En Garanti Gmail ve Youtube Doğrulama Yöntemi

cybersoldier

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar
3cx vb sistemlerdeki sorunlar malum, çok kolay olsa da yapamayan arkadaşlarımız da var, yapıp da kullanamayanlar da var :cool: ben bazı konularda yorumlarımda twilio önermiştim ve bunun üzerine moderatörlerde dahil olmak üzere herkes bunun hakkında bilgi ve yardım istedi öncelikle twilio ile arama doğrulaması yapamazsınız, doğrulamalar sms yolu ile yapılır.

Adım 1: Twilio sitesine kayıt olun
resim koymaya gerek görmedim çünkü üyelik gerçekten çok kolay.

https://www.twilio.com/try-twilio

Bu adrese giderek formdaki bilgileri doldurun get started butonuna tıkladıktan sonra telefon numaranızı girin kimin olduğu önemli değil ;) sms doğrulaması ile kayıt oluyorsunuz sonraki adımda telefonunuza gelen kodu siteye giriyorsunuz ve artık kayıtlı bir üyesiniz:o.

Forum resmi küçük gösteriyor büyütmek için üzerine tıklayın

Adım 2:Hesaba giriş yapın
Hesabınıza giriş yaptıktan sonra NUMBERS linkine tıklatın size bi numara atamış olmalı numaramızı silmek için numaraya tıklıyoruz ve release number diyoruz.Çıkan uyarıyada release number butonuna basıyoruz ve numaramız silinmiş oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1331

Adım 3:Yeni bir numara ekleyin
NUMBERS bölümüne grin tekrar numara olmadığını belirtecek get it now linkine tıklatın

Your first twilio phone number

gibi bişi çıkacak siz

Or, Choose your own number

Bölümünü seçin.Karşınıza bir pencere gelecek burdan hangi ülkeden numara alabileceğimizi belirtebiliriz.İstediğiniz numarayı seçtikten sonra get started demeniz yeterli ben şahsen united states numaralarını kullanıyorum

Ekli dosyayı görüntüle 1332

Adım 4:Doğrulama işlemi

Şimdi doğrulama için bir numaramız var hadi deneyelim :D numaramı united state'den aldığımdan dolayı amerika birleşik devletleri seçtim ülke olarak.

Ekli dosyayı görüntüle 1333

Adım 5:Son aşama

Şimdi LOGS linkine tıklatıp MESSAGES bölümüne giriyoruz ve mesajımız gelmiş mesaj linkine tıklayıp açıyorum ve tadaaa doğrulama kodu burda :cool:

Ekli dosyayı görüntüle 1334

Doğrulama kodunu giriyorum veeeee

Ekli dosyayı görüntüle 1335

I'M KİNG :)

FAYDALI OLMASI DİLEĞİYLE.

Kullanıcı adımı tam sansürleyememişim ama önemli değil :)

yoo release number adımını tekrarlayıp yeni numara alırsınız olur biter

Tesekkurler Ne zamandir merak ettigim ama yapamadigim bir sistemdi

Numaraları silip yeniden almak mantıklı değil sonunda 3cx gibi devamlı başkaları tarafından kullanılan numaralar ile karşılabiliriz.

ben bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım numara çeşidi bol

denedim hepsini numara da belirledim [FONT=arial, helvetica, sans-serif]Bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz. - yazı çıktı yardımcı olur musunuz ?[/FONT]

Aynen bende de bu yazı çıktı mesaj olarak atmıyor sesli mesaj olarak atıyor ama onuda dinleyemiyoruz galiba :) en iyisi 3cx e devam

Ana sayfada USAGE denilen yerde 4 USD fatura goruluyor ??
Tesaduf dort tane no yeniledim, telefon noyuda aldilar :)
Ay sonu oderiz sanirim :D

Ama onay yapiliyor o baska :D

Bu arada hatali tel mesaji alan arkadaslar; YuoTube hesabinizdaki ulke ile Twillo daki Ulke ayni olmali. Hata mesajini o nedenle aliyorsunuz;

hocam sistem güzel fakat gmail onaylama nasıl yapcaz? sadece 15dkyı açmayı yapabildim ben

öncelıkle teşekkürler hocam,

hesap doprulaması ıcın gelen mesaj su şekılde ama orda bı ucret belırtılmış,ay sonunda faturamıza bu yansımasın sonra

Message Details
Message SID
SM78ecef4ac19c550a6baad888c50b82cc
Date
15:45:12 UTC 2014-04-19
Direction
Incoming
Cost
-$0.0075

From
(785) 338-8605
To
(513) 813-5396
Status
Received

ulan onay yaptıkta cost diyor ödeme diyor şimdi paso telefondan kontörleri çekmesinler ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri