Ekin Soyak "reklamlara tıklayın" diyor

15 yaş altı tamamı. Nesine kızalım henüz akılları ermiyor maalesef.

Keşke 15 civarlarında olsa. İnanın bana akrabalarımın daha okula yeni başlayan çocukları bu herifi izliyor. Ailelerine hepsini teker teker anlatıyorum. Öğrendikleri küfürleri hep bu heriften öğreniyorlar diye ama aile artık umursamıyor ki. Sussun diyorlar tableti veriyorlar ellerine.

Hocam rica etsem ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Bizzat kendim şikayet maili göndermek istiyorum da

Arkadaşlar şu mübarek kandil gecesi milletin arkasından atıp tutmayalım boşa günah olmayalım . Biz işimize bakalım boşverin ..

Sorun ekinde değil ki ?

Sorun googlede...Google nin youtube bölümünde diyim.Adamlar aynı kategoride çalıştığım adamın adsenseyi banlamayıp benim adsensemi banlıyor ? Bakın yanlış anlaşılmasın adsense banlarına hiç bir zaman karşı değilim çünkü içerikler bizim değil + adamların hakkı var.Ama dalga geçer gibi 60 gün çalıştırıp ödemededen 5 dakka önce banlayıp veya aynı kategoride çalıştığım adamın "HALA" durup beni banlaması insanın zoruna gidiyor.Bence çok amatör bir şirket profesyonellik ve kurumsallık 0 kim ne derse desin.YT de bir gamer vardı 35 yaşlarında adamın kanal "hacklendi ve videolar silindi !!!" yt kuralları nedir ? Ne olursa olsun silindikten sonra videolar tekrar YÜKLENEMEZ.O adam bir açıklama yaptı yt türkiyede tanıdıklar vardı hallettik diye ? Videolara tek tek bakmıştım face paylaşımlarından bu video kullanıcı tarafından kaldırılmıştır yazıyordu sonra tek tek hepsi geri yüklendi adama kanal verildi.Adamlar bildiğin fake abone kasıyor youtube hiç birşey yapmıyor...

Bu çocuğu bende bitim kadar sevmem ama bence youtube konusunda sömürebildiği kadar sömürsün...

Eski bir tarihte bu Ekin video içerisindede yanlış hatırlamıyorsam ya yazı olarak yada video için kendi sesiyle reklamlara tıklayın diye bildiri yapıyordu videoyu şuan bulamadım ama bulursam buraya koyarım.
Bu ekin o kadar çakal bir insan ki youtubedan younowdan 10k nın üzerinden para almasına rağmen sırf kendini acındırmak için 8-9 ay boktan bir evde eşyasız yaşamıştır sırf yani izleyiciler buna acısın ve izlemye devam etsin diye sonra işte bu ifşa falan oldu herşey ortaya çıktı buda mağdem herşeyi öğrendiler diyip bir araba çekti altına ve yeni bir eve taşındı. Kısaca Ekin kimdir diye soranlara cevap niteliğinde yazdım :D

YouTube üzerinde veya başka bir platform üzerinden adsense reklamlarına tıklamaya teşvik edilmesi kesinlikle program politikasına aykırıdır. Eğer kendi sesi ve görüntüsüyle hatta böyle olmasa dahi YouTube üzerinden resmi kanalında belirttiği snapchat hesabında böyle bir teşvikte bulunuyorsa program politikaları gereğince bu hesabın kapatılması gerekir. Bu şekilde kapanan çok hesap gördüm eğer bunun para kazanması kapatılmazsa çifte standarda girer ve lanet olsun ki Google ekibinin bu şekilde çifte standart uyguladığı birçok örnekle karşılaştım.

yapılan iyi ya da kötü her eleştiri bu insanları besliyor, aciz insanlara prim vermeyin

Bu Tipin, sürekli forumda konusunun açılmasından birtek benmi sıkıldım?
Tek videosunu izlememiş birisiyim.
Tipik Çakal işte.

sikayet ederseniz kapanir. daha once bu olayi webte yapan cok sitenin kapandigini gordum.

Ekin soyak in videolarını araştırın bi tane video da reklam lara tıklamak için resmen teşvik ediyor 1 gün Zamanım olursa hepsini izlicem bulursam da YouTube ekine .....

Boş işlerle uğraşıyorsunuz bırakın tıklasınlar zaten botlar anlamsız derecede tıklama oranlarına ulaştığı anda o kanalın para kazanmasını pert eder, daha videolara başlık yazmayı beceremeyen veledin biriyle uğraşıp kendinizi yormayın...

Ulan karşıdaki kişi belki son parasıyla bi ümit reklam veriyor websitem/uygulamam/oyunum/projem iyi yerlere gelir diye bunun gibilerde geçersiz tık yapıyor sonrada videolarda ağlarlar '' ben buralara kolay gelmedim ıığğğıııı kimsem yoktu acılar içinde yaşadım ığğııı '' veletler.

bu şahsın, daha öncede böyle videosu çıktı, diğer youtuberleri dolandırmıştı bunuda yayınlayan ve kanıtlayan eski ev arkadaşıydı, çocuk para için herşeyi yapacak kıvama gelmiş, kızlara sarkması, eve kız attım demesi videolarda, paso kızlar üzerinden yürüyüp para kasma peşinde.

çok karaktersiz birisi ya, şu lgbt yürüyüşüne katılaydı baride, nasıl bir mahlukat olduğunu net görürdük

Boş işlerle uğraşıyorsunuz bırakın tıklasınlar zaten botlar anlamsız derecede tıklama oranlarına ulaştığı anda o kanalın para kazanmasını pert eder, daha videolara başlık yazmayı beceremeyen veledin biriyle uğraşıp kendinizi yormayın...

Videolara başlık yazma konusunda katılmıyorum, başlıkları aksine çok güzel yazıyor. Yani amacına en iyi ulaşacak şekilde başlık ve küçük görsel koyuyor. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri