ekin soyak'ın gündem yaratan ifşası

bu ruhinin sesi çok iyimiş
aklı başında adam işte bunları izleyin kardeşim gidip şaklabanları izlemeyin

Arkadaşlar tekrardan diyorum Ruhi Çenette diyor şuan kazanılıyor falan diye :)
Ne bileyim bir forum gibi birşey açalım veya video vs. para kazanırken dava açıldı polis falan muhabbeti yapalım çocuklar buna çabuk kanar aksi taktirde >> YouTube > GG

[MENTION=13277]Javazbekk[/MENTION] in kanalı :)

aynısının kendisine yapılmasını hakediyor ;)

işte 100 bin organik abonesi vardır 40'ı düşmüş 60 k organik kalmıştır gerisi şişirme. Yani 200'ün altına zor düşer. Her neyse gerçekten çoluk çocuk işleri bunların yaptıkları, veletin biri açıklama yapıyor ses kaydı almış kendi kanalını tutturuyor diğer velet her önüne gelene sövmüş para kazandıran kitleye saygısı yok, dağdan inme medeniyetsiz belki ıslah olur. Diğer oturaklı dediğimiz tipler de kendince çıkıp açıklama yapıyor evime aldım aş verdim falan. Arkadaş siz manyak mısınız? Ne paparaziymiş ya yap işini otur köşene sanki tüm ülke açıklama bekliyor da kendi kendilerine hepsi çıkıp açıklama falan yapıyor. Milletçe paparazi işini seviyoruz he pazar keyiflerinden falan kanımıza işledi çünkü. Bunlar kimdir neyin açıklamasıdır hayatımızda bir anda yer ediniveriyorlar iki tane velet. Millet taraf oluyor hemen ben bunlara şaşıyorum, yani ben de dahil böyleyiz niye böyleyiz biz? Yaptığımız her işte iletişim kurduğumuz insanlarla çok fazla içli dışlı oluyoruz sorun bu. Çizgilerimiz olmuyor. Bir övgüyle kendini en iyi sanıp bir yergiyle öz güvenlerimiz yerle bir olabiliyor. Bizde profesyonel kafa daha onlarca sene sonra gelişecek böyle saçma sapan işlerle uğraşmayı belki o zaman bırakırız. Yapılan işler saçma değil her şeyin bu kadar büyütülmesi saçma.

Şurdaki yorumları bile okuyunca bu şebekler neden izleniyor anlıyorum.
:D

Bırakın ergenler eğlensinler kendi aralarında, bunun için konu açmanın mantığı ne?
Bunlar mı TR'deki Yt popülerleri?
Adını ilk kez burda konuda gördüm.
Cidden durum vahim.

Bu velet'ten kat be kat fazla kazananlar var spamdan butür şebeklikte yapmıyorlar.
Bırakın eğlensinler butür konular açıpta veletlerin YT'deki video sayısınını arttırmayın.

yav bu lavuk kim ? ne zaman girsem konusu en üstte.

3-5 ergen salak birbirini düdüklemiş işte, geçin.

Bu olayda amma büyüdü arkadaş yaa aslında her büyük kanal sahibi için geçerli olan bir durum ilk defa açığa çıktı hepsi o kadar.. Tüm youtube alemi abone edinebilmek için bitaraflarını yırtıyor ama başarı geldikten sonra kimseyi iplememeye başlıyor. Hangi büyük kanal için geçerli değil ki bu.. Bu adamın şansı ilk defa aleni şekilde durumun ortaya çıkması..

Dipnot : İyi olmuş oldum olası gıcık olmuşumdur bu herife :D :D

Bana ve cevremdekilere cok itici gelmisti 2 3 gun once taa bunun icin bot demisti hatta pek sevilmemesine ragmen mediakraft sayesnde cok cabuk buyudu kendine para kazandiran kiteye ayip etmis kufur etmekle karektersizmis allahin sopasi yok

tapatalktan takla atilarak yollandi

ben bunu bilerek yapıldığını düşünüyorum.Adamların amacı gündemde kalmak.Zaten bizim millet böyle saçma magazin haberleri sever. :( ülkede iç savaş var,insanlar ölüyor ama millet ne ile uğraşıyor. cidden acıyorum.evet benim de yaşım çok büyük değil ama benim bulunduğum dönemden 20-0 arası yaşın çok büyük problemleri var.Allah sonumuzu hayır etsin :(

o değilde farkında mısınız video bir günde yarım milyon izlendi ? bu adama bot felan demeyin sakın abi bu ülke bunları izliyor ufak çocuklar bunları izliyor ulan ülke şaka gibi ya yarım milyon izlendi bu ekinin kendi kanalına attığı videolarda öyle 1-2 güne 200k izleniyor bu nasıl bir saçmalıktır bu adamın nesi izlenir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri