- Web sitesi
- www.youtube.com
Deneme kanalı yaparmısınız bana acaba ?![]()
konunun tamamını niye alıntılıyorsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Deneme kanalı yaparmısınız bana acaba ?![]()
aslında bu foruma girmiyordum ama bi arkadaş link attı abi işe yararmı diye bende bir göz atmak için girdim kısmen buna benzer bir taktikle xx.xxxtl kazanıyorum aylık kimseye anlatmak aklımın ucundan bile gecmiyordu ebook yapsam paha biçemezdim ama iyilik her zaman bencilligi yener bende helal olsun tebrikler demek için bir tanıdıgın hesabından giriş yaptım.(mayk)
kardeşim seni özledik yaa evet bundan önce 1 konum vardı silindi bende tekrar açtım onda kazanç resmi koymuştum 14 günde 25 bin dolar yani milyonluk taktik milyonluk makale ama bedava![]()
Teşekürler
gül gül böyle senin bu konuları toplayıp platin e book diye satacam görcen gününü![]()
Abi senin jimm kery bolumun5 gune iptal dedi dersin
çok safsın kardeşim çok saf senin iyiliğin için dedim sen üstüne gidiyorsun sonuçlarınada sen katlanırsın benden günah gitti![]()
zaten bu ay yt işinde olamıcamvarsın olmasın
---------- Mesaj saat 21:58:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:57:22 civarında gönderildi. ----------
saflıktan değil hocam bu ay yt işinde değilim, öteki ayada özgün çalışmalarımla gircem yemişim jimmysini![]()
Abonelerinize yayınlayın" bölümüne etiket girin bu g+ sayfanızda etiket olarak görünecek etiketler şu şekilde olmalıdır; "#jimmykimmel #live #show " Bu işlemi yapmak için Abonelerinize yayınlayın kısmını bulamadım bir türlü![]()
sorun yok o zaman
---------- Mesaj saat 22:13:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:12:40 civarında gönderildi. ----------
video yüklenirken açıklama nın sağında duruyor paylaştıktan sonra aktif olmaz ama bu özellik daha yüklenmeden yapacaksınız yada gizliyken.
konunun tamamını niye alıntılıyorsundeneme nasıl yani ?
Ah o söylediğin kategoriyi bir bulabilsem zaten günlük 100$ değil 1000$ kazanırım?????
bu anlattığımla herhangi bir kategori 100 dolar kazandırabilir eğer kategorini bulursan 2000 in sınırlarını zorlayacaktır![]()
Cok tesekkurler, guzel bilgiler vermisin.
Bende Turkce karakterler cikmadi, bir sonraki sefere onlari kullanmasan cok daha makbul olur![]()
Bana bir kanal hazırlamanızı rica ediyorum sizlerdenBot olarak nasıl bir duygu anlamak istiyorum
![]()
Şşş Sarıgazi'ye gel sana kahve ısmarlayayım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.