ekin soyak'ın gündem yaratan ifşası

Ekin Soyak Real-Time Statistics Update - Socialblade YouTube Stats | YouTube Statistics

Alın patlamış mısırınızı çekirdeğinizi abolerin düşüşünü izleyin :D

vay be inanılmaz gidiyor gerçekten kendi kanalıma baktım yaprak kımıldamıyor.

Ama bu kadar gündem oldu bi dünya abone çeker gene yarın.

---------- Spam Engelliyici 01:03 ---------- Önceki Mesaj 01:00 ----------

haha çocuk 3 dakika önce video attı 10k oldu. :D siz devam edin çocuk popüleritesini arttırıyo.

Millet birbirinin açığını arayıp kendini ön plana çıkarma derdinde bana kalırsa..

https://www.youtube.com/user/ekinsoyakk/videos
Her gün attığı gibi bu gecede yeni bir video yayınladı ve 1 dakika olmadan 10k izlenim aldı tabi çoğu kişi eksilemek ve küfür etmek için bekliyordu ama yorum ve like özellikleri devredışı bırakmış ve aşırı şekilde abone kaybediyor :D banyo videosunda azda olsa gerçeklik payı varsa bu çocuk intihar eder :D
Ekin Soyak Real-Time Statistics Update - Socialblade YouTube Stats | YouTube Statistics

SEO'nun pes ettiği o an :p
http://i.hizliresim.com/6kp1Ml.png

Rezil herif :D Bi videosunda bi adamdan yumruk yiyordu. O zaman acımıştım şimdide o adamın eline sağlık diyorum :D

youtuber olmadan önce youtubeda üyeliğim bile yoktu şimdide hep misafir olarak giriyorum tek işim şarkı dinlemek böyle garip insanları neden takip edersiniz zaten hiç anlamam :)

youtuber olmadan önce youtubeda üyeliğim bile yoktu şimdide hep misafir olarak giriyorum tek işim şarkı dinlemek böyle garip insanları neden takip edersiniz zaten hiç anlamam :)

ufak çocuklar takip ediyor adamın hiçbir numarası yok yaşına göre çok ergen ayda 12 bin tl kazanacak duruma gelmiş yazık 1 yıla kalmaz unutulup gider hayatını bu şekilde geçindireceğini sanıyor kazandığı paralar yetmemiş birde dolandırıcılık yapmış düne kadar 100 tl için uğraşanlar bugün 12k yı bulup hala dolandırma peşinde.Bunun gibiler parayı bulunca böyle götü başı dağıtıyor görmemiş herif

ufak çocuklar takip ediyor adamın hiçbir numarası yok yaşına göre çok ergen ayda 12 bin tl kazanacak duruma gelmiş yazık 1 yıla kalmaz unutulup gider hayatını bu şekilde geçindireceğini sanıyor kazandığı paralar yetmemiş birde dolandırıcılık yapmış düne kadar 100 tl için uğraşanlar bugün 12k yı bulup hala dolandırma peşinde.Bunun gibiler parayı bulunca böyle götü başı dağıtıyor görmemiş herif

huylu huyundan vazgeçmez ama umarım toparlar gençler kendini sosyal medya ve pc oyunları gerçekten psikolojilerini bozuyor...

bu adam arkadaşını niye kameraya alıyor? ayrıca videodaki her kimse nasıl fark etmiyor kameraya alındığını? Bir bit yeniği var bu işte.

Diyelim ki olaylar gerçek bu arkadaşını kameraya çeken şahıs ne kadar temiz?
Belli ki arkadaşının bir açığını arıyor.

bu adam arkadaşını niye kameraya alıyor? ayrıca videodaki her kimse nasıl fark etmiyor kameraya alındığını? Bir bit yeniği var bu işte.

Diyelim ki olaylar gerçek bu arkadaşını kameraya çeken şahıs ne kadar temiz?
Belli ki arkadaşının bir açığını arıyor.

Aynı fikirdeyim şimdi onu ezip kendini üste çıkardı.

ben bu çocugu yolda görsem sebepsiz döverim zaten birkaçkere gördüm yaptıgı şakalar aşırı cocukça hayrettin dururken türkiyede 8-10 yaş arası cocuklar bunlara para kazandiriyor aciyorum

ben bu çocugu yolda görsem sebepsiz döverim zaten birkaçkere gördüm yaptıgı şakalar aşırı cocukça hayrettin dururken türkiyede 8-10 yaş arası cocuklar bunlara para kazandiriyor aciyorum
tarık comeback :D tarık senin özgün videolar devam etseydi iyiydi ya :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri