Elim kolum bağlandı ne yapsam olmuyor bunaldım artık

• Kullanıcı babs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
ergen ergen cevaplar veriyorsunuz. hırsızlığın neyini savunuyorsunuz. tamam yapıyorsunuz deyin ki, yöntem bilmiyoruz, yeteneğimiz yok özgün çalışamıyoruz bu nedenle okul haşlığımız çıksın diye spam çalışıyoruz milletin kanallarını çalıyoruz haklarınızı helal edin. yok arkadaş illa hırsızlığı bir marifet olarak anlatacaksınız.

çok doğru kesin bu arkadaş spam yapamaya kalktı beceremedi yt to yt :D sonra atıp sıkılıyo çocuk oyunuda spam yapmak :D

hadi abisi özgünün kralısın sen günlük 1 tl talip hadi devam böle:D

ergen ergen cevaplar veriyorsunuz. hırsızlığın neyini savunuyorsunuz. tamam yapıyorsunuz deyin ki, yöntem bilmiyoruz, yeteneğimiz yok özgün çalışamıyoruz bu nedenle okul haşlığımız çıksın diye spam çalışıyoruz milletin kanallarını çalıyoruz haklarınızı helal edin. yok arkadaş illa hırsızlığı bir marifet olarak anlatacaksınız.

Cok sacmalıyorsun arkadaş bu forumda cogunluk spam calısıyo adam kazanıyosa gerisi yalan hırsız diyip diyip durma sen sanki kendi videolarını yukledinde 20k kazaniyosun biraz mantık cercevesinde konusmaya calış ;)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok sacmalıyorsun arkadaş bu forumda cogunluk spam calısıyo adam kazanıyosa gerisi yalan hırsız diyip diyip durma sen sanki kendi videolarını yukledinde 20k kazaniyosun biraz mantık cercevesinde konusmaya calış ;)

Öyle deme şimdi arkadaş %100 özgünmüş 10k kazanıyormuş 20kye çıkınca eli kolu titremiş 2inci bir adsensemi açsam diye sormuş acaba neden?

saçmalayan sizsiniz ben 20k kazanıyorum demedim. şuan ki kazancım 9k 10k ortalamasın da dedim bir önceki konuda. lafı nerenizden dinliyorsunuz nerenizden anlıyorsunuz anlamadım. yt to yt yaparak yüksek miktarlarda kazanmanız mümkün değil, kazananları da kıskanıyorsunuz. çalışın sizinde olsun. hırsızlığı savunan iyiymiş gibi anlatan anca bu ülkeden çıkar herhalde. bu arada yooo senin gibi emek hırsızları olduğu gibi kendi özgün çalışma prensibini oluşturan arkadaşlar da var burda ve hiç vicdan azabı çekmeden sizlere telif yolluyorlar. sonra burada gelip ağlamınızı büyük bir keyifle izliyorlar.

saçmalayan sizsiniz ben 20k kazanıyorum demedim. şuan ki kazancım 9k 10k ortalamasın da dedim bir önceki konuda. lafı nerenizden dinliyorsunuz nerenizden anlıyorsunuz anlamadım. yt to yt yaparak yüksek miktarlarda kazanmanız mümkün değil, kazananları da kıskanıyorsunuz. çalışın sizinde olsun. hırsızlığı savunan iyiymiş gibi anlatan anca bu ülkeden çıkar herhalde. bu arada yooo senin gibi emek hırsızları olduğu gibi kendi özgün çalışma prensibini oluşturan arkadaşlar da var burda ve hiç vicdan azabı çekmeden sizlere telif yolluyorlar.

kardes ben niye kıskanıyım allaha sukur ihtiyacimdan fazlasını kazaniyorum bence burdaki durum siz spamcıları cekemiyorsunuz sanane kardesim belki adam yt toyt yapip iyi paralar kazaniyor kazanip kazanmadigi seni ne ilgilendirir bu son yorumum sizin gibilerle muhattap olunmaz iyi gunler.

gmaillerimi kendim açıyorum,kanallları kendim açıyorum 3cx türevlerini kullanmıyorum bugüne kadar en fazla 4-5 kanalım spamdan gitmiştir

Gereksiz gerilim yaratmayın arkadaşlar spam çalışan çalışır bende özgün taraftarıyım ama spam çalışanlarında kendi tercihi.. Sanırım er geç kanallarının gümleyeceğinin onlar da farkındadır fakat o zamana kadar kapabildiğini kapar yotube'tan..

Anima dediklerinde haklı. Bunun tartışılacak bir yanı yok. Ama anima'nın yaptığı iddaa forumuna girip iddaa oynamak haramdır demek gibi birşey.
Dillendirmenin anlamı yok. Her koyun kendi bacağından... Çok şükür herkesin aklı var sonuçta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri