En Fazla Kaç Kanal Adsenseye Bağlanmalıdır?

Plastikman

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba...
En fazla kaç kanalı adsenseye bağlayabiliriz? Yani spam kanallardan bahsediyorum. Normalde sanırım 500 kanala kadar limiti var ama biz sağlıklı olması açısından kaç adet kanal bağlamamız gerekiyor? Kanallardaki sıkıntı adsenseye yansıdığı zaman diğer kanallarda etkileniyormu?

mesela şuan için 5 adet kanalım adsenseye bağlanmış durumda. 10 ve ya 20 kanalmı bağlıyorsunuz? tek adsenseye en fazla kaç kanal bağlamalıyım ?

Gerekirse her 10 kanal için farklı banka hesaplarıyla adsense hesabı açmalımıyım? farklı adsense hesabında isim aynı ancak hesap değişik olursa sağlıklı olurmu?

Cevaplarsanız çok sevinirim. Herseke iyi forumlar..

telif gelmesi yüksek veya dünya geneli alması yüksek videolar varsa çok az bağlayın ama durum tam dersiyse bence hayal gücünüze kalmış :) Ben olsam adsenseyi fullemeye bakardım

kontrol edebileceğiniz kadar bağlayın,ama benim fikrim maximum 70-80 dir.

çok kanallla çalışanlara sormak istiyorum biliyorumki bu soru belik dahaönce soruldu. adsenseye hesap bağlama sınırı var mı? yani 500 1000 5000 hesap bağlayan varmı varsa sıkıntı yaşayan varmı?

çok kanallla çalışanlara sormak istiyorum biliyorumki bu soru belik dahaönce soruldu. adsenseye hesap bağlama sınırı var mı? yani 500 1000 5000 hesap bağlayan varmı varsa sıkıntı yaşayan varmı?

sınır 500
sınırı doldurabilirsen 2. adsense al 1000

...

Tamamen sana kalmış birşey böyle şeylerin forumda konusu açılması bile saçma defalarca açıldı defalarca tartışıldı binlerce insan cevap yazdı. Adsense sana ait olan birşey ben derim 400 tane bağla birisi der 500 tane bağla diğeri der 10 taneden fazla bağlama 1 tane bağlarsın telifden dünya engelinden para kazanması kapatılır burada kimse google çalışanı değil sonuçta spam çalışıyorsun her kanal bağlamanda risk biraz daha artıyor kendin ölç biç ona göre bağla illa başkalarının dediğine göre hareket ediyorsan bana sorarsan 500 tane bağla kimse sana 40 tane bağlarsan sorun olmaz 20 tane bağlarsan hiç birşey olmaz gibi garanti veremez

Tamamen sana kalmış birşey böyle şeylerin forumda konusu açılması bile saçma defalarca açıldı defalarca tartışıldı binlerce insan cevap yazdı. Adsense sana ait olan birşey ben derim 400 tane bağla birisi der 500 tane bağla diğeri der 10 taneden fazla bağlama 1 tane bağlarsın telifden dünya engelinden para kazanması kapatılır burada kimse google çalışanı değil sonuçta spam çalışıyorsun her kanal bağlamanda risk biraz daha artıyor kendin ölç biç ona göre bağla illa başkalarının dediğine göre hareket ediyorsan bana sorarsan 500 tane bağla

evet biliyorum farkındayım bir hesaba bir video şeklinde yapmayı düşünüyorum o yüzden bu şekilde para kazannma kapanma olayı olmaz diye düşünüyorum

ukalalık etmeyin lütfen. samimi olarak sorduğumu söyledim. sorarken şunu kastettim . tecrübeyle mi biliyorsunuz yoksa adsense politikalatında falanmı gördünüz bu anlamda sordum

mantıklı düşünün hocam.1 hesaba 500 kanal bile riskli.youtube bu.500 tane kanalı açıp bağlayacak videoyu nerden buluyorsun der sana.yemeyip içmeyip video atacaksın.Adam güzelim kanalını patlatır valla.O yüzden sen 200 tane koy yeterli.Riske atma.bi tane kanal yada video yüzünden 500 kanalın heba olacak.

evet biliyorum farkındayım bir hesaba bir video şeklinde yapmayı düşünüyorum o yüzden bu şekilde para kazannma kapanma olayı olmaz diye düşünüyorum

Evet o şekildede çalışan var 1 değilde 2 tane atarsanda birşey olmaz her kanala 2 video, imkanın varsa bu en temiz sabit gelir kazandıran spam şeklidir. alırsın 500 tane kanal atarsın videoları bu senin çalışma şeklin olur burada 10 tane bağla diyeninde kendine özgü bir çalışma şekli vardır önemli olan sistemi öğrendikden sonra kendi yolunu belirlemek

mantıklı düşünün hocam.1 hesaba 500 kanal bile riskli.youtube bu.500 tane kanalı açıp bağlayacak videoyu nerden buluyorsun der sana.yemeyip içmeyip video atacaksın.Adam güzelim kanalını patlatır valla.O yüzden sen 200 tane koy yeterli.Riske atma.bi tane kanal yada video yüzünden 500 kanalın heba olacak.

dostum, 500 kanal oluşturacagım tek adsenseye bağlıyacagım her birine 1 er tane video atacagım. telif gelsede dünya geneli gelsede eşleşen gelsede 1 tane olduğu için kanal kapanması ve para kazanma gitme olayı olmayacak. (spamdan tüm kanalların kapanmadıgı sürece) kanalların tek tek kapanması veya patlaması önemli değil benim için. önemli olan kaç hesap bağlayabildiğim bu yüzden sordum tecrübesi olan varmı büyük çalışan varmı diye derdimi anlatabilmişimdir umarım

tabi bunları 1 2 aya bölerek yapacagım ve maneul yüklüceğim

dostum, 500 kanal oluşturacagım tek adsenseye bağlıyacagım her birine 1 er tane video atacagım. telif gelsede dünya geneli gelsede eşleşen gelsede 1 tane olduğu için kanal kapanması ve para kazanma gitme olayı olmayacak. (spamdan tüm kanalların kapanmadıgı sürece) kanalların tek tek kapanması veya patlaması önemli değil benim için. önemli olan kaç hesap bağlayabildiğim bu yüzden sordum tecrübesi olan varmı büyük çalışan varmı diye derdimi anlatabilmişimdir umarım

tabi bunları 1 2 aya bölerek yapacagım ve maneul yüklüceğim

tek bir kanalın para kazanması giderse 500ü birden gider aynı adsensede.Bu riske edebiliyorsan bağlayın hocam.sizinle atışmayacağım fakat bu sistem sıkıntılı.Ama mantıken 100 adet bağlayın eğer 100 videonuzda izlenecek video olduğunu düşünüyorsanız.

Evet o şekildede çalışan var 1 değilde 2 tane atarsanda birşey olmaz her kanala 2 video, imkanın varsa bu en temiz sabit gelir kazandıran spam şeklidir. alırsın 500 tane kanal atarsın videoları bu senin çalışma şeklin olur burada 10 tane bağla diyeninde kendine özgü bir çalışma şekli vardır önemli olan sistemi öğrendikden sonra kendi yolunu belirlemek

2 video attığımda 2sinede dünya geneli geldiğinde tüm kanalların para kazanması gitmiyormu hocam :) ? para kazanma gitmesinin sınırı nedir tecrübenizi paylasırsanız sevinirim. kısa süre önce tüm kanallarımın para kazanması gitti dilim yandı önlem almaya çalışıyorum da

tek bir kanalın para kazanması giderse 500ü birden gider aynı adsensede.Bu riske edebiliyorsan bağlayın hocam.sizinle atışmayacağım fakat bu sistem sıkıntılı.Ama mantıken 100 adet bağlayın eğer 100 videonuzda izlenecek video olduğunu düşünüyorsanız.

kanalda bir tane var ve videoya dünya engeli yada telif yada eşleşen vs geldiğinde kanal kapanıyormu ? benim bildiğim 2 3 kere olursa bu para kazanma gidiyor yanılıyorsam düzeltin :)
amacım para kazanmanın kapanmasının önüne geçebilmek

atışmıyoruz karşılıklı tartışıyoruz :) bunu atışma olarak görüyorsanız konusmayı bitirelim

Son düzenleme:
kanalda bir tane var ve videoya dünya engeli yada telif yada eşleşen vs geldiğinde kanal kapanıyormu ? benim bildiğim 2 3 kere olursa bu para kazanma gidiyor yanılıyorsam düzeltin :)
amacım para kazanmanın önüne geçebilmek

atışmıyoruz karşılıklı tartışıyoruz :) bunu atışma olarak görüyorsanız konusmayı bitirelim

herhangi bir kanalınızda para kazanma giderse,adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanması gidecektir.Fakat eşleşen ve telifte sıkıntı olmaz.Ama para kazanma sıkıntısı var.Anlatabilmişimdir umarım.Siz ne kadar temizde çalışsanız gelirler flaglarlar bilerek para kazanmayı bi kapattırırlar bütün emekleriniz gider.o yüzden aşırı riske atmamanızı öneririm

herhangi bir kanalınızda para kazanma giderse,adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanması gidecektir.Fakat eşleşen ve telifte sıkıntı olmaz.Ama para kazanma sıkıntısı var.Anlatabilmişimdir umarım.Siz ne kadar temizde çalışsanız gelirler flaglarlar bilerek para kazanmayı bi kapattırırlar bütün emekleriniz gider.o yüzden aşırı riske atmamanızı öneririm

bir kanalın para kazanması giderse hepsi gidiyor 2 gün önce dilim yandı. bunu biliyorum hemfikiriz. ama para kazanamasınn gitmesi için bir dünya geneli + 1 dünya geneli gibi tekrarlandıgında gitmiyormu? tek dünya geneli geldiğinde gitmiyor herhalde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri