Elektrik Voltaj Düşmesi

by_tmrci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şimdi evde elektrik voltajı sürekli düşüyor sonra normal seviyeye çıkıyor. Voltaj düşünce pc falan kapanmıyor sadece lamba falan biraz kısılıyor ama modem etkileniyor ve net gidip geliyor. Artık yeminnen bıktım günde en az 15 -20 kez modem gidip geliyor. Bu modemin bu voltajdan etklenmemesi için basit manada ne yapmalı. Aracı bir alet edevat mı koymalıyız ne yapalım.

hocam regülatör alip takacaksin,sorun kalmaz.Ayrica elektrikli aletlerinde yanma tehlikesi ortadan kalkar.

güç kaynağından yardım alabilirsin, güç kaynağı modem ve elektirik fişi arasında olmalı.

Son düzenleme:
Çevrenizde başka var mı şekilde etkilenen hocam, oradaki trafo yetersiz olabilir

Ah kardeş ah tedaş burda işlemez :D ne yaparsan yap onlar karışmaz ya da bizlik bişi yok kullanım çok der.

hocam tedaşı arasana ne uğraşıyon
hocam bizim 2 aylik buzdolabi yandi bu yüzden.1 yil ugrastik tedasla ama sonuc olarak yine biz ödedik zarari

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

kondansatör kullanacaksın yani güc kaynagı :D
kondansatör bir elektronik devre elemanidir.arkadasin sorununu cözmez,gerekli alet regülatördür.

Çevrenizde başka var mı şekilde etkilenen hocam, oradaki trafo yetersiz olabilir

sorun trafo yetersizliği olduğu için tdaş çözüm üretmez ama diğer arkadaşların dediklerini deneyelim bakalım en ucuz yollu hangisiyse...

Bir de arkadaşlar şu akım koruyucu prizler var işe yara mı acaba kullanan var mı aramazda

Ak1m Koruyucu Prizler TV Aksesuar Tv & Ses

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

hocam bizim 2 aylik buzdolabi yandi bu yüzden.1 yil ugrastik tedasla ama sonuc olarak yine biz ödedik zarari

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

kondansatör bir elektronik devre elemanidir.arkadasin sorununu cözmez,gerekli alet regülatördür.

hocam bu aletin binbir türlüsü var fiyatlarda iyi pahalı hem detaylı bi şeye benziyor yani tüm ev için sanki bu. Yanı ben sadece bi prizi kurtarsam yeter.
Bi önceki mesajda dedğim gibi akım koruyucu priz işe yara mı acaba

Regülatör - GittiGidiyor

sorun trafo yetersizliği olduğu için tdaş çözüm üretmez ama diğer arkadaşların dediklerini deneyelim bakalım en ucuz yollu hangisiyse...

Bir de arkadaşlar şu akım koruyucu prizler var işe yara mı acaba kullanan var mı aramazda

Ak1m Koruyucu Prizler TV Aksesuar Tv & Ses

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

hocam bu aletin binbir türlüsü var fiyatlarda iyi pahalı hem detaylı bi şeye benziyor yani tüm ev için sanki bu. Yanı ben sadece bi prizi kurtarsam yeter.
Bi önceki mesajda dedğim gibi akım koruyucu priz işe yara mı acaba

Regülatör - GittiGidiyor

evet bu cihazi evde saatten sonra ana hatta takiyorsunuz.tüm evi koruyor.ve en güvenli yolu budur.diger priz olaylarini bilmiyorum.ama tr de bu cihaz sart hocam cünkü akim hic bir zaman stabil olmuyor.

Arkadaşlar şimdi evde elektrik voltajı sürekli düşüyor sonra normal seviyeye çıkıyor. Voltaj düşünce pc falan kapanmıyor sadece lamba falan biraz kısılıyor ama modem etkileniyor ve net gidip geliyor. Artık yeminnen bıktım günde en az 15 -20 kez modem gidip geliyor. Bu modemin bu voltajdan etklenmemesi için basit manada ne yapmalı. Aracı bir alet edevat mı koymalıyız ne yapalım.

Hocam bildigim kadari ile soyluyorum apartmaniniza gelen fazlardan birisi yuzden oluyor.Yada 2 faz var.Elektrik dagitim sirketi ile gorusun.Ekip geliyor ve kontrol ediyor.Eskisi gibi salla basini al maasini donemi yok.Ayrica regulator alacaksaniz tutupda 50 lira verip piyasa mali cakma almayin.3 gun kullanir cope atarsiniz.Kaliteli belgeli alin.

Voltaj yükseltici kullanırsan sorun hallolur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri