Emekliden stend parası ?

• Kullanıcı Hey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Hey

Kayıtlı Üye
Hayırlı akşamlar bi sorum olacaktı sizlere bilgili olanlar yardım ederse sevinirim.
Dün babam aniden kalp krizi geçirdi ve devlet hastanesi bizi özel hastaneye sevketti ve doktor bize acilen anjiyo olması gerekiyor dedi ve 3 stend oaraısnındevlet karşılar diğeri için bizden 5 bin tl ye yakın para istediler ve hala 4 5 tane daha stend takılacak yarın ve çarşamba.bizimde duygusal anımıza denk gelir ve taahhütname diye bir kağıda anjiyo risklerini göze alan genel prosedür kağıtları diye imza arttırdılar.babam hala yoğun bakımda ve bunlar yatak ücreti günlük 400 600 tl arası diyor bu kadarına gücümüz yetmez.herkes diyor devlet sevketti para vermeyeceksiniz.arkadaşlar be yapacağız biz böyle ödemeden kurtarma ihtimalimiz YoK mü ?

bu ülkede sağlık sistemi düzeldi diyenin ben taaaa .......

çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlıgına kavuşur

Ssk falan yok mu babanın? Ssk varsa eğer zaten ücret alamaz. Anlamadım bu işi.. Geçmiş olsun kardeşim.

Büyük geçmiş olsun hocam sizi anlıyorum geçen sene babam da geçirdi çok zor bi durum.Devlet hastanesinde bi krş ödemedik Allahım devletimizden razı olsun.Özel hastane ile ilgili bilgim yok malesef.

Amin sağolun.başka kardiyoloji uzmanları sadece para almak için yapıyorlar şakın vermeyin diyor bulacak bilmiyorum vermeyeceğiz dedikten sonra hasta adamı komple masada bırakmalarından dahi korkuyorum bu esnaf gibi davranan doktorların

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------

Ssk falan yok mu babanın? Ssk varsa eğer zaten ücret alamaz. Anlamadım bu işi.. Geçmiş olsun kardeşim.

Emekli hocam zaten ama doktor bize dedi bulun ama bak normalde 15 bin tutar biz size indirim yapacaz kimseye söylemeyin diyorlar başları ağrırmış

Bende böyle düşünüyordum ta ki babam kalp krizi geçirene kadar sonra dedim ki Allah razı olsun.Devlet hastanesi olmasına rağmen çok ilgileniyorlar şaşırdım desem yeridir :)

Büyük geçmiş olsun hocam sizi anlıyorum geçen sene babam da geçirdi çok zor bi durum.Devlet hastanesinde bi krş ödemedik Allahım devletimizden razı olsun.Özel hastane ile ilgili bilgim yok malesef.

Hocam sağolasın iyi dileklerin için.sizin babanızada geçmiş olsun stend falan takıldı kı kaç adet ? Ve bizi sevkeden devlet yani biz gitmek istemedik şuan bakırköye kabul etseler oraya gideceğiz ama yarın tekrarsan anjiyo var bilmiyoruz be olacak ..

Amin sağolun.başka kardiyoloji uzmanları sadece para almak için yapıyorlar şakın vermeyin diyor bulacak bilmiyorum vermeyeceğiz dedikten sonra hasta adamı komple masada bırakmalarından dahi korkuyorum bu esnaf gibi davranan doktorların

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------

Emekli hocam zaten ama doktor bize dedi bulun ama bak normalde 15 bin tutar biz size indirim yapacaz kimseye söylemeyin diyorlar başları ağrırmış

Valla kardeşim geçmiş olsun ama ben bu işi anlamadım. .Ssk sı olan birsinden zaten para alamazlar. 15000 Tl ne demek.. Neyse iyileşsin baban gerisi zaten halledilir.. ama para falan verme sakın sssk varsa.. Bu ne saçmalık ya..

Bende böyle düşünüyordum ta ki babam kalp krizi geçirene kadar sonra dedim ki Allah razı olsun.Devlet hastanesi olmasına rağmen çok ilgileniyorlar şaşırdım desem yeridir :)

bende tam tamına 2 yıl hem devlet hastanesi yogun bakımları hemde özel hastaneler yogun bakımlarında gece gündüz olarak yaşam destek cihazlarının içinde çalışan biri oalrak (teknik servis ) hiçbişeyin düzelmediğini düşünüyorum

gerçekten sizin gördüğünüz kısmlarda baya ilgileler ama amlesef yogun bakıma giremiiyorsunuz zyaret saatleri dışında

ben pek düzeldiğini düşünmüyorum Allah kimseyi düşürmesin fikrinize de saygı duyuyorum iyi forumlar

Valla kardeşim geçmiş olsun ama ben bu işi anlamadım. .Ssk sı olan birsinden zaten para alamazlar. 15000 Tl ne demek.. Neyse iyileşsin baban gerisi zaten halledilir.. ama para falan verme sakın sssk varsa.. Bu ne saçmalık ya..

Hocam ben veririm arabayı satarım gerekirse ama ben derttliyken herkes etrafta bunu tartışıyor bari bunu çözebileyim beklemekten başka birşey yapamazken..sağolun hocam inşallah kesin bilgili birileri bilgi verirde yasal yolla falan işin içinden babamın sağlığıyla çıksak..Allah razı olsun iyi dileklerinşz için

Hocam sağolasın iyi dileklerin için.sizin babanızada geçmiş olsun stend falan takıldı kı kaç adet ? Ve bizi sevkeden devlet yani biz gitmek istemedik şuan bakırköye kabul etseler oraya gideceğiz ama yarın tekrarsan anjiyo var bilmiyoruz be olacak ..

4 tane stend takılmıştı hocam,aslında babamın ssk bile yok.Abimin ssk'nın üzerine.

Geçmiş olsun özelde kafa doktoruna gittim. 1 ay önce 120 lira verdim muayene ücreti

Öncelikle geçmiş olsun,babanıza Allah acil şifalar versin. 2 stentinin 1 i devlette biri de özel hastanede takılmış birisi olarak eğer babanızın ssk sı varsa ve özel hastane de ssk ile anlaşmalı ise bir kuruş ödemenize gerek yok.

Ben ilk krizde kendim en yakın hastane olarak devlet hastanesi olduğundan oraya gittim ve ilk stent orada takıldı,2.si için 2 hafta sonra demişlerdi onu da İzmir'deki bir özel hastanede taktırdım koldan olduğu için aynı gün taburcu oldum ve sadece birkaç yüz tl ödemiştik 2015 ocak ayında.Fark şundan kaynaklanıyor olabilir bu stentler birkaç çeşit devletin ödediği de var ödemediği de....ödemedikleri o zaman için 5k falandı o dönemde ama doktorum temelde çok fark olmadığını ikisinin de aynı işlevi gördüğünü dediği için ben devletin ödediğinden taktırmıştım,iyi araştırın insanların bu zor anlarından istifade etmek isteyen alçaklar her kurumda ve ortamda bulunur.

babam da özelde oldu. kuruş ödemedik.

Babam özel hastanede oldu 1 lira vermedik ne yatak ücreti nede stent parası yer istanbul anadolu yakası ssk arayin bence durumu anlatın sizden alınan ücret ne ücretiymiş hastanedende onu ögrenin ödemeden önce evrak alın ordada neye kesilmiş para açık açık yazmalarıni isteyin ve çevremizde olanlar ödememiş bu ne parası diye terlesleyin

Babam özel hastanede oldu 1 lira vermedik ne yatak ücreti nede stent parası yer istanbul anadolu yakası ssk arayin bence durumu anlatın sizden alınan ücret ne ücretiymiş hastanedende onu ögrenin ödemeden önce evrak alın ordada neye kesilmiş para açık açık yazmalarıni isteyin ve çevremizde olanlar ödememiş bu ne parası diye terlesleyin

Artık şikayet hattını arayıp soracağız gibi herhalde hocam

Para alınmaması gerekli. Babamı geçen çarşamba günü akşam saatlerinde ambulans ile Marmara üniversitesi Pendik araştırma hastanesine kaldırdık. Kırmızı alanda gerekli müdahale yapılarak yoğun bakıma alınması gerektiğini ama yoğun bakım üniteleri dolu olduğu için Gebze özel yüzyıl hastanesine sevk edileceği söylenildi. Bizde kabul ettik ve ambulans ile Sevkini yaptılar. Şuanda hala özel hastanenin yoğun bakımında tedavi edilmekte. Hastane yönetimi ile bu parasal konuları konuşmak istedim. Herhangi bir ödeme yapmayacağımızı söylediler. Benim babamda emekli. Bu arada Allah şifalar versin.

Hayırlı akşamlar bi sorum olacaktı sizlere bilgili olanlar yardım ederse sevinirim.
Dün babam aniden kalp krizi geçirdi ve devlet hastanesi bizi özel hastaneye sevketti ve doktor bize acilen anjiyo olması gerekiyor dedi ve 3 stend oaraısnındevlet karşılar diğeri için bizden 5 bin tl ye yakın para istediler ve hala 4 5 tane daha stend takılacak yarın ve çarşamba.bizimde duygusal anımıza denk gelir ve taahhütname diye bir kağıda anjiyo risklerini göze alan genel prosedür kağıtları diye imza arttırdılar.babam hala yoğun bakımda ve bunlar yatak ücreti günlük 400 600 tl arası diyor bu kadarına gücümüz yetmez.herkes diyor devlet sevketti para vermeyeceksiniz.arkadaşlar be yapacağız biz böyle ödemeden kurtarma ihtimalimiz YoK mü ?

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Sevk ile geldiğin için en kralı senden para almaması gerekir. Hele ki yoğun bakım hastasıysan. Acil bir durumda acıbademden giriş yaptın para alamaz. Ama bu hastaneler şu işi yapar. Yoğun bakımda şu şu şu kalemleri devlet karşılamaz, bu yüzden şunların şunların ücretini alıcaz derler. Sende o durumda döküm fatura iste. Ve o fatura dökümüyle gerekirse sağlık bakanlığına geri dönüş yaparsın.

Ayrıca stend vs gibi tıbbı destek ara materyalleri için ücretini ödesende 3 ay sonra ücretini geri alırsın. Ama bunun için rapor vs cart curt işleri var. Ben 1,5 sene babam için ödediğim ücretleri geri aldım sürekli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri