Elsaati (Ege) adlı üyemiz vefat etmiştir

Allah rahmet eylesin 3 günlük dünya işte.

çok üzüldüm ya genç yaşında oyun oynamak yerine çok çalışırdı. bir de genç yaşta vefat etmesi içime oturdu :(

Telefonda görüşürken "yaw elsaati nedir? çok mu seviyorsun el saatini de kullanıcı adı yaptın?" deyip sataşırdım arada, adını gördükçe hep o sataşmalarım aklıma gelirdi. Şimdi adını görünce içime bi acı giriyor, burada sayısız insan tanıdım, iyisi kötüsü her şey bir kenara ama gerçekten temiz kalpli bir arkadaştı. Mekanı cennet olsun.

Forumda onlarca kez karşılaştım fakat hiç saat olarak düşünmedim o kelimeyi. Bana El-saati gibi gelirdi. Hep de öyle okudum. Kardeşimizin mekanı cennet olsun Rabbim yakınlarına metanet versin.

Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun. Allah sevenlerine sabır versin :(

Bundan yaklaşık 1 hafta önce kardeşimden ayırt etmediğim [MENTION=10659]elsaati[/MENTION] Ege kardeşimiz vefat etmiştir. Mekanı cennet olsun.

Herhangi bir alacak, borç vb durumlar için bana ulaşabilirsiniz.

Hocam allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

acaba ölüm sebebi nedir bir çok kisi sormus bende sorayım bulamadım da

Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri