Merhaba Arkadaşlar
3cx vb sistemlerdeki sorunlar malum, çok kolay olsa da yapamayan arkadaşlarımız da var, yapıp da kullanamayanlar da var
ben bazı konularda yorumlarımda twilio önermiştim ve bunun üzerine moderatörlerde dahil olmak üzere herkes bunun hakkında bilgi ve yardım istedi öncelikle twilio ile arama doğrulaması yapamazsınız, doğrulamalar sms yolu ile yapılır.
Adım 1: Twilio sitesine kayıt olun
resim koymaya gerek görmedim çünkü üyelik gerçekten çok kolay.
https://www.twilio.com/try-twilio
Bu adrese giderek formdaki bilgileri doldurun get started butonuna tıkladıktan sonra telefon numaranızı girin kimin olduğu önemli değil
sms doğrulaması ile kayıt oluyorsunuz sonraki adımda telefonunuza gelen kodu siteye giriyorsunuz ve artık kayıtlı bir üyesiniz
.
Forum resmi küçük gösteriyor büyütmek için üzerine tıklayın
Adım 2:Hesaba giriş yapın
Hesabınıza giriş yaptıktan sonra NUMBERS linkine tıklatın size bi numara atamış olmalı numaramızı silmek için numaraya tıklıyoruz ve release number diyoruz.Çıkan uyarıyada release number butonuna basıyoruz ve numaramız silinmiş oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1331
Adım 3:Yeni bir numara ekleyin
NUMBERS bölümüne grin tekrar numara olmadığını belirtecek get it now linkine tıklatın
Your first twilio phone number3cx vb sistemlerdeki sorunlar malum, çok kolay olsa da yapamayan arkadaşlarımız da var, yapıp da kullanamayanlar da var
Adım 1: Twilio sitesine kayıt olun
resim koymaya gerek görmedim çünkü üyelik gerçekten çok kolay.
https://www.twilio.com/try-twilio
Bu adrese giderek formdaki bilgileri doldurun get started butonuna tıkladıktan sonra telefon numaranızı girin kimin olduğu önemli değil
Forum resmi küçük gösteriyor büyütmek için üzerine tıklayın
Adım 2:Hesaba giriş yapın
Hesabınıza giriş yaptıktan sonra NUMBERS linkine tıklatın size bi numara atamış olmalı numaramızı silmek için numaraya tıklıyoruz ve release number diyoruz.Çıkan uyarıyada release number butonuna basıyoruz ve numaramız silinmiş oluyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1331
Adım 3:Yeni bir numara ekleyin
NUMBERS bölümüne grin tekrar numara olmadığını belirtecek get it now linkine tıklatın
gibi bişi çıkacak siz
Or, Choose your own number
Bölümünü seçin.Karşınıza bir pencere gelecek burdan hangi ülkeden numara alabileceğimizi belirtebiliriz.İstediğiniz numarayı seçtikten sonra get started demeniz yeterli ben şahsen united states numaralarını kullanıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 1332
Adım 4
oğrulama işlemi
Şimdi doğrulama için bir numaramız var hadi deneyelim
numaramı united state'den aldığımdan dolayı amerika birleşik devletleri seçtim ülke olarak.
Ekli dosyayı görüntüle 1333
Adım 5:Son aşama
Şimdi LOGS linkine tıklatıp MESSAGES bölümüne giriyoruz ve mesajımız gelmiş mesaj linkine tıklayıp açıyorum ve tadaaa doğrulama kodu burda
Ekli dosyayı görüntüle 1334
Doğrulama kodunu giriyorum veeeee
Ekli dosyayı görüntüle 1335
I'M KİNG
FAYDALI OLMASI DİLEĞİYLE.
Kullanıcı adımı tam sansürleyememişim ama önemli değil
Or, Choose your own number
Bölümünü seçin.Karşınıza bir pencere gelecek burdan hangi ülkeden numara alabileceğimizi belirtebiliriz.İstediğiniz numarayı seçtikten sonra get started demeniz yeterli ben şahsen united states numaralarını kullanıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 1332
Adım 4
Şimdi doğrulama için bir numaramız var hadi deneyelim
Ekli dosyayı görüntüle 1333
Adım 5:Son aşama
Şimdi LOGS linkine tıklatıp MESSAGES bölümüne giriyoruz ve mesajımız gelmiş mesaj linkine tıklayıp açıyorum ve tadaaa doğrulama kodu burda
Ekli dosyayı görüntüle 1334
Doğrulama kodunu giriyorum veeeee
Ekli dosyayı görüntüle 1335
I'M KİNG
FAYDALI OLMASI DİLEĞİYLE.
Kullanıcı adımı tam sansürleyememişim ama önemli değil