ekin soyak'ın gündem yaratan ifşası

Hamburger

Kayıtlı Üye
https://www.youtube.com/watch?v=GWEatgC5868

türkiye özgünde olaylar olaylar :D siz ne düşünüyosunuz ? bence elbette birinci amacın para kazanmak olabilir ama milleti enayi yerine koyuyosan karakterinde bi sıkıntı vardır. zaten en başından beri gıcıktım ben bu arkadaşa. gıcıktım derken aynı bu videoda kanıtlandığı gibi olduğunu düşünüyordum. özgünü takip edenler yorum atsın bunu konuşalım

ekin soyak kim olduğunu adını felan hiç duymayanlar ?

O çocuk mediakraft'a gitti gözü döndü, sırf izlenmek için tuvalette orada burada video çekti. YT Popüler çöpe döndü, artık anasayfayı açmaz oldum.

edit: yoruma koptum

"Ya resmen ağlıyorum şu anda. Ya Ekin abi nasıl olur bu? Ya sen Antalya'ya taşındığın gün ağladığında ertesi gün çalışıp PayPal hesabına 50 lira yatırmıştım."

Son düzenleme:
Vay be , söylediği diyaloglara bak(!) işte paranın değiştirdiğine örnek video resmen.
Youtuberları kekliyor... bitti artık ekin falan. Hayranlarına falanda küfürde etmiş

tipinden belliydi zaten bu ekinin burdada üyeliği var diye hatırlar gibiyim. karakter meselesi

ekini izliyorum gercektende hiç sevmiyorum bende meslek lisesi ögrencisiydim benimde bir cok arkadasım staj yaptı en kotu yerlerde bu arkaadsın g*tu yemiyor kesinlikle yemiyor aglamalar filan daha agızı sut kokuyor tabiri caiz ise bu arkadas benim yasımda
okumayada g*tu yemiyor para yuzunden g*tunu basını acabilecek bir insan yazık gercekten hediye istemeler ulan ne pislik adam bu ya hiç sevmezdim tipini silktigim (silkmek fiili) bu cocugu kullandıgıını biliyorum para kazanamayınca adsenselerde sorun yaratınca bu adama dislike atıo mutlu oluyordum resmen :D

ekini izliyorum gercektende hiç sevmiyorum bende meslek lisesi ögrencisiydim benimde bir cok arkadasım staj yaptı en kotu yerlerde bu arkaadsın g*tu yemiyor kesinlikle yemiyor aglamalar filan daha agızı sut kokuyor tabiri caiz ise bu arkadas benim yasımda
okumayada g*tu yemiyor para yuzunden g*tunu basını acabilecek bir insan yazık gercekten hediye istemeler ulan ne pislik adam bu ya hiç sevmezdim tipini silktigim (silkmek fiili) bu cocugu kullandıgıını biliyorum para kazanamayınca adsenselerde sorun yaratınca bu adama dislike atıo mutlu oluyordum resmen :D

https://www.youtube.com/watch?v=Qer-c9qo_Xk

bu çocugu dün younow konusundan girdiğimde younow da izlemiştim, yine benzer şeyler dönüyordu. madem özgün çalışıyorsun paranın muhabbetini ne yapıyorsun sürekli. seni kim izlesin bu saatten sonra. bunlar ve bunun gibiler playstation parasını çıkartmak için oyun kanalı açmış çocuklar. 12-15 yaş kitlesi bunlar yüzünden çocukluğunu kaybetti.

Son düzenleme:
çoğu kişi tanımadığı için pek gündem olmamış :D

bu forumda videosu paylaşılmıştı çok itici gelmişti bana

Facebook'ta reklamlara tıklasanıza arkadaşlar diye video çekip yayınlıyordu....

Belliydi böyle bir tip olduğu. 13- 15 yaş arası çocuklar yorumlarıyla bir yerlere getirdi bunu bir de abonelerine küfür ediyor. Parayı bulunca değişen insanlar, insanlarımız...

la nasıl gündem olmamış adamın kanalı 3 k abone topladı video burada paylaşıldıktan sonra :D

Beyler younow ayda 1800 dolar kazanmış almamız gereken mesaj bu video'dan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri