Öncelikle komutan [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] in bana verdiği forumdan 3 günlük uzaklaştırma cezasını tamamlamış bulunuyorum.Şimdi daha önce açmış olduğum konunun kilitlenmesi ve bana yazılan yazıları cevap hakkı doğduğu için cevaplamak istiyorum.Ardından bu forumun bir üyesi olarak haklı eleştirilerime geçmek istiyorum
[MENTION=2389]Tri[/MENTION]galx "Mayk Neden Banlandı" konusunda bana sen kim oluyorsun ki forumun kalitesini belirliyosun demişti.Ben de ona diyorum ki ben bu forumun bir üyesiyim ve bir kardeşimiz haksız yere banlanıyorsa bu beni ilgilendiriyor.Demiyor muyuz bu forumdaki muhabbet hiç bir yerde yok.O yüzden gereklerini de yerine getirmek gerekiyor.Bu forumun kalitesini yine bu forumun üyeleri belirler.Ben de bu forumun bir üyesi olduğuma göre ortada bu anlamda bir mesele yok demektir.Bu forumda kaç kişi haksız yere banlandı.Eğer gerçekten bu konuda tahammülümüz varsa bir anket yapalım "Haksız Banlanan Bir Üye Olduğuna İnanıyor musunuz" diye.Eğer sonuç "Hayır İnanmıyoruz" çıkarsa ben söylediklerimi yutarım.Çünkü bu foruma güveniyorum.Yok benim dediklerim çıkarsa siz benden değil banlanan arkadaşlardan özür dileyecek misiniz?
İkinci olarak [MENTION=79]Strider[/MENTION] kendi kendine gelin güvey oluyorlar demiş.Şimdi ben bunu n böyle olmadığını kanıtlıyacağım [MENTION=79]Strider[/MENTION] ın 10-15 gün önce yazmış olduğu mesajı aynen aktarıyorum:
Bu yazıdan 10-15 gün geçtikten sonra bir arkadaşımız avatarından dolayı banlanıyor ve ben de avatardan ötürü mü banladınız şeklinde konu açıyorum.Ardından konuda [MENTION=79]Strider[/MENTION] ın avatar hakkında herhangi bir problem olmadığını belirttikten sonra kendisi tekrar mesaj yazıyo "kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar" diye.Aynen aktariyorum:
Şimdi [MENTION=79]Strider[/MENTION] bu çelişki değil mi kardeşim?Velev ki forum kuralları 2 günde bir değişiyor olsun.Kural hemen değişince bu forumda o kadar emeği olan bir insanı neden bir kalemde banlıyorsunuz?Bir yöneticinin a dediğine diğeri b diyor.Benim takıldığım nokta budur.Yanlış anlaşılmasın benim [MENTION=285]mayk[/MENTION] la bir tanışıklığım yok.Bu forum vesilesi ile yorumlarına şahit olmuştuk.O şekilde tanıyorum.Bu mayk olmaz başkası olur.Mesele avatar gibi basit bir meseleden ötürü banlanma meselesi.Adam dolandırıcıdır sahtekardır ağzı bozuktur banlayın ki zaten banlıyorsunuz.Bunlara eyvallah.Ama durumunuzu gözden geçirmenizi rica ediyorum.Bu forumda aile ruhu devam edecekse bu hakkı kendimde görüyorum.
[MENTION=2389]Tri[/MENTION]galx e ayrıca bir iletim var.Konuma o şekilde mesaj yazdıktan sonra inan Allahtan seni karşıma çıkarmasını temenni ettim sinirden.Adama küfür eder gibi konusunu kapat 3 günlük uzaklaştırma ver.Biraz empati yap kardeş sen aynı durumda olsan ne düşünürdün?
Benim avatarıma gelirsek; Önce terör örgütü üyeliğinden hapse atılan Genelkurmay Başkanının avatarını kaldırın sonra benim avatarıma gelin.Yok eğer illa seni banlayacam diyorsanız, benim için problem yoktur.Yolunuz açık olsun o zaman...
Şimdi 1. alıntı yapacaksan, kendi işine geldiği kadarını değil yazının tamamını alacaksın kardeşim..
26 Ağustos'ta yazdığım post bu konu altındadır, isteyen girip okuyabilir:
http://www.ytpara.com/site-hakkinda...olunabilecek-konulari-foruma-yansitmak-2.html
Postun tamamı şu şekildedir :
Forumda herhangi siyasi içerikli konu olmazsa duruk yere kimse de "Ne mutlu Türk'üm diyene" demek zorunda kalmaz.
Ha isteyen imzasına yazabilir veya [MENTION=816]Battal[/MENTION] 'ın yaptığı gibi R4bia işareti koyabilir. Ben de gaz maskesi koyabilirim. Düşüncenizi belli etmeyin demiyoruz ama tartışma konusu açmayın, siyaset içerikli post atmayın diyoruz.
Kısacası evet, forumunda insanında dini dili ırkı olmaz, huzur için olmamalıda.
Zaten Dünya üzerindeki bütün huzursuzlukların sebebi kafalarda "din dil ırk" ayrımı yapılıyor olması değil mi? Forumda herkes insandır ve birbirine önce insan olarak değer verebilmeleri için siyaset yasaktır.
Ben bu postu yazdıktan sonra forumda avatarlar yuzunden siyasi içerikli konusmalar ve gerginlikler oldu.
Bunun üzerine de forumda bu tarz avatarları yasaklama kararı aldık.
Bu kararı alırken sana sormadık, sormayızda. Kimseye de sormak zorunda değiliz ayrıca.
Biz forumun huzuru için karar alırız, uygulayan uygular. Uygulamayanda banlanır bu kadar basittir.
Mayk denen arkadasımızı da uyardı yonetımden arkadaslarımız ama arkadas takmadı aynı senın gibi.
R4bia işareti koyup, dünyadan bir haberken, sadece tv'den izletilenlere inanıp yalanların içinde boğulurken Başbakan yaptı diye r4bia resmi koymayı memleketi kurtarmak zannetti.
Kuytu köşede 14 yaşında Rabia adında kız çocuğu görse tecavüz edecek olan, çocuk tecavuzculerını serbest bırakan zihniyeti destekleyen adamlar r4bia işareti yapınca dunayayı kurtardılar.
Irak'taki ABD askerlerinin sağ salim evlerine dönmesi için dua ediyorum diyen başbakan, mısır'da ölenler çıkarlarına hizmet etmeyince rabia işareti yaptı. Saf memleketimin insanları da peşinden gitmeye başladı.
20 gün gezi parkında yattım kalktım.
1 kere benım bu konularda yazdıgımı goremezsınız.
Ben de mısır'da kimse ölmesin diyorum. Ben de Rabia'yı desteklıyorum ama ben sadece Mısır'da değil Dünya'da insanlar sermayenin kölesi olmasın, sermaye için insanlar ölmesin diyorum.
Ben, ülkemin insanları Reyhanlı'da 50 vatandaşım sırf hükümet Suriye'ye savaş açabilsin diye kasıtlı olarak öldürülüyorsa (istihbarat dosyaları sızdırıldı. hukumetın haberının oldugu ve onlem alınmadıgı ispatlandı, gık cıkmadı ) Gezi'de 6 vatandas ölürken çıkıp onları terörist ilan ediyorsa, alevi sunni ayrımı yapıyor madımak'ta ölen alevilerin davası zaman aşımından düştüğünde, "hayırlı olsun" diyerek orada ölen 37 insanın kemiklerini sızlatıyorsa, ölümlerde bile alevi-sunni ayrımı yapıyorsa, Irak'ta Afganistan'da masum insanlar ölürken sesini çıkarmıyorsa, Suriye'de ÖSO çocuklara işkence ederken onlara silah yardımı yapıyorsa vs vs vs.... Benim şahsi fikirlerimle yürüyor olsa bu forum, sırf başbakan yaptı diye r4bia işaretini yasaklarım. Sen neden bahsediyorsun?
12 senedir yandaş medya harici tek bir gazete okumamışsın,
12 senedir bir muhalif insanla muhabbet edip ufkunu açmamışsın,
Önüne verilene inanmış, siyasetin ve politikanın mantığını kavramamışsın..
Tarihi olaylara, dünya siyasetine uzak kalmışsın ve izlediğin gördüğün herşeyi gerçek sanmışsın gelip bir de burada ömrünü bu vatana hibe etmiş, terörle mücadele etmiş şerefli Türk subayına terörist diyorsun..
Hem de kimin laflarıyla?
PKK ile müzakere eden şerefsizdir deyip, anlaşmaya vardığı ortaya çıkan başbakan'ın lafıyla...
Kuzeni dağda askerime mermi sıkan Bülent Arınç'ın lafıyla...
Apo'ya görülmmeiş ayrıcalıklar tanıyan, PKK'nın doğuda kendi polis teşkilatını kurmasına müsade eden AKP hükümetinin lafıyla..
saya saya bitmez burası.. Yormayın beni, konuşturmayın sira ağır konusurum. Kaldıramazsınız.
Konumuza dönelim;
16 Eylül'de açtığın "mayk neden banlandı" konusuna yönetici arkadasım cevap yazmıstı..
Bu:
http://www.ytpara.com/konu-disi/9463-ben-ve-avatarim.html konuyu okuduğunuzda (cevaplarla) sorunuza yanıt bulup, avatarınızı da değiştirmeniz gerektiğini anlayacağınızı ümit ediyorum.
Bu postun ıcınde oldugu konu 13 eylül tarihlidir. Ve okursanız anlarsınız durumu.
Kısacası ortada bi "çelişki" yok.
Yazılan tarihler ve düşünceler ortadadır.
Kural değişimine sebep olan olaylarda ortadadır.
Kural değiştikten sonra tarafına da avatarını değiştirmen rica edildi ama dinlemedin. E napalım güzel kardeşim? Senin için forumu kökünden mi sallayalım yani?