- Web sitesi
- www.kenantarhan.com.tr
Bu arada konunun hepsini okumadan yorum yaptım, ilk yorumu konunun hepsini okumadan yaptım, daha önce birçok ponzi vakalarına şahit olmuştum, bununda öyle bir sistem olduğunu sandım,
Binancede 2 yıldır birikimim duruyor, 10k dolar kadar
Peki
Busd aldınız diyelim 1 ay sonra yüzde 50 değeri düştü, bu durumda yüzde 8.5 faizin ne anlamı kalır,
Hocam 10k dolar yatırıp nasıl ponzi bu diyebiliyorsunuz o zaman ben orasını anlayamadım üstelik 2 yıldır kullanıyormuşsunuz vallahi şok üzerine şok geçiriyorum. Binance güveniyor musunuz ? BUSD de binance'ın stabil 1 dolar lık coin'i, hatta alırken size tether ile birebir çevirelim, dolar yatırdıysanız 1 dolarınıza 1 busd verelim şeklinde yaklaşıyorlar binance alt taraflarda busd al diye bir sekme mutlaka görürsünüz ve komisyonsuz. Stabil 1 dolar denen para neden yarım dolar'a düşsün ? adı üzerinde usd coin zaten stabil, piyasada herkes bitcoin lider zanneder ama lider olan para tether dir, market cap incelerseniz tether 166 milyar, bitcoin 155 milyarlık işlem görmüştür son 24 saatte. tether ve diğer stabil coinler çoğunlukla birikim amaçlı kullanılır. Son yıllar neler yapmış bilançolarını incelerseniz 1 dolar'dan şaşmadığını görürsünüz. Oldu da binance usd sabit 1 dolar olması gerekirken 10 cent oldu, paranızın kefili bu coin sürekli 1 dolar sabit kalacak diyen hergün onlarca milyar doları yöneten binance borsasıdır.