En Az Risk İle %8,50 DOLAR Faizi Kazanmak ( Detaylı Anlatım )

Bu arada konunun hepsini okumadan yorum yaptım, ilk yorumu konunun hepsini okumadan yaptım, daha önce birçok ponzi vakalarına şahit olmuştum, bununda öyle bir sistem olduğunu sandım,
Binancede 2 yıldır birikimim duruyor, 10k dolar kadar

Peki
Busd aldınız diyelim 1 ay sonra yüzde 50 değeri düştü, bu durumda yüzde 8.5 faizin ne anlamı kalır,

Hocam 10k dolar yatırıp nasıl ponzi bu diyebiliyorsunuz o zaman ben orasını anlayamadım üstelik 2 yıldır kullanıyormuşsunuz vallahi şok üzerine şok geçiriyorum. Binance güveniyor musunuz ? BUSD de binance'ın stabil 1 dolar lık coin'i, hatta alırken size tether ile birebir çevirelim, dolar yatırdıysanız 1 dolarınıza 1 busd verelim şeklinde yaklaşıyorlar binance alt taraflarda busd al diye bir sekme mutlaka görürsünüz ve komisyonsuz. Stabil 1 dolar denen para neden yarım dolar'a düşsün ? adı üzerinde usd coin zaten stabil, piyasada herkes bitcoin lider zanneder ama lider olan para tether dir, market cap incelerseniz tether 166 milyar, bitcoin 155 milyarlık işlem görmüştür son 24 saatte. tether ve diğer stabil coinler çoğunlukla birikim amaçlı kullanılır. Son yıllar neler yapmış bilançolarını incelerseniz 1 dolar'dan şaşmadığını görürsünüz. Oldu da binance usd sabit 1 dolar olması gerekirken 10 cent oldu, paranızın kefili bu coin sürekli 1 dolar sabit kalacak diyen hergün onlarca milyar doları yöneten binance borsasıdır.

Hocam 10k dolar yatırıp nasıl ponzi bu diyebiliyorsunuz o zaman ben orasını anlayamadım üstelik 2 yıldır kullanıyormuşsunuz vallahi şok üzerine şok geçiriyorum. Binance güveniyor musunuz ? BUSD de binance'ın stabil 1 dolar lık coin'i, hatta alırken size tether ile birebir çevirelim, dolar yatırdıysanız 1 dolarınıza 1 busd verelim şeklinde yaklaşıyorlar binance alt taraflarda busd al diye bir sekme mutlaka görürsünüz ve komisyonsuz. Stabil 1 dolar denen para neden yarım dolar'a düşsün ? adı üzerinde usd coin zaten stabil, piyasada herkes bitcoin lider zanneder ama lider olan para tether dir, market cap incelerseniz tether 166 milyar, bitcoin 155 milyarlık işlem görmüştür son 24 saatte. tether ve diğer stabil coinler çoğunlukla birikim amaçlı kullanılır. Son yıllar neler yapmış bilançolarını incelerseniz 1 dolar'dan şaşmadığını görürsünüz. Oldu da binance usd sabit 1 dolar olması gerekirken 10 cent oldu, paranızın kefili bu coin sürekli 1 dolar sabit kalacak diyen hergün onlarca milyar doları yöneten binance borsasıdır.

söyledim ya hocam, konuyu okumadan yorum yaptım, şukadar kar oranı faiz yazınca ponzi sandım

söyledim ya hocam, konuyu okumadan yorum yaptım, şukadar kar oranı faiz yazınca ponzi sandım

Tamam şimdi bir yatırım aracı olduğu konusunda hemfikiriz güzel :) Yanılmıyorsam insanlar kripto üzerinden 12 yıldır ekmek yemekte, bizim TL ' ler buhar oluyor enflasyona yenik düşüyor ve insnalar bir şekilde paralarının değerini korusun :)

Çok faydalı bir konu olmuş. Faiz için olmasa da bu tür stabil coinlerde paranızı tutmanızı öneririm. Dolar ile paralel gidiyor al sat yapabiliyorsunuz hemde %1 soyguna uğramadan ;)

Çok faydalı bir konu olmuş. Faiz için olmasa da bu tür stabil coinlerde paranızı tutmanızı öneririm. Dolar ile paralel gidiyor al sat yapabiliyorsunuz hemde %1 soyguna uğramadan ;)

Bende onu diyorum hocam kambiyo sonrası enflasyon ile kişisel mücadele biraz zorlaşmıştı bende kambiyodan kaçmak değil, kaçınmak için bunu uygulamaya başladım :)

Ne adamsın ya ben bile acep ponzi mi binance diyecektim az kaldı :D

Normal şartlarda binanceyi ve bu coin işlerini bilmesem ben de direkmen ponzi derdim. Tr bankalarının 20 katı nasıl veriyor ? herkes o zaman parasını buraya aktarır derdim. Şaka gibi ama gerçek işte adamlar veriyor vergi de almıyor.

Şu riskleri de yazmakta fayda var.
Binance hesabınız veya binance tümüyle hacklenirse paranız tümuyle gidebilir.

Ayrıca sık sık binancede tuttuğunuz parayı bankanıza aktarmayın. Birileri ileride bu girişlerin tümünü sanki kendi paranız değil de kazanç elde etmişsiniz gözüyle bakıp vergilendirebilir.

binance kim kardeşim borç veriyor :D binance deyince görende dünya devi google zannediyor. daha önce 50 kere hacklenip müşterilerini mağdur eden ve hiçbir zamanda mağduriyetlerini gidermeyen bir borsa. en son hacklendiğinde herkesin coinlerine otomatik satış emri girilmişti , binlerce kişi mağdur oldu. yani binance deyince niye gözünüzde büyütüyosunuz bu kadar :D
normal banka kredi verir ve karşılığında mevduat sahibine faiz verir, binance olsun kripto paranın kendisi olsun neye dayanarak yatırımcısına faiz veriyor ?
ponzi kardeşim bu ponzi . son giriş yapanların parasını alır , ilk yatırımcılara faiz olarak verir.

binance kim kardeşim borç veriyor :D binance deyince görende dünya devi google zannediyor. daha önce 50 kere hacklenip müşterilerini mağdur eden ve hiçbir zamanda mağduriyetlerini gidermeyen bir borsa. en son hacklendiğinde herkesin coinlerine otomatik satış emri girilmişti , binlerce kişi mağdur oldu. yani binance deyince niye gözünüzde büyütüyosunuz bu kadar :D
normal banka kredi verir ve karşılığında mevduat sahibine faiz verir, binance olsun kripto paranın kendisi olsun neye dayanarak yatırımcısına faiz veriyor ?
ponzi kardeşim bu ponzi . son giriş yapanların parasını alır , ilk yatırımcılara faiz olarak verir.

Sahibi aha bu aramızda kalsın ama

ciftlikbank_16_9_1520933318_16_9_1523599974.jpg

Hocam yanlış hatırlamıyorsam hacklenen binance değil de binance üzerinde işlem yapan robotlardı. Hatta daha sonra bu durum çok sıkıntı çıkarttığı için kısıtlamalar da getirdiler. Ki zaten böyle bir durumda borsanın zararı karşılaması da mantıksız. Benzer durum bankaların da başına gelebilirdi. Güvenilir diyebileceğiniz bankalarda bile yeri geldiğinde zaafiyetler oluşabiliyor. Hele de üçüncü taraf söz konusu olunca. R10'da bir arkadaşın mobil cihazı kontrol edilerek parası çekilmişti örnek olarak. Ponzi olmadığı muhakkak bence ama arkadaşın sorduğu coinin değer kaybetme durumu var. Bu durumda [MENTION=85499]BetaHouse[/MENTION] nasıl bir sistem işliyor onu biliyor musunuz? Yani coinin tetherin vs 1$ sabitleme garantisini kim nasıl bir teknolojiyle veriyor acaba?

Hocam yanlış hatırlamıyorsam hacklenen binance değil de binance üzerinde işlem yapan robotlardı. Hatta daha sonra bu durum çok sıkıntı çıkarttığı için kısıtlamalar da getirdiler. Ki zaten böyle bir durumda borsanın zararı karşılaması da mantıksız. Benzer durum bankaların da başına gelebilirdi. Güvenilir diyebileceğiniz bankalarda bile yeri geldiğinde zaafiyetler oluşabiliyor. Hele de üçüncü taraf söz konusu olunca. R10'da bir arkadaşın mobil cihazı kontrol edilerek parası çekilmişti örnek olarak. Ponzi olmadığı muhakkak bence ama arkadaşın sorduğu coinin değer kaybetme durumu var. Bu durumda [MENTION=85499]BetaHouse[/MENTION] nasıl bir sistem işliyor onu biliyor musunuz? Yani coinin tetherin vs 1$ sabitleme garantisini kim nasıl bir teknolojiyle veriyor acaba?

Teknik olarak tether kimindir ve düşüş durumunda kime gidilir bilemiyorum ama binance usd ( BUSD ) direk olarak Binance.com ' un olduğu için karşımızda bir muhattap olduğunu biliyorum. Ülkemizde sayısız kere bankalar hortumlandı, yeri geldi devlet el koydu ve muhtemelen buna benzer sıkıntılar yakın zamanda tekrar yaşanabilir ve sermaye kontrolleri olabilir. Yastığınızın altı evet güvenlidir ama size ekstra bir getirisi olmaz, erir gider enflasyon karşısında. Bir daire alıyorsunuz ama yıkılmama garantisi var mı ? Yastığınızın altında duran altınların çalınmama ihtimali var mı peki ? Bu yüzden hiçbir şeyin garantisi yok diyebiliriz ama BUSD için hayırdır binance, böyle diyordun böyle oldu bak deme şansımız var. Bunca yıldır kamyonla para kazanıyorlar ve kazandırıyorlar, güven verdikleri sürece var olacaklar ve bundan sonra daha çok büyük para kazanacaklar. Bazı şeylerden dolayı güven kaybederlerse para kaybederler. Para ve güven doğru orantılıdır, güven olmayan yerde para durmaz. Şahsen bana güven verdi, ben bnb ve busd yi gayet güvenilir buluyorum, bir muhattap olduğu için ekstra güven ve huzur veriyor. Zart coin zurt coin kimindir ben bilmem, bildiğimi alırım sadece.

faizde ki coini manipüle ediyorlarsa faizin bir anlamı kalmaz. Değeri düşerse patlar gibi.

Düşük bir meblayla deneme yapılabilir tabi kısa vadede kazanır yatırımını arttırırsın sonra sistem patlar uğraş dur.

faizde ki coini manipüle ediyorlarsa faizin bir anlamı kalmaz. Değeri düşerse patlar gibi.

Düşük bir meblayla deneme yapılabilir tabi kısa vadede kazanır yatırımını arttırırsın sonra sistem patlar uğraş dur.

Harmony ( ONE ) coin için faiz oranı %16 ama stabil değil, o yüzden başlığa ve konu içeriğine %8,50 yazdım zaten. Düşmeyecek ve yükselmeyecek stabil coinler üzerinden anlattım çok riske girmeden. Dediğim gibi neredeyse 2 katı faiz veren coinler mevcut hatta 16-18 arası faiz verenler mevcut ve staking getirisi olanlar. Fiyatları yükselebilir ve paranız 3-5 katına bile çıkabilir ama düşebilir de aynı zamanda. O yüzden bu yapılacaksa stabilden şaşmamak gerek diye düşünüyorum.

Harmony ( ONE ) coin için faiz oranı %16 ama stabil değil, o yüzden başlığa ve konu içeriğine %8,50 yazdım zaten. Düşmeyecek ve yükselmeyecek stabil coinler üzerinden anlattım çok riske girmeden. Dediğim gibi neredeyse 2 katı faiz veren coinler mevcut hatta 16-18 arası faiz verenler mevcut ve staking getirisi olanlar. Fiyatları yükselebilir ve paranız 3-5 katına bile çıkabilir ama düşebilir de aynı zamanda. O yüzden bu yapılacaksa stabilden şaşmamak gerek diye düşünüyorum.

nasıl yani

bi coin var ve değeri sabit ?

Üstüne de Yüzde 8 de faiz veriyor öyle mi :) e abi niye millet parasını dolarda tutsun o zaman.

Sen ne kadar zamandır bu işi takip ediyorsun hocam ?

nasıl yani

bi coin var ve değeri sabit ?

Üstüne de Yüzde 8 de faiz veriyor öyle mi :) e abi niye millet parasını dolarda tutsun o zaman.

Sen ne kadar zamandır bu işi takip ediyorsun hocam ?

Hocam konuyu tam okumamışsın, ta en başında stablecoin dedim ya değeri sürekli 1 dolar olan inmeyen ve çıkmayan.

Bakın bunlar bazı stabil coinler, uzun vadeli durumlarına bilançolarına bakarsanız 1 dolar bandından ayrılmadıklarını görürsünüz. Zaten bu coinlerin varlık amacı dolar'ın yerini tutmak :) Kambiyo yok, herhangi bir vergi yok, enflasyon yok, uçtu kaçtı düştü derdi yok, komisyon yok fakat faiz çok :)

Hyip tarzı sistem.
Sabah konuya yazacaktım ama unutmuşum.
Eskiden forumda butür konular yasaktı şimdi normalmi bilemem.
Herkes buna göre yatırım vs yapsın.

Konuyu açtığımda 8,50 olan BUSD faiz oranı % 5.63 ' e inmiş durumda :) Küresel olarak çok fazla fiziki paranın dolaşımda olduğu ve çoğu ülkede eksi faizlere inildiği için düşüşler oldu fakat 7-14 gün vadeler ile %16 yıllık faiz oranlarından yeni kriptolar eklendi ve bol çeşitlendi bilginiz olsun dostlar. Küresel gidişat itibari ile faizlerin daha da düşeceğini düşünmekteyim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri