle adsense diyecem artık.

Benim 3 aydır ayın 23'ünde işleme giriyor. Her 22'sinde bu paniğin sebebi ne? Anlaşılan o ki bölüm bölüm işleme sokuyorlar. Binlerce lira kazanıp da hala google batsın yıkılsıncılar var. Onlara asgari ücretli bir işe girmelerini öneririm alırsınız paranızı bir ay sonra.

Neyse sancılanmayın yarına kadar bekleyin. Artık öğrenin 22'sinde işleme girmiyor birçok kişininki. Yarın akşama kadar çoğu kişininki hallolur. Benim de girmedi ama panik yok. Panik olsa ne olcak? Banlandıysanız zaten yapacak bir şey yok bekleyip göreceksiniz.

Benim 3 aydır ayın 23'ünde işleme giriyor. Her 22'sinde bu paniğin sebebi ne? Anlaşılan o ki bölüm bölüm işleme sokuyorlar. Binlerce lira kazanıp da hala google batsın yıkılsıncılar var. Onlara asgari ücretli bir işe girmelerini öneririm alırsınız paranızı bir ay sonra.

Neyse sancılanmayın yarına kadar bekleyin. Artık öğrenin 22'sinde işleme girmiyor birçok kişininki. Yarın akşama kadar çoğu kişininki hallolur. Benim de girmedi ama panik yok. Panik olsa ne olcak? Banlandıysanız zaten yapacak bir şey yok bekleyip göreceksiniz.

Abi iyi diyosunda 23 ünde işleme girdi diyosun peki seninki işleme girsiğinde başkalarınınki daha önceden girmiş oluyormuydu ?

2 aydır herkesin adsensesi işleme girdikten sonra işleme girdi benimki.. hatta 2 ay önce millet ödemesini almıştı benim daha sonra işleme girmişti..panik yapmayalım arkadaşlar.. herşeyin hayırlısı...

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] başkan küfüre bu konuda izin ver be içimi dökeyim

Hiç umutlu değilim açıkçası geçen ay çoğu hesap işleme girmedi ardından teker teker banlandı yine aynısı olacak diye düşünüyorum inşallah yanılırım

Abi iyi diyosunda 23 ünde işleme girdi diyosun peki seninki işleme girsiğinde başkalarınınki daha önceden girmiş oluyormuydu ?

Evet 3 aydır şimdiki durumlardaki gibi durumlar oluyor kardeşim. Her ay da ısrarla yazıyorum 23'ünün bitimine kadar panik yapmayın diye. Az sakin olmakta fayda var. Merak etmeyin yarın akşama kadar muhtemelen hallolur. Geçen ay akşama doğru işleme girip 24'ü gibi de hesabıma yatmıştı.

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] abi quize başvursam sözleşme falan imzaladıktan sonra direk adsenseden kopar dimi kanal ?

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] abi quize başvursam sözleşme falan imzaladıktan sonra direk adsenseden kopar dimi kanal ?

Bende başvuruyorum şimdi knk bu hesaplar işleme girmez gibi. Aynı soruyu bende soruyorum [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]

An itibariyle 1 kanalım;

Burdan adsensenin Allah belasını versin diyorum.

bugün itibariyle adsenseden bağımı tamamen kopardım. işleme giren adsensedeki kanallarıda partnere taşıdım. bidaha bu heyacanı kaldıramazdım

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION] Partnerden atılırsan direk eski adsensesine düşüyormuş o yüzden ben bu tür işler için paravan adsense yaptım ilk önce oraya geçirip sonra partner yapıyorum. Ha eğer şuanki adsenselerini artık kullanmayacaksanız direk ekleyin bir sıkıntı çıkmaz.

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION] Partnerden atılırsan direk eski adsensesine düşüyormuş o yüzden ben bu tür işler için paravan adsense yaptım ilk önce oraya geçirip sonra partner yapıyorum. Ha eğer şuanki adsenselerini artık kullanmayacaksanız direk ekleyin bir sıkıntı çıkmaz.

Eski adsense uçurcam birazdan silicem kökten.

4 adsense işleme girdi.4 ünede aynı ipden giriyorum.şimdiye kadar bişey olmadı. inşallah ilerde bi sıkıntı cıkarmaz.korkmaya basladım acıkcası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri