Pars Yazılım
Yasaklanmış
Hayırlı Olsun hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim, kuyruk olduğunu bilmiyordum.@EliteMaster Kardeşim hayırlı olsun, sıra bende![]()
Teşekkürler.Hayırlı Olsun Hocam
Spamdan alabildiğimiz kadar alalım, özgünde sağlam işler yapmayı düşünüyorum bende, teşekkürler.Hayırlı uğurlu olsun hocam. Aslında özgün kategorilerinde bende birşeyler bekliyorumda
nerdee![]()
Teşekkür ederim, yaklaşımını sevdim.Elit bir moderatörümüz olduHayırlı olsun hocam
Teşekkürler.Hayırlı Olsun hocam
Teşekkürler hocam.@EliteMaster Aramıza hoş geldin.Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun hocam![]()
Teşekkürler.tebrikler...
Teşekkür ederim.tebrikler hayırlı olsun![]()
Teşekkürler adaş.Hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun yazıların beğendiğim biri.
yönetim yine doğru seçim yapmış![]()
Teşekkür ederim, desene gine madende altın arayacaksın.Hayırlı olsun madenlik vds mi isterim![]()
Teşekkürler.tüm forum adına hayırlı - uğurlu olur inşallah![]()
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun sevindim
Teşekkür ederim Halil.Hayırlı olsun hocam![]()
Teşekkürler.Hayırlı olsun![]()
Beğendiğinize sevindim, teşekkür ederim.Hayırlı olsun yazıların beğendiğim biri.
yönetim yine doğru seçim yapmış![]()
Kendimi yarışa çıkacak arap atı gibi hissettim, aralarından en iyisini seçtin emin olabilirsin.Ben seçtim![]()
Bugün biraz baktımda aslında eğlenceli.Hayirli olsun. Yöneticilik/Moderatörlük sabir isi, Allah kolaylik versin![]()
Görev derken askere uğurluyorsun sandım biran.görevinde başarılar hayırlı olsun![]()
Adamın ağzından bal damlıyor yahu, mesajının altında 10 like kutucuğu olsa alayını işaretlerdim, teşekkür ederim.Hayırlı olsun hocam, fazlasıyla hakediyordunuz zaten o rütbeyi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.