Eklediğiniz Video Başına 1 TL Ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fthozg

Kayıtlı Üye
paylaşımda bulunmak için önce forumda efendice takılın lütfen.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bunun yerine şöylece yayınlasan herkes net olarak görse ya da sen açık açık yazsan hangi şartlarda bir tl olduğunu

Eğitim Saati Kampanya Part1
Youtube kanalınızdan ve Web sitemizden birlikte kazanç sağlayın. Youtube kanalınıza yüklediğiniz videoları web sitemize ekleyerek para kazanabilirsiniz.
Yani Adsense ile kazandığınız paraya ek para katacaktısınız. Kazanma şartları aşağıda verilmiştir. Aşağıdaki şartlara uyarak para kazanabilirsiniz.

Kullanım Şartları

- Her üye istediği kadar video ekleyebilirsiniz.
- Eklediğiniz videolar Eğitim, Öğretim, Anlatım, Belgesel ve Teknoloji videoları olmalıdır.
- Adult, Film, Dizi, Klip vs videolar eklemek kesinlikle yasaktır. Bu videoları ekleyenlerin üyelikleri sınırsız olarak silinecektir.
- Eklediğiniz her video için 0,001 TL para kazanırsınız.
- En az 1000 kere izlenmesi durumunda eklediğiniz her video için 1 TL kazanacaksınız.

Yukarıdaki şartları yerine getirdiğiniz zaman kazandığınız para hesabınıza yatacaktır.
Paranızın hesabınıza yatması içinen az 100 TL olması gerekmektedir.

Kampanya 1 Temmuz 2014 tarihine kadar üye olanlar için geçerlidir.

Eğitim Saati Team Teşekkür Eder!

* Ücretlendirme eğitimsaati tarafından gerek görüldüğü anda değiştirilebilir.

Youtube kanalınızdan ve Web sitemizden birlikte kazanç sağlayın. Youtube kanalınıza yüklediğiniz videoları web sitemize ekleyerek para kazanabilirsiniz.
Yani Adsense ile kazandığınız paraya ek para katacaktısınız. Kazanma şartları aşağıda verilmiştir. Aşağıdaki şartlara uyarak para kazanabilirsiniz.
Kullanım Şartları
- Eklediğiniz videolar Eğitim, Öğretim, Anlatım, Belgesel ve Teknoloji videoları olmalıdır.
- Adult, Film, Dizi, Klip vs videolar eklemek kesinlikle yasaktır. Bu videoları ekleyenlerin üyelikleri sınırsız olarak silinecektir.
- En az 1000 kere izlenmesi durumunda eklediğiniz her video için 1 TL kazanacaksınız.

Yukarıdaki şartları yerine getirdiğiniz zaman kazandığınız para hesabınıza yatacaktır.

bunun yerine şöylece yayınlasan herkes net olarak görse ya da sen açık açık yazsan hangi şartlarda bir tl olduğunu

Kullanım Şartları

Kampanya 1 Temmuz 2014 tarihine kadar üye olanlar için geçerlidir.

Eğitim Saati Team Teşekkür Eder!

* Ücretlendirme eğitimsaati tarafından gerek görüldüğü anda değiştirilebilir.

Çok akıllısın maşallah ben bilmiyordum öyle birşey yapmayı. Sivri zekalı

Tabiki değiştirir.
Site hitlendirilmemiş, burada video kaynağı toplamak için kullanılması da sıkıntı yaratabilir

kardeş üslubuna dikkat et sivri zekalı falan ne oluyo öyle

kardeş üslubuna dikkat et sivri zekalı falan ne oluyo öyle

öyle koyacak olsam zaten koyardım. siteden kaldırılıp kaldırılmadığını görebilmeniz için direk link verdim. yazıyı tam okumuş olsaydın görürdün kaldırılma tarihini

konunun kilitlenmesini istiyorum.adamın üslubu davranışları ve konuyla başlığın alakasız oluşundan dolayı.Bu üslupla hiçbirşey kazanamazsın report ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri