Elim de böyle bir taktik var

• Kullanıcı beratomur1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşın yöntemi canlı yayın oldugunu düşünüyoruz bu şekilde pk ya yansıtamazsınız.

Son düzenleme:
Değerli arkadaşlar açıklamalarınız için teşekkür ediyorum.
Adam youtube dünya engelini geçmeyi söylüyor
Diğer arkadaşımız gelmiş günlük trend olan videoları yükleyeceksin diyor
Bu terazinin hangisinin ağır bastığınız lütfen siz söyleyin.

Yok çoluk cocuk o kadar çok boş yapıyor ki konuyla o kadar alakasız şeyler söylüyor ki gelip sonra burda ss paylaşıyor

Yok çoluk cocuk o kadar çok boş yapıyor ki konuyla o kadar alakasız şeyler söylüyor ki gelip sonra burda ss paylaşıyor

O çocuk dediğin var ya :D :D

Bunun gibi dolandırıcı fikir hırsızı adamlar forumda son zamanlarda iyice türedi yöneticiler bir çare bulamayacak mı bıktık artık bu şark kurnazlarından

Şöyle anlatayım hocam sıfır yeni açılmış bir kanal düşünün 1 günde izlenme saatini 8 bin yapabilirsiniz. Günlük ortalam 50k 100k arası görüntülenme kasablirsiniz asla bot değildir. %100 Organik dediğim gibi bunu için istenilen teyiti gerçekleştirebilriz.

Bu şekilde ilk postta açıklama yapsaydın tahmin yürütmek zorunda kalmayacaktım hocam.

Telifsiz diyorsanız telifsizdir.

Benim bilgimi paylaştığım dostlar senin yazdıklarını okuyup büyük ihtimalle kahkaha atıyorlardır.

Sizin gibi kan emici insanlar bu işlerde pek ilerleyemez dostum.
Sana tavsiyem konuştuğun dilin önce yazım kurallarına bi göz gezdir bence insanlara ahkam kesmeden önce.

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

Bu şekilde ilk postta açıklama yapsaydın tahmin yürütmek zorunda kalmayacaktım hocam.

Telifsiz diyorsanız telifsizdir.

Kusura bakmayın hocam akıl edemedim.

Lafım konu sahibine değil yanlış anlamasın.

Bende bir soru sorayım her kategoride geçerlimidir bu taktik ?

Eskiden ebook satmadan yönetici onayından geçerdi gerçek mi sahtemi diye bence bu tür taktiklerin admin onayından geçmesi gerek 2 tarafında üzülmemesi için.:)

arkadaş taktiği söylesin deneyeyim doğru ise edit geçerim. ya ücret yada taktik karşılığı arkadaşlara satarsınız size bağlı.

konu sahibinin taktiği yönetime kanıtlaması gerektiğini düşünüyorum. kanitlayamadigi taktirde forumdan süresiz uzaklaştırılmalı bence

İkinci el arabamı alıyoruz güzel kardeşim. Diyelimki taktiğim var. Değiş tokuşumuz nasıl olurdu? Ben diyecegim ilk sen anlat. Sen diyeceksin ilk sen anlat. Diyelim sen anlattın ben de aklıma ilk geleni söyleyecegim taktik bu diyecem ne yapacaksın.

r10 da olsa maxi geyik konusu sanardım.

konu sahibinin taktiği yönetime kanıtlaması gerektiğini düşünüyorum. kanitlayamadigi taktirde forumdan süresiz uzaklaştırılmalı bence

Çok doğru bence. Kimsenin kıymetli vaktimizi bu şekilde öldürmeye hakkı yok.

Çok doğru bence. Kimsenin kıymetli vaktimizi bu şekilde öldürmeye hakkı yok.

kıymetli vakitten ziyade en çok güvendiğin taktiği verip adamın ehehe bu da taktik mi diyip bilgini çalması konusu çok kötü. konu sahibi arkadaş yanlış anlamasın belki de vardır bir bildiği onun için en sağlıklı yöntem yönetime bunu kanıtlaması

bikaç arkadaşında bahsettigi gibi taktik/yöntem konuları admin izni alınması gereken konular.konuyu kilitliyorum,adminlerden birisine onaylatarak tekrar açtırabilirsiniz.bu şekilde kimsenin aklında şüphe kalmaz,kimse magdur olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri