Ekşi Sözlük 'Deşifre' oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim şahsi görüşümdür ki, türkiye müslüman bir ülkedir ve her daim öyle kalacaktır. Türkiye yi ayakta tutan en büyük temel taş, müslümanlık ve müslüman halkın dualarıdır. Bu tarz yorumları yapan yine türk toplumu içerisinde sözde müslüman olarak takılan, sırf popülarite arttırma sevdası için, kendi benliğini unutan o çirkin insanlar için, islamiyetin kanunu olan şeriatin gelmesi tam yerinde olurdu.

Burunlarını sokmadıkları hiçbirşey kalmadı. Bu ülkeye şeriat gelmesi şart. Bu kadar bilgisiz cahil bir toplum olamayız. çarşafa türbana laf edenler, bunun dinle alakası yok diyenler, zaten dinden cıkmıs kişilerdir ki, yunus suresinde bu tarz yorumlarda bulunan kişilerin 17. ayette direk dinden cıktıkları bariz açıklanmıştır.
Devamında ahzap suresi 59'uncu ayette ve nur suresinde acık ve beyan edilen türban,cilbab,tek parca örtü gibi bir çok yerinde giyim kuşam ile ilgili konulara deyinilmiştir. Bu tarz kişiler insanların giydiği kıyafetleri ve bu islam değildir diye yalanlamalarıyla zaten dinden çıkmış kişilerdir.

Yanı kısa ve net bu tarz ınsanlar zamanında türban, kadınların giyim kuşamı hakkında yaptıkları bu salak saçma yazılarıyla, ve o insanları aşşağlamalarıylai bir nevi Allah'a ortak koşarak, zaten varacagı yere vardılar ve şeytana dost oldular. Bundan sonrasında sarf edilen bu sözler tuzu biberi olmuştur meselenin.

Türkyedeki herkez müslüman değil farkındasınız değilmi ? Sen nasıl pastafaryanları komik buluyorsan oda müslümanlığı öyle görüyor belki. Ayrıca sadece din karşıtı yorum olduğunu düşünenler hiç girmiyor galiba ekşisözlüğe .Her çeşit insandan her çeşit yorum var .Olay hoşgörülü olmakta geçiyor

Yani siz insanların düşüncelerine direk şeriatla engel koyalım diyorsunuz iyi hoş :D umarım hedeflerine ulaşır iyice bağnaz bi ülke yaparsınız ne diyim.

Melih gökçekde 2 yıldır redhack'i bulacak zaten yapma allah aşkına, ben diyorum ki senin rabian onları ilgilendirmiyor işte adamlarda kendilerine göre yol izliyor yani diyorum ki İki dünya farklısınız sen gidip o adamlara zaten haklı demiyeceksin o adamlarda sana haklı demiyecek senin görüşünü savunacak değil yaa haber açman iyi bunun burda tartışılmasıda iyi + olarak ekşiye sadece google da bir şey arattığımda bilgi ve yorumları okumak için girerim bir bağım yok bir şey yok hiç bir yere çekmedim konuyu Ve sana şu kadarını söyliyim bug
n Mısır için müslüman olanlar Doğu Türkistan için çinin Uyguları 250 türk ü kurşuna dizdiğinde 1 ay önce kimin haberi vardı kim haber yaptı destek çıktı geçiceksin bunları Bugün araplardan zengini yok 4 yanları petrol k.bakmasın krallar peşkeş çektirip amerikaya ona buna yedirirken ben ordaki halk için üzülemem evet kötü bi durum hemde oldukça bende orada doğsam benimde yaşama hakkım alınsa bana destek verseler benden mutlu olması ama bugün Kader denen çizgide insanlar insalığa yön veremiyor PARAYI ELİNDE TUTAN HÜKMEDİYOR ben doğu türkistanda ölen insanlara bin kat daha çok üzüldüm ama bu olaylarda içimi yakıyor elimizden gelen sadece bunlar, ve bu insanlar için üzülmeyen insanlara seninde laf söyleme hakkın yok onun vicdanına kalmış hiç bi yerede çarpıtmadım durum bu yani. Kısıtlanma getirilmeside öyle kolay bir şey değil. Kısıtlama getirilecekse ilk önce Melih gökçeğin ve bir çok siyasetçenin hesabına kısıtlama getirilsin görüşü ayırt etmeden birbirlerine bile ne biçim hakaretde bulunuyorlar, Kısıtlama getirilecekse saksı tutan doğuşa zırvalayan nihata getirilsin anlatabildim umarım.

Senin herşeyden haberin vardı ya yetmezmi sadece senin haberin vardi başka kimsenin haberi yoktu sen doğu türkistanda ölen insanlara Daha Çok üzüldüm Diyon ama Bir yandan da öldürülen binlerce insana üzülmem Diyon işte Bizim Dinimizde O yasak...Ayrıca sen siyaseti seven birisin Melihgökçek doğuş Nihat beni ilgilendiren bir konu değil..çok konuşuyon Ama boş konuşuyon Anlata bildim umarım...Çok konuşan Boş konuşur Lüzümsüz konuşur... Ben Arabım Arap kardeşlerimede Üzülüyorum Doğu Türkistandaki Müslüman Kadeşlerimede.. Araplardan NEden nefret ettiğin Resminden belli.. konuya mudahale etme artık.. Boş boş Tartışıyon.. Düz mantıkla ilerliyon İşte bazı İnsanların sizden Farkı bu..umarım Anlamışsındır.. Git Siyasetini siyaset sayfalarında Yap, Her Yorumun altınada siyaset yapmıyorum deme..Umarım anlamışsındır..istersende anlama.. Düz Mantıklı kardeşim benim..

benim şahsi görüşümdür ki, türkiye müslüman bir ülkedir ve her daim öyle kalacaktır. Türkiye yi ayakta tutan en büyük temel taş, müslümanlık ve müslüman halkın dualarıdır. Bu tarz yorumları yapan yine türk toplumu içerisinde sözde müslüman olarak takılan, sırf popülarite arttırma sevdası için, kendi benliğini unutan o çirkin insanlar için, islamiyetin kanunu olan şeriatin gelmesi tam yerinde olurdu.

Burunlarını sokmadıkları hiçbirşey kalmadı. Bu ülkeye şeriat gelmesi şart. Bu kadar bilgisiz cahil bir toplum olamayız. çarşafa türbana laf edenler, bunun dinle alakası yok diyenler, zaten dinden cıkmıs kişilerdir ki, yunus suresinde bu tarz yorumlarda bulunan kişilerin 17. ayette direk dinden cıktıkları bariz açıklanmıştır.
Devamında ahzap suresi 59'uncu ayette ve nur suresinde acık ve beyan edilen türban,cilbab,tek parca örtü gibi bir çok yerinde giyim kuşam ile ilgili konulara deyinilmiştir. Bu tarz kişiler insanların giydiği kıyafetleri ve bu islam değildir diye yalanlamalarıyla zaten dinden çıkmış kişilerdir.

Yanı kısa ve net bu tarz ınsanlar zamanında türban, kadınların giyim kuşamı hakkında yaptıkları bu salak saçma yazılarıyla, ve o insanları aşşağlamalarıylai bir nevi Allah'a ortak koşarak, zaten varacagı yere vardılar ve şeytana dost oldular. Bundan sonrasında sarf edilen bu sözler tuzu biberi olmuştur meselenin.

Eğer şeriat istiyorsan Arabistana defolup gidebilirsin arkadaşım. Burası Türkiye CUMHURİYETİ ve ilelebet öyle kalacak ! Türkiye müslüman değil Türk yurdudur.

Senin herşeyden haberin vardı ya yetmezmi sadece senin haberin vardi başka kimsenin haberi yoktu sen doğu türkistanda ölen insanlara Daha Çok üzüldüm Diyon ama Bir yandan da öldürülen binlerce insana üzülmem Diyon işte Bizim Dinimizde O yasak...Ayrıca sen siyaseti seven birisin Melihgökçek doğuş Nihat beni ilgilendiren bir konu değil..çok konuşuyon Ama boş konuşuyon Anlata bildim umarım...Çok konuşan Boş konuşur Lüzümsüz konuşur... Ben Arabım Arap kardeşlerimede Üzülüyorum Doğu Türkistandaki Müslüman Kadeşlerimede.. Araplardan NEden nefret ettiğin Resminden belli.. konuya mudahale etme artık.. Boş boş Tartışıyon.. Düz mantıkla ilerliyon İşte bazı İnsanların sizden Farkı bu..umarım Anlamışsındır.. Git Siyasetini siyaset sayfalarında Yap, Her Yorumun altınada siyaset yapmıyorum deme..Umarım anlamışsındır..istersende anlama.. Düz Mantıklı kardeşim benim..

Yaşına bak yaşıma bak okuduğun yaşının bulunduğu aylar kadar kitap okumuşumdur, sonra gel benle tartış eğer bir tane bilgisiz ve yorumsuz mesajım varsada report et gücün yetiyorsa tartışmaya devam et bende siyaset yapmaya meraklı değilim ama şeriat istiyorum diyene de alanı boş bırakacak değilim düzgünce seviye yettiğince tartışılır sonra konu alta gider biter muhabbet, Araplardan nefret etmiyorum araplar senden benden zengin ama hangi araplar işte gitde bunu araştır. Gidip bizi kurtuluş savaşında satan araplara alkış tutacak halim yok benim bilgim ve cümlelerimden eminliğim son adım ki buraya senle tartışa biliyorum ama aynı şeyleri keşke senin içinde söylebilsem neyse yaa boş hava civa bu işler.

Programı yapanın araştırmadığını nereden biliyorsun..

okadar ziyaretçiisi olan bir site zaten Dünyanın parasını kazanıyor Ek okarak ücretli Çalışanlar Olabilir..
bence küfür ve kötü sözler içerene her berbat site kapatılmalı..

Bakın hocam yaşınız benden büyük ben saygımı gösteriyorum ama siz beni yanlış anlamakta kararlı gibi görünüyorsunuz.O yüzden son kez cevap verip daha fazla bu konuya dahil olmayacağım.Programın yapımcısının araştırmadığı ve karalamak için yaptığını şuradan anlıyorum ben de o programı izledim ve eğer bi konu üzerine tartılışıcaksa o konuya dahil olan taraflar karşılıklı tartışır sadece kendi görüşünü savunan kişileri programa alıp sadece onların konuşmalarına izin verilmez böyle ciddi bi konuda karşılık konuşma ortamının yaratılması doğru olandır.

30.000 40.000 kişi varsa daha fazla kişiyi çalıştırsınlar diyosunuz bugün Facebook'un 1 Milyar'ın üzerinde üyesi var mı var Facebook'ta çalışan adam sayısı 10.000'i geçmez.Facebook'ta yüzlerce illegal sayfa profil var mı var madem bu kadar kolay bu olaylar Facebook neden o kadar adam çalıştırıp önüne geçemiyo bu tür olayların.30.000 40.000 kişinin online olduğu ve yazı girdiği bi yerde adam başı ek çalışan olması bile yeterli olmaz bilmem anlatabildim mi.Bugün bi yerde bi olay olduğunda polisin içine doğmuyo orada olay mı var gidip müdahale ediyim diye ihbar edilir polisde gerekeni yapar.Burada olay var ülkeyi kapatalım gidelim demez.Türkiye'de sadece ekşisözlük değil tüm site yönetimleri de uyar-kaldır politikasını uygular.

Ayrıca bende ekşisözlük yazarıyım ve ''temiz adamın ekşi sözlükte işi olmaz'' gibi bi yaklaşımla benim ve benim gibi binlerce kişinin hakkını yiyorsanız.İşin özü ekşisözlükte kirli şeyler olabilir hakaret olabilir yok demiyorum demem ama ekşi sözlükte iyi şeylerde oluyor sizin kapatılsın dediğiniz sitede günde onlarca kan duyurusu yapılıyor bugüne kadar yüzlerce sosyal sorumluluk işlerine imza atıldı.İnsan neyi görmek istiyosa onu görür.Hadi Allah'a emanet olun selametle.

Edit:Ayrıca [MENTION=110]Cagdaser[/MENTION] in yorumuna karşılık olarak yazdığınız bu cümle sizinde ekşisözlükte Hz.Muhammed'e hakaret edenlerden farkınız olmadığının kanıtıdır.İnsanları yargılamadan önce kendinize bakmanız dileğiyle
Araplardan NEden nefret ettiğin Resminden belli..

Yani siz insanların düşüncelerine direk şeriatla engel koyalım diyorsunuz iyi hoş :D umarım hedeflerine ulaşır iyice bağnaz bi ülke yaparsınız ne diyim.

Bu Ülkede Şeriat vardı Kuranla Hüküm vardı Ve Buna Emin ol Korktuğun başına gelecek.. beşeri sistemler çökmeye mahkumdurlar medeniyetin anası özü dediğini avrupada dahi birisi evlendiği vakit dinin merkezi kilisede nikahı kıyılır ve ana yasalarında dini yasalar mevcuttur. Söz gelimi avrupa olunca medeniyet kokuyor, Lakin iş islama gelince bağnazlık oluyor.
En Tehlikeli insan Özü, dini, inançları,gelenekleri,ve değerleri sindirilmiş insandır. Ve zannedersem seni de sindirmişler.. iyi Siyasetler sana.

Bu Ülkede Şeriat vardı Kuranla Hüküm vardı Ve Buna Emin ol Korktuğun başına gelecek.. beşeri sistemler çökmeye mahkumdurlar medeniyetin anası özü dediğini avrupada dahi birisi evlendiği vakit dinin merkezi kilisede nikahı kıyılır ve ana yasalarında dini yasalar mevcuttur. Söz gelimi avrupa olunca medeniyet kokuyor, Lakin iş islama gelince bağnazlık oluyor.
En Tehlikeli insan Özü, dini, inançları,gelenekleri,ve değerleri sindirilmiş insandır. Ve zannedersem seni de sindirmişler.. iyi Siyasetler sana.

Sen siyasete takmışsın ya, siyaset boş insanların işidir benim ki bilgi emin ol keşke milletvekillerimizde birazcık bilgili olsa bugün hakan şükür bilet milletvekiliyse bana siyaset lafını yapıştırma almıyım şunuda söyliyim tüm vergiler haram zıkkım olsun, senin o devlet dediğin şey benim ve senin vergilerinle yönetiliyor. Senin tarafında bulunduğun görüş neyin peşinde git bi onu öğren bi bop'u araştır git bi D&R iki üç kitap al internette dökümanlara bak şehrindeki panel sunumlara katıl sonra bana gel burda siyasetçi mi diyon ne diyorsan de, ben bu ülkede yaşıyorsam benimde sözüm geçer seninde anlatabildim mi. Ben siyasette dinin olmasına karşı bi insanım dine değil anlatabildim mi din insanın vicdanı ve kendi yapısına kalmıştır bana göre ama sana göre farklı benim din anlayaşım bu senin ki farklıdır beni ilgilendirmez. daha fazla uzatmaya gerek yok din konusunda başka bi konu konuşabileceksen öyle devam et beni burda dine düşmanmış gibi lansa etmeye çalışma öyle bir şey olsa ben müslüman değilim derim ve kimsede karışamaz Ben müslümanım ama size göre kendine müslüman oluyor gerçi içinde yaşamak ve müslüman olurkende sorgulamaktan okumaktan çekinmeyen bi insanım yani bana göre doğru gelen dinde şöyle diye 600 lü yıllarla bugüne ayak uydurmasını sağlamasını bekleyemem hiç bi kanun hiç bir şeyin. Yaratan Allahsa, Beyni düşünme özgürlüğünü verende allah çok şükür.

Eğer şeriat istiyorsan Arabistana defolup gidebilirsin arkadaşım. Burası Türkiye CUMHURİYETİ ve ilelebet öyle kalacak ! Türkiye müslüman değil Türk yurdudur.

Arkadaşım bu kelimeyi kullanmaya hiç hakkın yok.Bende şeriat yanlısı bir vatandaşım eger siz şeriat hükümleriyle yönetilen bir ülkede yaşamak istemiyorsanız avrupa ülkelerinden birine yerleşebilirsiniz.

Arkadaşım bu kelimeyi kullanmaya hiç hakkın yok.Bende şeriat yanlısı bir vatandaşım eger siz şeriat hükümleriyle yönetilen bir ülkede yaşamak istemiyorsanız avrupa ülkelerinden birine yerleşebilirsiniz.

sorsan şeriati, acık giyinene zulüm eden, idam eden, kol bacak kesen bir konun sanarlar. Ancak bılmıyorlar ki öldükten sonra kendilerine hangi kanun ile sorgu süal edilecek!

Sen siyasete takmışsın ya, siyaset boş insanların işidir benim ki bilgi emin ol keşke milletvekillerimizde birazcık bilgili olsa bugün hakan şükür bilet milletvekiliyse bana siyaset lafını yapıştırma almıyım şunuda söyliyim tüm vergiler haram zıkkım olsun, senin o devlet dediğin şey benim ve senin vergilerinle yönetiliyor. Senin tarafında bulunduğun görüş neyin peşinde git bi onu öğren bi bop'u araştır git bi D&R iki üç kitap al internette dökümanlara bak şehrindeki panel sunumlara katıl sonra bana gel burda siyasetçi mi diyon ne diyorsan de, ben bu ülkede yaşıyorsam benimde sözüm geçer seninde anlatabildim mi. Ben siyasette dinin olmasına karşı bi insanım dine değil anlatabildim mi din insanın vicdanı ve kendi yapısına kalmıştır bana göre ama sana göre farklı benim din anlayaşım bu senin ki farklıdır beni ilgilendirmez. daha fazla uzatmaya gerek yok din konusunda başka bi konu konuşabileceksen öyle devam et beni burda dine düşmanmış gibi lansa etmeye çalışma öyle bir şey olsa ben müslüman değilim derim ve kimsede karışamaz Ben müslümanım ama size göre kendine müslüman oluyor gerçi içinde yaşamak ve müslüman olurkende sorgulamaktan okumaktan çekinmeyen bi insanım yani bana göre doğru gelen dinde şöyle diye 600 lü yıllarla bugüne ayak uydurmasını sağlamasını bekleyemem hiç bi kanun hiç bir şeyin. Yaratan Allahsa, Beyni düşünme özgürlüğünü verende allah çok şükür.

sana Cevap vemem bile vakit israfidır...

Daha saygılı olmayı öğrenmen gerekiyor dostum. Yoksa ilk gidicek olan sensin...

Yorum yaparken birbirinize biraz saygılı olun.

Çok şükür müslüman bir ülkeyiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri