ekin soyak'ın gündem yaratan ifşası

kapatın şu konuyuda bari bu forumdan prim yapmasın.
vay arkadaş çocuk bütün internet aleminin derdi oldu. :D
s..çarken kendinin kameraya alınmasını normal karşılıyor. :D
gevşeklik diz boyu.
yozlaşma mode on.

kopyalaaaar, kopyalar...

152mdl4.jpg

hiç şaşirmiyorum bu tarz olaylara :) neden ilerleyemiyoruz hala anlamayan varmi ?

Aslında toplanıcaz böyle youtubeyi kötülüycez dava açıldı falan filan :D ne dersiniz :D yoksa örnek 10 yılı varsa spamın 5 yılı kalacak :) şimdi tüm çocuklar hevese kapılmıştır bile.

facebook ve başka forumlarda gördüm adamların yorumları direk aa bende oyun delisi gibi kanalları takip ediyodum para mı kazanıyor muş bunlar? bende bi kanal açayım hemen.

facebook ve başka forumlarda gördüm adamların yorumları direk aa bende oyun delisi gibi kanalları takip ediyodum para mı kazanıyor muş bunlar? bende bi kanal açayım hemen.

yahu yok be sen şu maç konularınada hep aynısını yapıyordun çok kafaya takıp paranoyaklaşma yok öyle bir şey tek tük gelenler olur onlarda şu durumda zaten 1 günden fazla dayanamazlar

kim bu herifler? olay ne? peki milletin bu ergenleri takip etmesinin olayı ne?

boşver çok merak etmiyorum zaten :D
Bak şimdi olay şu kısaca özet geçeyim.

Bu ekin ve bir arkadaşı var Vivox Tv diye kanalları vardı. Bu ekin vlog kanalı açtı.

Ve istanbuldan sanırsam antakyaya taşındı. Vivox Tv nin ortağı gelmedi ama şuan yanında. Neyse bu ekin tek kaldı yanına arkadaş almaya başladı ama yanına gelen 1 hafta sonra gidiyordu. İşte olay bu en sonunda paragöz olduğunu videoya almışlar iyide olmuş.

Ben diyorum yakında 10-14 arası çocuklar toplanır foruma :) [MENTION=10030]CBurak[/MENTION]

Aslında toplanıcaz böyle youtubeyi kötülüycez dava açıldı falan filan :D ne dersiniz :D yoksa örnek 10 yılı varsa spamın 5 yılı kalacak :) şimdi tüm çocuklar hevese kapılmıştır bile.

Son düzenleme:
img

her yer youtuber doldu hepsi de tutturuyo(!) zaten gelin gelinde görün ebenizi tersten :D:D

4*5 gundur girmiyordum şöyle bi göz gezdirim dedim formun tartışma konusuna gündemine bak yav :) Harbiden işsizsiniz!

yahu yok be sen şu maç konularınada hep aynısını yapıyordun çok kafaya takıp paranoyaklaşma yok öyle bir şey tek tük gelenler olur onlarda şu durumda zaten 1 günden fazla dayanamazlar

ya birader karşında çocukluk arkadaşın mı var ne biçim mesaj atıyonuz?

3aMPYA.png

Son düzenleme:
younow dan nasıl para kazanılır hemen biri video çekip atsın reklamıda açsın beyler :D

bebelerin kavgası olay olmuş arkadaş bu nedir yaaa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri