Elim kolum bağlandı ne yapsam olmuyor bunaldım artık

• Kullanıcı babs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
3cx de kullandigin numaralari baskasida acarken kullandiysa onun hesapları kapandiginda sizunkilerde gidiyor olabilir

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarım saat önce bi gmail hesabı açtım 5 dk sonra kapandı bu nasıl oluyor.

yarım saat önce bi gmail hesabı açtım 5 dk sonra kapandı bu nasıl oluyor.

Kardesim kac kanalla calisiyorsun bilmiyorum ama kanalin tanesini 50kurusa felan satiyorlar sanirim bi miktar alip o sekilde devam et bi sure. Uzun bi sure goturur seni

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı sorunlari bende yasadim pes etmek yok gmail satin al bir süre o gmailleri kullan ve 1 hesaba günlük 20 videodan fazla atma askiya alinmalarin azalcaktir.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gmail alabilmem için para lazım şuan işim yok param da yok normal olarak baya sıkıntıdayım anlıyacağınız.

Kardesim kac kanalla calisiyorsun bilmiyorum ama kanalin tanesini 50kurusa felan satiyorlar sanirim bi miktar alip o sekilde devam et bi sure. Uzun bi sure goturur seni

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şuan hiç kanalım yok.

Cevap: Elim kolum bağlandı ne yapsam oluyor bunaldım artık

nasıl boş kanalı spama düşürüyonuz arkadaş hade yandexleri anladım orda kıyım yaptı resmen çerezleri sil ipyi değiştir mozilla gizli sekmede çalış bakayım kapanacakmı tekrar

qDuw kardeşim saolsun

sanırım olayı çözdüm arkadaşlar. chrome da bi eklenti oluyomuş o sayede takip ediliyomuş ip değiştirip çerezleri temizledim firefox gizlilik sekmesinde açtım gmaili şuan bi sıkındı görünmüyor

chromu direk kaldırıyorum pc den.

sorun yüklediğin videolarda o zaman. kategorini değiştir. nicke kelimeler kullanma.

arkadaşlar benim bu olaydan çıkardığım sonuç sakın ama sakın chrome yi kullanmayın gerekirse direk silin bilgisayarınızdan. sizde aynı hatalara düşmeyin.

qDuw kardeşim saolsun

sanırım olayı çözdüm arkadaşlar. chrome da bi eklenti oluyomuş o sayede takip ediliyomuş ip değiştirip çerezleri temizledim firefox gizlilik sekmesinde açtım gmaili şuan bi sıkındı görünmüyor

sende saolasın bilgilerim bir işe yaramış ben mutlu oldum :)

sende saolasın bilgilerim bir işe yaramış ben mutlu oldum :)

belki inanmazsın ama denemediğim yöntem kalmadı 2 tane adsensem vardı pinli 2 sini de sıldım yeni sıfırdan açtım olay ta oralara kadar gitmişti. :(

belki inanmazsın ama denemediğim yöntem kalmadı 2 tane adsensem vardı pinli 2 sini de sıldım yeni sıfırdan açtım olay ta oralara kadar gitmişti. :(
Kanal ac bu gece bir kactane 12 saat falan izlemeye al.
Eger yarına sag saglim cıkarsa aynı sekilde devam et :)

Kanal ac bu gece bir kactane 12 saat falan izlemeye al.
Eger yarına sag saglim cıkarsa aynı sekilde devam et :)

bu gece olmaz artik da yarin baslarim :-)

1 kanal actim bakalim ne durumda olcak

tum arkadaslar yardimlariniz icin tesekkurler Allah razi olsun

topluluğun gelmesinde ki bir kaç nedeni biliyoruz (cinsellik, şiddet vs..) eğer bunlar yoksa topluluk geleceğini sanmıyorum.. durup dururken topluluğun gelmesi mantıksız oluyor

topluluğun gelmesinde ki bir kaç nedeni biliyoruz (cinsellik, şiddet vs..) eğer bunlar yoksa topluluk geleceğini sanmıyorum.. durup dururken topluluğun gelmesi mantıksız oluyor

o sekilde icerik hic yuklemedim

Benimde en büyük sorunum yeni kanal açıyorum yeni mail yeni herşey ama 3 dakkadan fazla uzun video atamıyorum anından ünleme düşüyor. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyiz ?

Benimde en büyük sorunum yeni kanal açıyorum yeni mail yeni herşey ama 3 dakkadan fazla uzun video atamıyorum anından ünleme düşüyor. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyiz ?

video birleştirmeyi dene veya başka kategori

qDuw kardeşim saolsun

şu firefox gizlilik sekmesi nedir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri