Emeğime Değmiyo Be TBM Aşırı Düşük

MarshallTeach

Yasaklanmış
Beyler 3.Gün Bugün 2 Kanal İle Çalışıyorum Aldığım.

TBM En Fazla 0.05 Çıkıyo Ciddi Söylüyorum 0.10 Çıksa Parayı Kırcam Ama Bi Türlü Çıkmıyo Anlamadım..2 Kanalımda Komedi Türü Paylaşımlar Var 1 Tane Müzik Kanalım Var Tık Belki 3 5 Tane Geliyodur Millet Sadece Replay Yapıyo Bırakıyo.
Buyrun TBM Ortada
pcw5g.png

Bugün İse 0.02 Olmuş :S Emeğime Değmiyo Bu Sorun Sadece Bendemi Var Yada TBM Yükseltme Hakkında Yapacak Birşeyler Varmı ?

Teşekkürler..

Beyler 3.Gün Bugün 2 Kanal İle Çalışıyorum Aldığım.

TBM En Fazla 0.05 Çıkıyo Ciddi Söylüyorum 0.10 Çıksa Parayı Kırcam Ama Bi Türlü Çıkmıyo Anlamadım..2 Kanalımda Komedi Türü Paylaşımlar Var 1 Tane Müzik Kanalım Var Tık Belki 3 5 Tane Geliyodur Millet Sadece Replay Yapıyo Bırakıyo.
Buyrun TBM Ortada
pcw5g.png

Bugün İse 0.02 Olmuş :S Emeğime Değmiyo Bu Sorun Sadece Bendemi Var Yada TBM Yükseltme Hakkında Yapacak Birşeyler Varmı ?

Teşekkürler..

tbm 0.10 olsa bu tıklami parayi kiracaksin :)

Kullandığınız kanalların yanında tbm'yi düzeltmek için niche kanallarda açarak o şekilde çalışma yapın.

pcwxd.jpg

tbm 0.10 olsa bu tıklami parayi kiracaksin :)

tbm 0.10 olursa yeter bana başka birşey ile uğraşıyorum suan bi olsun yeter

---------- Mesaj saat 13:38:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:38:11 civarında gönderildi. ----------

Kanallar türkçe mi kardesim

evet türkçe

---------- Mesaj saat 13:39:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:38:32 civarında gönderildi. ----------

Kullandığınız kanalların yanında tbm'yi düzeltmek için niche kanallarda açarak o şekilde çalışma yapın.

pcwxd.jpg

mesela hocam ? nasıl bir kanal açarak niche kelime katayım bu konu hakkında pek tecrübem yokta

mesela hocam ? nasıl bir kanal açarak niche kelime katayım bu konu hakkında pek tecrübem yokta

Türkçe kanaldan fazla bişey beklemeyin hocam.

neden?
1-niche çalışsanız fazla izlenim almaz, alsanız bile tıklama fazla olmaz.
2-Türkiyede video içi reklam tab olarak gelişmedi
3-çok zilenen videolar atsanız busefer tıklamaya az verir.

en güzeli yabancı kanal tıklama 0,05 altına hiç düşmedi benim şimdiye kadar

TBM değeri yüksek kelimelerle ilgili bir kanal açın.O kanala ilgili kelimeyle ilgili videolar bulun bir kaç tane youtube ve google keyword tools'tan yine onunla ilgili aranma hacmi iyi yüksek olan kelimeleri seçin bunları etiket olarak ekleyin zamanla tbm'niz yükselecektir zaten.

Türkçe kanaldan fazla bişey beklemeyin hocam.

neden?
1-niche çalışsanız fazla izlenim almaz, alsanız bile tıklama fazla olmaz.
2-Türkiyede video içi reklam tab olarak gelişmedi
3-çok zilenen videolar atsanız busefer tıklamaya az verir.

en güzeli yabancı kanal tıklama 0,05 altına hiç düşmedi benim şimdiye kadar

anladım hocam peki pek bilgim yokta ingilizcede pek bilmiyorum ama bi ara uğraştım yaptım 10 gün kadar eng kanal ile uğraştım size göre en iyi tbm artırma niche için açacağım kanal türü ? haber spor komedi yarış kaza vs ?

anladım hocam peki pek bilgim yokta ingilizcede pek bilmiyorum ama bi ara uğraştım yaptım 10 gün kadar eng kanal ile uğraştım size göre en iyi tbm artırma niche için açacağım kanal türü ? haber spor komedi yarış kaza vs ?

benimde ingilizce sıfır :) ben haber ağırlıklı, güncel videolar filan atıyorum

Google News

google haberler bölümünden ülke seçerek o gün hangi haberler ve olaylar var ona bakarak haber ekleyebilirsin. ingilizcen olması şart değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri