Ekşisözlük hesabımı satmak istiyorum

• Kullanıcı archy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

archy

Kayıtlı Üye
Elimde 4-5 gün önce onaylanmış ekşisözlük hesabı bulunmaktadır. YT işinde yararlı olacağını düşünüyorum. 356.000 kullanıcısı olan bir site (istatistikler kısmından görülebilir) Fiyat hakkında bir düşüncem yok o konuda da sizden bilgi almak istiyorum.
Teşekkür ederim şimdiden düşüncelerinizi paylaştığınız için :)

Elimde 4-5 gün önce onaylanmış ekşisözlük hesabı bulunmaktadır. YT işinde yararlı olacağını düşünüyorum. 356.000 kullanıcısı olan bir site (istatistikler kısmından görülebilir) Fiyat hakkında bir düşüncem yok o konuda da sizden bilgi almak istiyorum.
Teşekkür ederim şimdiden düşüncelerinizi paylaştığınız için :)

Hemen alıcı bulmak isterseniz 60-70-80 lira arasında kolaylıkla satabilirsiniz.
Benim zamanım var derseniz 100-110 lira gibi bir fiyata satabilirsiniz.
Çok zamanım var derseniz 140-150 liradan satabilirsiniz hocam genel piyasası böyle.

Sözlüklerde Güzel bi başlık güzel bi entry ile videolar izlettirilebilir.

iyi satışlar 100-125 den aşağı vermemeni tavsiye ederim bilinçli alıcı çok daha fazlasını kazanır.

merak ettim üye olunmuyor mu oraya yeni hesap neden o kadar pahalı

üyeliğin onaylanması çok uzun sürüyor o yüzden pahalı.1.5-2 sene bekleyen var ama yeni sistemde daha kısa.yine de çok kısa sürmüyor hergün hesabına login olursan aksatmadan 4 ayı geçer üyeliğin açılması,login olan fazla olursa daha uzun sürer.

170 liraya sattım geçen hafta bi tane hesabı. 150-200 aralığında satalım, piyasayı aşağıya çekmeyelim :p.

projesi olan adam 300-500 de verir çok gelmez.

bende 1000 diyimde tam olsun gaz. 200 diyen versin alsın 200ü adamdan madem. alan yok fiyat artıran çok anlamadım :D

burda 100 liradan aşağı satma dedik maşallah iğnelemeler gecikmemiş,atıyorum bu hesapları markalarının sosyal medya planlamasında kullanan şirketler bile var,sözlük yazarlarıyla anlaşan şirketler mevcut adamlar maaşlı personel gibi çalışıyor,sen gidip o adamı bulursan 500 ede satarsın binede ytpara piyasası tek değil dünyada.

alexa türkiye de ilk 25 de olan açık link verilebilen siteden bahsediyoruz öyle basit değil herşey,kullanmayı bilmezsin o hesap 5 para etmez,etkili kullanırsın ajans gibi çalışır.

bende incisözlük hesabı satayım 10tl ye :D misliden idda oynarım en azından bana yaramıyo

:) arkadaşlar sağolun cevaplarınız için. aklımda 200-250 civarı bi fiyat oluştu. İnşallah bulabilirsem satarım birine. Yaklaşık 1buçuk sene önce öyle bi kayıt olmuştum geçenlerde onaylandığı haberi geldi ama bende heves bitmiş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri