Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar hepinizin isteklerini kabul ettim , Geç cevap verirsem maruz görün 10 kişi aynı anda yazıyor desem yeridir50+ istek geldi gelmeyede devam ediyor halimden anlayın
![]()
arkadaşlar merhaba skype adresim profilimde yazıyor , ytpara.com'dan onlarca kişi ekliyor günde . Dahada çok eklensin istiyorum skype : Umutakcicek
amacım : Serkan abinin herkese cevap vermesi mümkün degil , he ben fırsat bulabildim ona sorular sordum ögrendim ve kazanıyorum , ondan ögrendiklerimi size seve seve aktarırım . Gerek bazen konferans bile yapabilirim . Hem ona yardımım dokunur hem size . Böyle birşey düşündüm .
He şu skypede ki eklenme sayısı artınca düşünün serkan abinin skype profilini bide benimkini düşünün , ben bile bu halde yetişemiyorum , adama harbiden hak veriyorum
eğer ki bu konunu faydasını görürseniz , size bildiklerim kadar yardımcı olabildiysem bi teşekkürü borç bilirim .
D.p : bu konu sürekli güncellencektir . S.s.s kısmı eklenecektir . Ve sizden ricam lütfen sorularınızı ilk başta maddeler halinde sıralayıncevaplamak daha kolay oluyor
![]()
skype kullanmayanlar, kullanma imkani olmayanlar için nasil bir kolaylik sunabilirsin üstadim
skype kullanmayanlar, kullanma imkani olmayanlar için nasil bir kolaylik sunabilirsin üstadim
hocam skype cevap veriyor skype indirdin 5 dakkanızı almaz ordan cevap veriyor bildiğim kadarı ile
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.