Psikolojin bozulmadan ara ver birkaç gün kafanı dinle. ZORUNDA DEĞİLSİN. Unutma.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herkes her işi yapacak diye bir kural yok demek ki, bu konuda bir yeteneğin bir kabiliyetin mevcut değil. youtube esasın da yoğun çalışma gerektiren derin düşünce işi. bu işin elbette sırları vardır ama yetenek olmayınca sırları kullanamazsın. birde genel bir kanı var senin için demiyorum ama işte spam yaparım, milletin emeğini kopyalar yatarak kazanırım diyenlerin sonuç olarak kanallarının kapanması ve kazançlarının düşük olması çok normal. benim gibi 9k 10k kazananları da burada gerçek değildir diye kıskanç kıskanç dolaşmalarına neden oluyor.
kıskanan ve tembel arkadaşlara söylüyorum birincisi çalışmıyorsunuz, ikincisi analitik ve derin düşünceden uzaksınız ayrıca yt to yt yaparak milletin emeğinin üzerine nebalanmışsınız. doğal olarak kazanamıyorsunuz millet nasıl 10k 20k kazanıyor gerçek değil diye forumda dengesiz mesajlar yazıyorsunuz. bu kafayla youtube piyasadan silinene kadar kazanamazsınız.
youtube spama karşı önlemler almadan önce spam yaparak belli oranda para kazanabilirdiniz ama bu saatten sonra sadece çalışanlar kazanacak.çalışacaksın, deneyeceksin, düşüneceksin, piyasada ne gidecek belirleyeceksiniz. benim bir piyasa not defterim var her yerde not alırım.
Merak ettim arkadaşım produksiyon şirketin mi var yapım şirketin mi? Belgesel mi çekip atıyorsun YT to YT olmaz demişsin spamdan kazanamazsın demişsin ve bu işi çok iyi bildiğini iddia etmişsin. Ben spam yapıyorum senden iyi kazanıyorum nasıl olacak şimdi bu iş? Sen el ile atıyorsun ben sistemli olarak botla çalışıyorum 30'a yakın vds ile. Kazancım maliyetimin 10 katı şimdi soruyorum sana bu işi sen mi biliyorsun ben mi? El ile etiket girme başlık girme açıklama girme renderleme yükleme takip etme onlar artık milad oldu arkadaşım. At gözlüğünü çıkar dünyaya bak, yüklenen her video ticari amaçla yüklenmiyor, çok zeki isen onları seç bul spamla. Milyonlarca video var. O aldığın notların arasına bu yazdıklarımı da ekle.
spamdan kastım botlarla yada manuel yt to yt çalışmaktır. bu açık bir şekilde emek hırsızlığıdır. youtube buna karşı ciddi önlemler alıyor eğer doğru bir iş yapmış olsanız youtube sizleri bünyesinden atmaya çalışır mı ? eski videoları bulup onlar üzerinde editleme yapıp kendi kanallarını oluşturmayı başka bir alanda değerlendiririz. yt to yt çalışanların çok kazanacağına inanmıyorum çünkü ortalama bir para kazanmaları için 200 + üzeri kanal açmaları gerekir youtube bu kadar spam kanalına izin vermez olsa olsa günlük 3 5 lira. çevremde öyle işin kolayına kaçan tembel insanlar var ordan biliyorum. bu arada ben hırsızlık nasıl yapılır bilmiyorum, sen biliyorsan bir şey diyemem.
sen bu kadar özgün çalışıyorsunda neden korkuyorsun senin aldığın o 20 k falan özgün çalışanların yanında hiç birşey bu kadar dert etmene gerek yok spamcıları paso laf sölüyorsun madem çok özgünsün ozaman neden 20 k alırsam adsensem problem cıkarmı falan ayağı neden yapıyorsun
arkadaş daha spam nedir bilmiyo her halde sadece yt to yt yi spam biliyo yazık bırakın
spamdan kastım botlarla yada manuel yt to yt çalışmaktır. bu açık bir şekilde emek hırsızlığıdır. youtube buna karşı ciddi önlemler alıyor eğer doğru bir iş yapmış olsanız youtube sizleri bünyesinden atmaya çalışır mı ? eski videoları bulup onlar üzerinde editleme yapıp kendi kanallarını oluşturmayı başka bir alanda değerlendiririz. yt to yt çalışanların çok kazanacağına inanmıyorum çünkü ortalama bir para kazanmaları için 200 + üzeri kanal açmaları gerekir youtube bu kadar spam kanalına izin vermez olsa olsa günlük 3 5 lira. çevremde öyle işin kolayına kaçan tembel insanlar var ordan biliyorum. bu arada ben hırsızlık nasıl yapılır bilmiyorum, sen biliyorsan bir şey diyemem.
sen bu kadar özgün çalışıyorsunda neden korkuyorsun senin aldığın o 20 k falan özgün çalışanların yanında hiç birşey bu kadar dert etmene gerek yok spamcıları paso laf sölüyorsun madem çok özgünsün ozaman neden 20 k alırsam adsensem problem cıkarmı falan ayağı neden yapıyorsun
bende geçmişi temizliyorum ve modemi resetliyorum ama bunun kesin çözüm olduğunu düşünmüyorum google dünyanın en iyi hackerlarıyla ve bilişim uzmanlarıyla çalışıyor. eğer sizi kara listeye alırsa her şekilde tespit ederler hiç kurtuluşunuz yok. bu nedenle spamdan uzak durmanızı ve yoğun telifli kategorilere girmemenizi öneririm.
özgünsen neden kazançnı böldürcen kesintini artırıcan çok boşsun sen kardeş
arkadaş özgünlükte marka olduğu için googleden nasıl saklanırımın yorumunu yapmış. Boş konuşmak ata sporu !
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.