TbmMaster
Yasaklanmış
Bu forumu ilk başlarda çok sevmiştim,ne olsa muslera hocamın sayesinde gelişiyor youtube Türkiye ayağı..Kendisinin sayesinde geldik belkide bu noktalara ama,forumdaki arkadaş çevrelerinin birbirini tutması,hiç konuyla alakası olmayan insanların konulara yorum yapması(bilgisizlikleri kendilerini komik duruma düşürüyor farkında değiller),bir tane admin BOZUNTUSU'nun artislikleri dolayısıyla sanırım ban yiycem
artık r10'dan devam ederim..
Ben,doğuştan iyi niyetli olan biri olarak bu forumda kısa bir zaman zarfında bulunsamda pek çok arkadaşa yardım ettim,r10 davetiyesi gönderdim,bana sorulan soruları tek tek cevaplamaya özen gösterdim fakat gel gelelim forum yetkililerinden bazıları kendisini bir halt zannediyor,zannetmeye devam etsin ben gidiyorum
Burdan o arkadaşlara sesleniyorum,sizin gibilerle hangi ortamda karşılaşsam sizi ezerim ! r10 üyeliğimi banladılar ama sadece birini,daha dün davetiye dağıtıyordum r10 için
kısacası r10 açısından sıkıntım yok,böyle boş kafalı insanların beni bu kadar kayda değer görmeside gururumu okşadı
adam üşenmeden gitmiş beni r10'a bildirmiş
) konunun altına r10 nickini yazarsa ona her bi hesabımdan birer mesaj yollayım gelen kutusu dolmazsa tabi..
Neyse elvedayın arkadaşlar
Ben,doğuştan iyi niyetli olan biri olarak bu forumda kısa bir zaman zarfında bulunsamda pek çok arkadaşa yardım ettim,r10 davetiyesi gönderdim,bana sorulan soruları tek tek cevaplamaya özen gösterdim fakat gel gelelim forum yetkililerinden bazıları kendisini bir halt zannediyor,zannetmeye devam etsin ben gidiyorum
Neyse elvedayın arkadaşlar